maandag 5 december 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 773: Aarde-energiebronnen. / 5 december 2016 / Lee Carroll


773: Aarde-energiebronnen.
5 december 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, waar moeten wij mensen gaan zoeken naar nieuwe energiebronnen voor onze planeet?

Antwoord: Waar zij altijd zijn geweest. Kijk eerst eens naar de oudste. Velen van jullie denken dat nieuwe energiebronnen ook altijd nieuwe techniek betekenen. Op een bepaalde manier hebben jullie gelijk. De beste energiebron die jullie hebben is de hitte binnenin de planeet. Ontdek nieuwe technologie om het efficiënt te doen. Stop met het scheppen van hitte! Het is overal onder jullie. De hoog-technische krachtcentrales die jullie hebben zetten hitte om in stoom. Laat de planeet jullie de warmte geven en dat in stoom veranderen. Het ligt er gewoon voor jullie - zonder verspilling, zonder gevaar en zonder bijeffecten.

Vervolgens, begin de krachten van de getijden vast te houden - de duw en trek actie - die er altijd is. Jullie hebben daarvoor de kennis allang. Misschien was het te lage techniek? 

Tenslotte, als jullie in staat zijn om meer te begrijpen van deze basisenergieën van de planeet en hoe die er altijd zijn geweest om kracht voor jullie te brengen, ga je dan langzaam op de belangrijkste richten. Dat proces houdt de connectie met het kosmische raster in door kennis over de manier waarop zijn vibratie kan worden gemanipuleerd en het in onbalans brengen van porties daarvan voor jullie gemak. (zie hoofdstuk 7 en de channelings over het kosmische raster)

Kryon