maandag 2 januari 2017

Kryon Vraag en Antwoord 775: De menselijke ziel en ascensie. / 2 januari 2017 / Lee Carroll


775: De menselijke ziel en ascensie.
2 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Ik heb veel gelezen over het terugtrekken van zielen van andere lichtwerkers. In verband hiermee maken mensen vaak mee wat zij ‘verlies van de ziel noemen waarmee zij bedoelen dat aspecten van de ziel zich moeten terugtrekken en her-integreren met de ziel om het mogelijk te maken om verder te gaan in het ascensieproces. Verder zeggen zij dat je dit niet zelf kunt doen - er is een specialist’ voor nodig. Kun jij hier wat licht op laten schijnen op waar zij het over hebben?

Antwoord: Wij hebben hier vaak met andere woorden over gesproken die toch jullie vraag beantwoordden. Het ascensieproces werkt door het vasthouden van steeds meer goddelijkheid van de engel in jullie. Daarin zou je kunnen zeggen dat jullie je terugtrekken uit de goddelijke ziel en ermee samensmelten. Het antwoord op jouw eerste vraag is dus ja.

Ieder van jullie heeft zelf de mogelijkheid om dit te doen. Jullie hebben het verdiend en dit is het onderwerp geweest van onze channelings om mensen hiertoe in staat te stellen en ook van de meester van liefde, meer dan 2.000 jaar geleden. Mensen kunnen nu ascenderen door intuïtieve stappen en zelfstudie.

Er zijn echter verschillende methoden van energiewerk gecombineerd met kennis die sommigen behulpzaam vinden bij de reis. Herinner je Michael Thomas van De Reis naar Huis die mogelijk werd gemaakt door niet minder dan 7 engelen voor zijn snelspoor naar ascensie. Er is hierin een precedent maar het is belangrijk dat jullie begrijpen dat je dit inderdaad zelf kunt doen. Dat is het hoofdonderwerp van Spirit door middel van het Kryonkanaal!

Kryon