maandag 28 december 2015

kryon: Vraag en Antwoord 595: Lemuriers. Definitie. / 28 december 2015 / Lee Carroll


595: Lemuriers. Definitie.
28 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Kryon spreekt tegen de luisteraars in zijn publiek als Lemuriers en soms als engelen. Leg mij dit alsjeblieft eens uit. En betekent dit dat alleen de mensen die naar die specifieke bijeenkomst zijn geweest Lemuriers zijn?

ANTWOORD: Dit is niet zo moeilijk. Jullie zijn allemaal engelen omdat jullie allemaal Goddelijk zijn en ook eeuwig. Jullie waren, en zullen altijd stukjes van God zijn. Maar in het begin maakten velen van jullie die nu lichtwerkers worden genoemd, deel uit van de Lemurische ervaring, een leven in een tijd en op een plaats die jullie wetenschappers nog steeds ontkennen dat die ooit zijn gebeurd.

Het was een andere soort van samenleving en het was een “opwarmertje” voor wat jullie nu hebben. Jullie lichamen zijn niet exact hetzelfde als toen en er zijn nu veel dingen anders. Daarom vertellen wij jullie niet zover terug te kijken als jullie dingen willen weten over je “huidige geschiedenis.” Lemurie was in een tijd waarin de dualiteit niet zo hoog was als nu of de energie zo laag was als nu. De planeet werd “schoongeveegd” van deze samenleving en er was een herstart.

Dit is oud nieuws en wij hebben dit al eerder verteld.

Jullie gaven hiervoor allemaal toestemming, maar op een zeer diepgaand niveau, als Lemuriers, hebben jullie je voorbereid voor deze tijd op de planeet.

Jullie engel-bezittingen zijn dus bezittingen van God. Jullie Lemurische bezittingen (als jullie die hadden) zijn bezittingen van een vroege Aarde-ervaring die was gevuld met hoge wetenschap en DNA-verschillen.

Een groep die naar een Kryon-channeling komt is er een die vaak is gevuld met gewezen Lemuriers omdat velen van jullie “ontwaken” voor nieuwe spirituele waarheden die deze oude-ziel-Lemurische achtergronden hebben. Maar jullie zijn in mijn ogen ook engelen.

Mijn verwijzing naar jullie in deze ontmoetingen is een groet en een eerbetoon en het vraagt jullie je te herinneren wie jullie zijn.

Er zijn vele gewezen Lemuriers en alleen maar een fractie van hen zal ooit over Kryon weten.

Jullie zijn verspreid over de hele Aarde maar jullie worden tot op bepaalde hoogte allemaal wakker!

Kryon