De wijze houdt zich aan eenheid en is een herder voor alle mensen. Hij is niet in zichzelf verdiept en daarom schittert hij. Hij laat zich niet kennen en daarom is hij voornaam. Hij komt niet voor zichzelf op en daarom is hij verdienstelijk. Hij kent zichzelf geen eer toe en daarom houdt hij stand.

Lao-Tse

zaterdag 3 november 2018

Kryon: Vraag en Antwoord 798: Hoe spreek ik tegen mijn cellen? / 3 November 2018 / Lee Carroll798: Hoe spreek ik tegen mijn cellen?
3 November 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon, ik wil graag tegen mijn cellen spreken maar ik weet niet wat ik tegen hen moet zeggen! Is het genoeg om te zeggen “ontgift en verjong!” of moeten wij specifieker zijn (en misschien vriendelijk, zoals “Alsjeblieft, kraakbeen, groei,” of zelfs spreken over aminozuren, vitaminen enzovoorts. Is intentie voldoende of zijn woorden en stijl voldoende? Wat wordt gezien als lang genoeg voor één doel? Ik had tien jaar lang een afschuwelijk jeukende huidallergie. Moet ik tegen mijn huid spreken, tegen mijn immuunsysteem, of iets anders doen?

ANTWOORD:  Allereerst, begrijp jij nog niet dat de delen van het DNA waar jij het over hebt inter-dimensionaal zijn? Wij vertellen dit nu al vele jaren. Dit type systeem is niet lineair, begrijpt jullie taal niet en zal zelfs niet beginnen te reageren op jullie logische processen.


Spreken met je cellen is een energetische proces-energie die nodig is, niet het verbale. Woordelijk herformuleren doet niets anders dan je stem moe maken. Je moet het visualiseren en verbaal doen. Neem de tijd om je cellen te vertellen met visualisaties wat jij wilt. Zie jezelf zonder jeuk. Zie jezelf met jong DNA. Herinner je dat het lichaam hier doorheen ging  en dat het een cellulaire herinnering heeft over jong DNA.

Spreek ook hardop uit wat jouw visualisaties zijn, zodat jouw cellen die ook kunnen horen.

Begin er dus mee om dagelijks tijd te nemen, gewoon maar een paar minuten, en schep sterke visioenen over wat het doel is voor jouw lichaamsproces. Zie een jonge huid, jonge gezondheid, en een jonge houding. 

Jouw lichaam zal het idee overnemen en zich aanpassen aan “de baas.” Dit is wat de meesters doen en het werkt!

Er wordt veel van jullie gehouden,

Kryon