vrijdag 25 december 2015

kryon: Vraag en Antwoord 593: Leiders die denken dat hun waarheid de enige waarheid is. /25 december 2015 / Lee Carroll


593: Leiders die denken dat hun waarheid de enige waarheid is.
25 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Wat denk jij over sommige leiders die over mensen oordelen omdat zij geloven dat hun “waarheid” de enige “Waarheid is? 

ANTWOORD: Wij hebben dit eerder verteld….. laat hen hun eigen doctrines en laat hen daarnaar leven als zij dit willen. Jullie zijn alleen verantwoordelijk voor jezelf en voor wat jullie onafhankelijk geloven en niet voor hen. Wat vertelt jullie Hoger Zelf JULLIE? Denken jullie echt dat God is beperkt tot maar een groep?

Kijkt de creatieve Bron die in jullie leeft en die het hele Universum heeft geschapen op de mensheid neer en wacht hij erop tot de mensheid een bepaalde afslag neemt, of een bocht omgaat naar een bepaalde richting? Denken jullie echt dat jullie spiritualiteit afhankelijk is van een of andere lijst die mensen voor jullie hebben geschapen?

De God die in jullie leeft is universeel en is in ieder mens tot op dezelfde graad aanwezig. Het is de mens die Spirit in hokjes verdeelt en de liefde van God dwingt om in dozen van protocol  te zitten om controle te hebben.

Wees wijs en geef de priesters hun eigen ruimte om hun eigen paden te vinden.
Steek dan je eigen licht op en vind je eigen pad!

Kryon