dinsdag 29 december 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 596: Licht en geluid. / 29 december 2015 / Lee Carroll


596: Licht en geluid.
29 december 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb met grote interesse veel van jouw boodschappen gelezen en ik merkte dat zij mijn hart soms raakten tot huilen toe. Kan jij mij de relatie tussen Licht en Geluid uitleggen? Ik begrijp dat zichtbaar licht maar een klein deel is van een zich altijd uitbreidend spectrum en kan geluid dus worden gezien als de avenue van expansie die verder gaat dan licht, naar andere dimensies?

Kunnen lichtwerkers in alternatieve realiteiten ook “geluidwerkers” genoemd worden?

ANTWOORD: Dit kan moeilijk voor jou zijn omdat jij vibratie-attributen gescheiden wilt zien. Hier is iets waar wij nooit eerder over hebben gesproken: Wij zien licht in onze discussies nooit zonder dat er geluid en kleur mee zijn verbonden. In onze zienswijze zijn zij altijd samen!

Generiek licht is in 3D wit (een combinatie van alle kleuren) en heeft het geluid van een open G op jullie westerse muziek toonladder. De feitelijke muzieknoten kunnen er vele zijn maar zij zijn muzikaal gezien altijd vijf hele stappen van elkaar verwijderd.

Inter-dimensionaal gezien dit schept helemaal zelf een energie die binnen een kwantumstaat harmoniseert en “zingt” naar de kernkracht van het Universum.

Wij verwachten niet dat jij dit zult begrijpen, maar laten wij zeggen dat dit licht een heel spectrum van “actie” om zich heen heeft en dit verklaart ook de grote kracht van het gebed.

En verder dan dit zijn er oneindige combinaties van vibraties zowel in 3D en verder die ook weer andere energieën scheppen, inclusief die van vrede, heling, instructiesets voor het lichaam en in balans brengende invloeden op Gaia, en meer.

Zijn lichtwerkers dus “geluidwerkers?” Ja, dat zijn zij gewoon allemaal!

Kryon