De wijze houdt zich aan eenheid en is een herder voor alle mensen. Hij is niet in zichzelf verdiept en daarom schittert hij. Hij laat zich niet kennen en daarom is hij voornaam. Hij komt niet voor zichzelf op en daarom is hij verdienstelijk. Hij kent zichzelf geen eer toe en daarom houdt hij stand.

Lao-Tse

woensdag 1 maart 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 781: Eigenwaarde./ 1 maart 2017 / Lee Carroll


 781: Eigenwaarde.
 1 maart 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, Waarom hebben wij mensen vaak zoveel moeite om van onszelf te houden? Is liefde voor het zelf niet een van de belangrijkste attributen die benodigd zijn voor ascensie?

Antwoord: Ja, daarom werkt deze test die jullie allen ondergaan! Liefde voor het zelf en het bevestigen van het zelf is iets waar mensen aan moeten werken.

Het is allemaal onderdeel van de horde die moet worden genomen om de God van binnen bij jezelf te vinden. Met de graduele opbouw van de indigokinderen hebben jullie een heel nieuw attribuut wat aan het menselijk bewustzijn is gegeven.

Deze kinderen arriveren bij jullie op Aarde en zij zijn voorzien van een enorme zelfwaarde. Sommigen noemen hen zelfs koppig omdat zij niet helemaal of helemaal niet begrijpen wat het echte attribuut van deze persoonlijkheid is. Dit is het begin van menselijke typen die veel minder moeite hebben om van zichzelf te houden dan jullie.

Vier wat jullie hebben gedaan! Vier wat jullie gaan worden!

Er wordt onnoemelijk veel van jullie gehouden.

Kryon door Lee Carroll