dinsdag 2 oktober 2007

Kryon: De Energie van Rijkdom 2 oktober 2007 Geplaatst 15 december 2013

Kryon: De Energie van Rijkdom
Gechanneld door David Brown
Geplaatst 15 december 2013
2 oktober 2007: Marina da Gama, Kaapstad. Zuid Afrika.
Vertaald uit het Engels door
 Henk Steur

Gegroet, lieve mensen want Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om hier in Marina da Gama in Kaapstad te zijn want er is hier een prachtige liefhebbende enegie in de zaal. De nieuwe wereld staat te wenken, de nieuwe wereld staat te wachten en langzaam maar zeker, stap voor stap, met iedere stap die jullie zetten gaan jullie verder de nieuwe wereld in. Een nieuwe, fantastische manier van zijn. Een staat van zijn waarvan jullie niet hebben vermoed dat die zou kunnen bestaan.

Terwijl jullie je verleden loslaten, de emoties van het verleden, jullie oude manier van denken, staat er een hele nieuwe wereld op jullie te wachten.

Geliefden, wij zeggen nogmaals dat er niet alleen veel liefde in de zaal om jullie heen is, maar ook in jullie eigen harten. Soms gaan jullie naar een zeer, zeer angstaanjagende plaats en elke bloem, voordat hij zich opent, is heel voorzichtig ingebed in een knop en iedereen in deze zaal wacht erop om zich te openen, te gaan bloeien, om zichzelf te ervaren als wie zij werkelijk zijn.

Het is vanavond een prachtige, collectieve energie, lieve mensen, want in deze zaal heeft iedereen zij aan zij gewerkt in zowel Atlantis als Lemurie en allen hebben in die levens gewerkt als genezers maar er was een totaal ander bewustzijn in Atlantis en Lemurie dan er vandaag op Aarde is. Het is jullie verantwoordelijkheid om dat bewustzijn weer terug op de planeet te brengen, om dat ware begrip weer terug te brengen over de menselijke natuur en waar mensheid allemaal over gaat.

Iedereen is op reizen, die reis kan ontwikkeling genoemd worden. Evolve(ontwikkeling in het Engels) is love achteruit gespeld. Het is een reis naar het steeds meer liefhebben van jezelf.Jezelf meenemen een nieuwe werkelijkheid in. Naar een compleet nieuwe wereld waarin jullie je eigen realiteit scheppen zoals jullie denken dat hij eruit moet zien.

Wat er in het verleden is gebeurd is de realiteit die jullie schiepen en die is verweven met negatieve emoties en negatieve gedachtepatronen. Langzaam maar zeker werden jullie negatieve patronen en emoties losgelaten.

Hoe meer negatieve gedachtepatronen en emoties worden losgelaten –door er gewoon liefde vor in de plaats te zetten - hoe meer en meer liefde er zal zijn. Jullie zijn liefde, want ontwikkeling is liefde worden. Jullie kunnen allen maar meer en meer liefde worden.

Wat er kan gebeuren als je een donkere ruimte in je eigen psyche binnengaat is dat jullie er een tijdje kunnen vastlopen terwijl jullie door het duister wandelen, maar jullie weten waar je naartoe gaat, jullie weten gewoon dat jullie het in je hebben zitten en er doorheen moeten, want dat is de natuur van het duister. Het is de natuur van jullie negatieve energie. Terwijl jullie omwikkeld worden door je eigen duisternis zijn jullie alleen en weten niet welke kant jullie op moeten. Jullie weten alleen dat jullie er doorheen moeten.

Vaak komt er een tijd in een mensenleven waarin zij vastzitten in het duister, deze donkere ruimte, en er niet doorheen kunnen komen, maar denken dat zij er wel doorheen kunnen komen. Maar de kracht van het gebed en de kracht van meditatie zullen jullie door het duister heen helpen.

Wat er werkelijk gebeurt als jullie in het duister zijn, deze donkere ruimte, is dat als jullie als kind gewond werden en dat dit kind de macht heeft om zijn eigen realiteit te scheppen.

Constant schept dit kind, dit aspect van het kind, een realiteit en genereert negatieve energie om zich heen. Dit is de manier waarop een verwond kind dingen aantrekt en situaties naar zich toebrengt. Jullie zullen dit kind in de gaten hebben als jullie je eigen realiteit scheppen want als jullie realiteit niet aansluit bij liefde moeten jullie weten dat een aspect van het gewonde kind binnenin jullie die realiteit schept.

Omdat dit al een tijdje aan de gang is heeft die realiteit, waar het kind ook is, een donkere ruimte om dat fragment van je eigen innerlijk kind heen geschapen en als jullie dit beginnen te zien en zeggen: “Ah, daar is iets waar ik wat aan moet gaan doen” hebben jullie de moed om daar iets aan te gaan doen en stappen op het probleem af, wat dit dan ook is. Als jullie dit binnenin doen stappen jullie in een donkere ruimte.

Als jullie dit aan de buitenkant doen hebben jullie te maken met de schepping van dat innerlijk kind, maar het is veel makkelijker om binnenin naar het kind te gaan; in de basis is alles wat jullie hoeven te doen, het kind toe te staan om zichzelf uit te drukken. Om die expressie van het kind zonder oordeel toe te staan is het voldoende om gewoon te zitten, erbij te zijn.

Soms kan het kind zoveel angst of woede hebben dat je eigenlijk niet weet wat je met het kind moet doen, zit erbij, houd ervan, koester het op een veilige plaats zodat het die bevroren emotie die deze negatieve gedachtepatronen schept, kan uitdrukken. Emoties scheppen gedachten die de realiteit scheppen, gedachten scheppen emoties en emoties scheppen realiteit

Met dit werk doorbreken wij de negatieve cyclus in het emotionele koninkrijk. Dit is een koninkrijk waar iemand in staat moet zijn om te voelen, om zichzelf te voelen, om te voelen wat er binnenin aan de gang is en wat voor realiteit er naar je toekomt als resultaat van dat gevoel. Iedereen op deze planeet heeft een gewond kind, dat is de manier waarop karma wordt gestuurd. Allereerst kiezen jullie je ouders die jullie nodig hebben om in staat te zijn om door het karma heen te gaan dat jullie naar de planeet meenemen en altijd dragen deze ouders de energie die jullie nodig hebben om mee te werken, of hebben juist niet de energie waar jullie mee willen werken.

Wij spreken altijd liever over afwezigheid van iets omdat wij het voorbeeld van overvloed gebruiken.

Veel mensen hebben duidelijk een tekort aan overvloed. Als jullie een gebrek aan overvloed willen ervaren zouden jullie ouders uitkiezen die de energie van overvloed niet hebben. Normaal gesproken vinden jullie vele, vele energieën die te maken hebben met een gebrek aan overvloed. Men kan bijvoorbeeld kwaad zijn omdat anderen het beter hebben, of misschien wel bedroefd, of beschadigd, men zou teleurgesteld kunnen zijn.

Dit zijn allemaal ondersoorten van het gebrek aan overvloed.Daarom is overvloed ook zo’n moeilijke energie om goed mee om te gaan. Echte overvloed, echte rijkdom is veel meer dan geld in je portemonnee hebben. Het is het scheppen van een wereld en een leven waar liefde is, waar seksualiteit is. Wij brengen jullie het woord seksualiteit omdatdit net als rijkdom een gevoel is en rijkdom is het gevoel van alle gevoelens; alle gevoelens komen hierbij samen als een.

Er zijn maar weinig rijke en gelukkige mensen op de planeet Aarde, er zijn vele rijke mensen maar er zijn er maar weinig rijken die gelukkig zijn. Sommige rijken moeten hun gevoelens uitschakelen, bijvoorbeeld de Maffia, zij kunnen niet rijk en gelukkig zijn, alleen maar rijk want zij nemen het van anderen. Als je iets afneemt van een ander neem je iets van jezelf af of zal iemand anders het van jou afnemen. Dit betekent dat je niet heel bent en er iets ontbreekt.Als je geweld moet gebruiken om jouw rijkdom te bereiken kun je nooit gelukkig zijn, zul je nooit echte liefde in je hart vinden omdat het van anderen vandaan komt en niet echt door jezelf is geschapen. Rijk en gelukkig zijn is dus een overvloed in alle betekenissen en waarbij alles goed samenwerkt, sensueel worden, vol liefde zijn, vol emoties – de goede soort emoties. Vol van op liefde gebaseerde emoties.

Zoiets als een zijden jurk die je lichaam omspant, de zachtheid van sensualiteit, de passie, het gevoel van zijde dat zachtjes langs je lichaam ruist dat alles lichter maakt terwijl het je naakte lichaam raakt. Dat is gelukkige rijkdom. Het is de zachte aanraking van je lichaam, je moet houden van het gevoel van rijkdom, van jouw geld, van jouw geluk en rijkdom, want verliefd zijn op wat je hebt, is rijkdom/geluk; het is het in eigendom bezitten van wat jullie hebben. Er zijn vele aspecten van sensualiteit. Er zijn vele aspecten van sensualiteit, liefde, overvloed. Sta jezelf vanavond dus toe om deze energie te zijn, deze energie van geluk/rijkdom en laat dat geluk en die rijkdom jou verleiden.....voel het verleiden door de rijkdom en het geluk en sta het ook toe.

Verleiding is een vreemde energie. Verleiding staat je toe om door een ander te pakken genomen te worden. Natuurlijk doe je dat gewillig. Daarna kun je altijd nog ontkennen dat je gewillig was en daarna zelf heel kwaad omdat je verleid werd. Soms heeft verleiding een grappige kant. Om door rijkdom te worden verleid kan heel prettig zijn, het kan ook zenuwslopend zijn omdat rijkdom vele, vele aspecten heeft en veel mensen seksuele uitspattingen hebben rondom rijkdom, juist omdat zij zo rijk zijn, uitspattingen in vele, vele variëteiten. Het ergste misverstand over uitspattingen van rijkdom is juist die omdat jullie allemaal al zo rijk zijn. Diep in de kern van jullie wezen zijn jullie rijk, vol liefde, vol overvloed, vol zaden die erop wachten om te ontkiemen naar groei.Jullie zouden je ideeën zaden kunnen noemen. Jullie moeten kiezen welk idee jullie bestuiven of bemesten,verzorgen, gaan koesteren. Jullie moeten kiezen.

Als jullie eenmaal een bepaald zaadje laten groeien, of een bepaald idee, moeten jullie ermee doorgaan, jullie moeten zeggen wat jullie ermee willen. Dat zaadje zal gaan ontspruiten en groeien, het zal laag voor laag vooruitgaan in je bewustzijn om zich volledig te manifesteren. Prachtig als de bloeiende roos die zijn pracht toont aan de wereld. Maar de waarheid is dat jullie deze bloem in jezelf kunnen zien en weten dat die bloem bloeit, jullie kennen het voelen ervan en dienen zelf te besluiten dat die bloem moet bloeien, jullie zullen er constant energie naartoe sturen, dat zullen jullie graag doen. Energie is sensueel, gepassioneerd, het is liefde, sta jezelf toe om dit soort energieën te voelen.

Soms als jullie worden verleid vinden jullie het prachtig, soms dromen jullie zo sterk, zo lang dat iemand je zal verleiden om je te geven waar je echt van droomt. Laat dus die energie van de verleiding van rijkdom door je lichaam gaan, erin stromen. Weet zoals altijd dat dat je verleid wordt want er is iets watjullie altijd, altijd wilden hebben, iets waar jullie altijd van gedroomd hebben, ga in jezelf dromen. Vind die droom, vind die droom als een nietig zaadje......als het gaat ontspruiten zijn er misschien enige richtingen, een paar wegwijzers die jullie nodig hebben langs de weg die jullie belopen en die jullie misschien zijn vergeten, die zij weggestopt in een donker hoekje.

Neem er de tijd voor, ga naar dit zaadje, dit plantje, hoe het er voor jou ook uitziet. Kijk naar de wegwijzers, kijk naar de dingen die jullie tegenhielden om te groeien want jullie zijn nu veel ouder, veel wijzer, maar jullie hebben nog steeds dezelfde gevoelens.....soms wordt een klein zaadje begraven onder een zeer grote muur op zo’n moeilijke plaats dat het moet duwen en duwen en duwen.

Wat is het waar jullie tegenaan moeten duwen en duwen? Wat zorgde ervoor dat jullie in je leven stopten met duwen? Wat deed jullie stoppen? Is het omdat jullie te bang waren? Doodsbang waren?

Wees dus gewoon in die energie......want anders dan bij een plant in de grond....dank God voor het wonder van wat er jullie ook in de weg staat. Jullie moeten je lichaam fysiek in de versnelling zetten, gaan waar je ook naartoe moet gaan want als de emotie eenmaal is losgelaten gaat het zoveel makkelijker, is er veel makkelijker mee om te gaan.

Het is veel makkelijker om het met een groep te doen want als er een groepsenergie is gaat die in dezelfde richting en helpt dit iedereen, dan worden jullie bijna vooruit getrokken. Laat jullie hart zich je aldus met iedereen in de zaal verbinden. Open jullie harten, laat de groepsenergie binnenkomen en stuur liefde naar iedereen in deze groep en ontvang de liefde van iedereen in de groep. Sta de groep toe om te duwen tegen wat jij gestopt had. Laat de groep vrijlaten wat jij allang vergeten was. Vanavond is een speciale avond. Dit is een avond waarop jullie de energie van rijkdom in je lichaam toelaten, heractiveer de rijkdom en het geluk in jezelf; iedereen is rijk en gelukkig in de athentieke staat van zijn. Laat de energie van rijkdom in je lichaam komen en oplossen wat hij ook tegenkomt.

De energie van rijkdom is heel speciaal. Als je een steen in je hart hebt zal deze energie die oplossen door er een zijden tas omheen te doen, hem te bedekken, te strelen,ervan te houden, hem steen laten zijn, hem voelen, begrijpen en hem laten smelten. Er is altijd iets speciaals in de steen. Met de energie van rijkdom kun je dat niet kwijtraken. Die zal ervoor zorgen dat dit speciale niet verloren gaat. Misschien iets dat jij of je familie al heel lang vergeten waren, uit het oog zijn verloren en hebben gedacht: “Ik zal dit nooit kunnen.” Laat dus de energie van rijkdom zijn werk doen. Kijk naar de manier waarop rijkdom werkt, met charisma en zorg beweegt, met zwier en verve. Dat is de manier waarop rijkdom werkt. Met absolute elegantie, met gebruik van de uiterste hoeveelheid energie en zie hoe het werk wordt gedaan. Dit zijn kwaliteiten van rijkdom.

Laat de energie van rijkdom jullie koesteren. Voel het als je deze energie dieper en dieper binnengaat. Voel je gekoesterd, voel je diep gekoesterd door deze energie. Er zal een verschil zijn, een verschil dat vergelijkbaar is met zwemmen in een zwembad en zwemmen in de Dode Zee, zo worden jullie gekoesterd door deze energie. Voel die koesterende energie. Voel gewoon hoe het je koestert. Laat deze energie je tegelijkertijd doordrenken. Terwijl jullie door die prachtige energie van rijkdom en geluk worden opgetild kijk dan in je lichaam naar verbroken draden, losse verbindingen en kijk waar dat allemaal over gaat en laat die verbindingen binnenin weer herstellen. Claim je innerlijke verbindingen zodat er daardoor ook verbindingen naar buiten ontstaan, de verbindingen met de materiële wereld.

Laat op hetzelfde moment liefde ook zijn werk doen, want liefde is rijkdom en rijkdom is liefde en toch zijn zij nog steeds niet hetzelfde want er is een rijke liefde en een liefdevolle rijkdom. Laat gewoon je lichaam er energie door krijgen. Deze energie is vanavond echt op zijn plaats. Laat het schoonmaken en oplossen gewoon door je heen gaan. Misschien is je droom wel achterhaald, droomde je erover toen je jong was toen het zaadje begon te groeien.

Het is niet langer nodig, maar het is wel nodig om dat deel in jezelf te zien om die droom levend te houden. Toen je een jongeman of een jonge vrouw was begon je die droom maar je hebt het nooit voor elkaar gekregen om hem te laten gebeuren, maar laat nu dat aspect van jezelf toe om die droom te leven......zodat er geen spijt of overgebleven energieën zijn.

Je kunt die energie ook toepassen op bij andere dromen, eenzame, kleine dromen. Sta gewoon toe dat er meer komt. Houd je voeten plat op de grond, verbonden met Moeder Aarde en Vader Lucht. Terwijl je weet dat zowel Moeder Aarde als Vader Lucht mannelijk en vrouwelijk zijn, zink dan dieper en dieper en word jouw eigen droom. Laat jezelf jouw eigen droom dromen en breng de energie binnen in het geheel dat jij bent.....en laat steeds meer en meer en meer sensualiteit toe, die eigenschappen die jij al die jaren gesloten hebt gehouden en laat hen zich langzaamaan, langzaamaan openen.

Laat nu – met je ogen open – de energie naar je ogen stromen en open je oren, laat de energie naar je oren stromen, naar waar het ook nodig is, waar je ook liefde nodig hebt, het gebied van sensualiteit, laat het stromen. Stuur het naar je huid, stuur liefde naar je huid en sta toe dat die gestimuleerd wordt, gevoed wordt. Stuur liefde naar je hele lichaam. Er is zoveel liefde, lieve mensen, er is zoveel liefde. Het is het meest verspilde artikel op de planeet. Het is wat iedereen wil. Alles is liefde.

Laat jezelf steeds meer liefde worden, geef jezelf dit geschenk. Dank God voor het leven dat je hebt gekregen. Laat energie stromen naar de aspecten van jezelf waar die nog nooit geweest is. Vanaf de conceptie hebben bepaalde delen van jou nooit energie gehad en dit is jullie karma van vandaag. Een deel van dit karma is gebroken en uiteindelijk uitgevlakt. Laat liefde stromen tot in het diepst van je botten

Terwijl deze aspecten van jouw innerlijk kind dit zien gaan zij langzaamaan weer terug naar hun terechte plaats in je hart en maken jullie steeds liefhebbender en steerds vrijer met steeds meer overvloed en steeds rijker en gelukkiger. Blijf gewoon zitten en ervaar deze energie. Alles op deze planeet bestaat uit lichte energievibraties. Waten wie je ook bent, je kunt het hebben, maar je moet het aan jezelf geven en wat je niet wil laten gaan, houd het; wat je wel wilt laten gaan, laat het los. Misschien, heel misschien is er ergens in jouw leven iemand die je zoudt kunnen vergeven en die jij bent vergeten.

Laat Spirit de herinnering van die persoon bij je brengen. Geen haast, sta het gewoon toe. Laat langzaam, heel langzaam het beeld van die persoon in jouw geest opkomen.....het kan zelfs een vriend(in) uit jouw jeugd zijn. Gebruik de energie van liefde en vergeving en laat het verder gaan. Laat het gaan waarnaar het de behoefte heeft.....en wat je ook loslaat, doe het in de energie van rijkdom en liefde en laat hen stromen waarnaar het de behoefte heeft.....

Geliefden, dit is Kryon die afscheid gaat nemen. Het ga jullie goed. God zegene jullie en pas goed op jezelf. Dank jullie wel.