zondag 1 maart 2015

9.1. De Innerlijke Wereld: DVD, DVD-speler, Projector / David Brown Geplaatst: 1 maart 2015

9.1. De Innerlijke Wereld:  DVD, DVD-speler, Projector
David Brown
Geplaatst: 1 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een beschrijving van de innerlijke wereld is als een DVD-speler en een projector.

In het plaatje leggen wij dit concept uit door eer ouderwetse projector en een film te laten zien. Wij zijn wezens van lichtvibraties en energie, wij hebben vele levens geleefd en wij dragen vele energieën. Op de film of de DVD staan onze voorbije levens, onze relaties en alle lessen die wij moeten leren. Wij dragen deze informatie als spanningsveld in ons lichaam en ook in ons aura dat naar ons toe-gestraald wordt vanaf onze thuisster zoals Wi-Fi of Bluetooth.

In dit plaatje zien wij een jongeman die militaire energieën de wereld in projecteert. Hij en zijn voorouders hebben veel levens aan het militairisme besteed.

Deze militaire zip-files hebben zich geopend en jullie kunnen zien dat hij de militaire energieën naar zich toetrekt; een soldaat in het plaatje schiet naar hem.
Dit is wat er steeds met ons gebeurt. Alle onopgeloste lessen van onze voorouders staan ook op onze DVD (of film) geschreven.

Daarom is het nodig om geduldig met onszelf te zijn en een manier te vinden om door alle oude bagage heen te werken; om de informatie op de DVD te veranderen en heel en compleet te worden zodat wij onze realiteit uit liefde kunnen scheppen.