dinsdag 22 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 590: Kryon heeft het gebouw verlaten / 22 december 2015 / Lee Carroll


590: Kryon heeft het gebouw verlaten
22 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon kwam als een oproep voor het Licht en niet om jou geld te bezorgen. Kryon is weg, hij is vertrokken en hij is er verscheidene jaren geweest. Wat jij doet, Lee, is niet prettig!

ANTWOORD: (van Lee): Ik sta open voor een discussie over deze kritiek en ik oordeel niet over jou en jouw commentaar. Maar omdat jij er om vraagt heb ik nu een mogelijkheid om volledig te antwoorden.

Ik vraag iedereen om mij heen om de energie te meten die zij voelen als ik channel. Als Kryon verdwenen zo zijn zou er niets gebeuren. Als Kryon weg is dan zouden degenen die de energie voelen en zien dit weten. In plaats daarvan is de energie toegenomen en in sommige van onze bijeenkomsten hebben wij feitelijk wonderen van genezing meegemaakt.

De groep van de Verenigde Naties die dit jaar kwam om juist hierover te oordelen, heeft mij alweer gevraagd om terug te komen en Kryon weer te channelen.  

Dus zeg ik tegen jullie allen: Jullie hebben 25 jaar informatie om te kijken en de Kryon-energie te meten. Jullie weten ook dat ik dit niet zelf kan scheppen. Wees daarom, als jullie het nieuwe materiaal lezen of bij een channeling aanwezig zijn, je eigen rechter. Kijk zelf of de liefde van God er nog steeds op een krachtige manier is.

Velen hebben gemeld dat Kryon niet alleen nog hier is maar dat de kracht van zijn boodschappen zelfs groter is en meer gedetailleerd nu het raster op zijn plaats is.


Ik ga door met het channelen van Kryon voor duizenden mensen over de hele wereld. Zij zien hem en voelen de liefde van God tijdens elke sessie. Dit zou voor een voormalig mechanicus moeilijk zijn om te doen alsof. (mijn vorige beroep).

En over het verdienen van geld, ik zou het heerlijk vinden als de auteur van deze vraag een tijdje in mijn schoenen zou staan omdat ik denk dat hem over vele dingen de ogen open zouden gaan

Het is algemeen bekend dat wij van de twaalf Kryon-boeken er acht zelf produceren. Dit betekent dat wij onze eigen bank moeten zijn. Steeds als er een herdruk of een nieuwe uitgave is, bekostigen wij die zelf.

Wij hebben een publicatiebedrijf dat ons steunt, met een kantoor, medewerkers, verkopers en maandelijkse advertenties. Ondanks dat wij spiritueel werk doen vragen wij nooit om geld en er is op onze website geen ruimte om wat dan ook te doneren.

Wij proberen ook het commerciële te scheiden van het spirituele en voor degenen die het hebben opgemerkt, wij schreeuwen het op onze website ook niet uit over nieuwe producten en je kunt daar ook niets kopen.

Onze website is zo opgezet dat als jij iets bij ons wilt kopen je het winkelgedeelte moet opzoeken en dan op een andere knop moet klikken om daar te komen.

Ik verdien mijn brood hiermee, zoals vele andere mensen dit moeten doen. Als mijn werk niet aanslaat, heb ik het niet goed gedaan. Als de energie van de boeken en de seminars niet goed is, zal mijn agenda dit duidelijk maken. Dit is de manier waarop ik het leuk vind. Het houdt mij in integriteit en het maakt mijn reis net zoveel een dagelijkse financiële ervaring als velen van jullie hebben.

Lee Carroll