maandag 1 juni 2009

Kryon: De zeven magische helingsenergieën van Kryon. 1 juni 2009. Geplaatst 20 december 2013

Kryon: De zeven magische helingsenergieën van Kryon.

David Brown
1 juni 2009. Geplaatst 20 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De eerste energie is de energie van verantwoordelijkheid en dat is de mogelijkheid om te reageren. Het kind is de weg daarvoor omdat jullie niet weten hoe je erop moet reageren, dus in dank aan het Goddelijke voor het wonder van de energie van verantwoordelijkheid zal het Universum naar jou toekomen en je de informatie geven, de kennis, de wijsheid om in staat te zijn hiermee om te gaan. Verantwoordelijkheid staat in verband met de KroonChakra.

De tweede energie is de energie van verontschuldigen. Het kind moet weten dat het wordt gehoord, de energie van verontschuldigen zal het kind openen om ontvankelijk te zijn. Jullie weten het als een kind echt gehavend is en alles wat het wil, jullie opzij schuiven is; het wil niet aangeraakt worden en dus duwt het jullie weg. De energie van verontschuldigen zal het kind binnenstromen en het gevoel van opzijschuiven vervangen. Dit aspect van het kind dat jullie wegduwt duwt de goddelijke liefde weg, staat het goddelijke niet toe om te stromen en naar binnen te gaan.


Verontschuldigen staat in contact met het Derde Oog.

De derde energie is de energie van vergeving. Door de verontschuldiging opent het kind zich voor vergeven en voor het ontvangen van vergeving. Vergeving staat in verbinding met het Communicatiecentrum.

De vierde energie is de energie van Liefde en wij roepen deze energieën altijd op door het Goddelijke te danken voor het wonder en het geschenk van deze energie, of wat het dan ook is, in dit geval Liefde.

Jullie god groot genoeg maken om dit kind te helen? Stop met dit gedragspatroon want het werkt niet meer voor jullie. Liefde correleert met de HartChakra.

De vijfde energie is de energie van Overgave, het overgeven van alle gedrag dat niet werkt. Overgave betekent winnen. Jullie geven over wat niet werkt. Overgave komt van het Solar Plexus Centrum – jullie krachtcentrum. Hoe meer jullie je overgeven hoe krachtiger jullie zijn.

De volgende energie is die van Dankbaarheid en deze energie moet nooit onderschat worden. Dankbaarheid is gratie; het heeft alles van doen met scheppen. Hoe meer jullie scheppen in goddelijke wil, hoe meer vreugde en extase er in je leven is. Natuurlijk zit dit in de Chakra van Scheppen.

De laatste energie is de energie van loslaten. Net zoals een boom die in de herfst zijn bladeren loslaat. Als een boom zijn bladeren zou vasthouden zou dat zijn groei tot een minimum beperken. Uiteindelijk zou de boom sterven. De energie van loslaten is dus de elixer van het leven. Loslaten is niet iets anders wegduwen, het is laten gaan wat niet langer dient. Loslaten is prachtig, gewoon loslaten. Wij moeten open zijn zodat wij vrij kunnen zjn. Loslaten staat in verbinding met de BasisChakra.

Gechannelde Meditatie: De Zeven Magische Helingsenergieën van Kryon.

Sluit je ogen en ga naar binnen toe.....word als een spons, denk dat je een spons bent en dat alle Kryon-energieën hier zijn. Jouw eigen engelen zijn bij je en de spiritgidsen zitten aan jouw voeten. Zet je voeten plat op de grond en verbind je met Moeder Aarde door je voetzolen heen, en maak die verbinding.....verbind je met Vader Lucht door de KroonChakra.....sta de energieën toe om door je heen te stromen, de energieën van Vader Hemel en Moeder Aarde....

Voel wat je voelt.....let op jouw adem.....laat de gevoelens komen en gaan. Wat je ook voelt, het is goed, het is precies de bedoeling......accepteer je gevoelens.....als jij je kwaad voelt, angstig of droevig, is het goed, het is een normale menselijke ervaring....Als de liefde gaat stromen begin jij misschien allerlei vreemde dingen te denkenmaar dit komt omdat je alle gedachten aan het loslaten bent die niet liefdevol zijn dus laat de gedachten komen en laat de gedachten gaan, het is goed. Wat je ook denkt, het is goed, laat de gedachten gewoon komen en gaan.....Ontspan en ga dieper en dieper. Wat je ook voelt, laat de gevoelens gaan en laat hen weer los.

Kijk je moeder recht in de ogen en verbind je met wat er in je moeders ogen is, wat er daar ook is, accepteer het gewoon want door het te accepteren nemen jullie verantwoordelijkheid voor wat je kiest. Dit is wat je voor dit leven kiest, wat je in de ogen van jouw moeder ziet zijn de lessen van dit leven en voor wat je kunt aanvaarden neem je de verantwoordelijkheid en laat het uiteindelijk gaan.

Dat zal jouw geleerde les zijn. Laat de gevoelens komen en gaan......en nodig tegelijkertijd de helingsenergieën van Kryon uit om door jouw hart heen naar jouw moeders hart te stromen.

De eerste energie is die van verantwoordelijkheid en intellectualiseer verantwoordelijkheid niet, laat de energieën gewoon stromen. Onthoud dat het leven een gevoel is en geen intellectuele exercitie. Krijg echt het gevoel, het gevoel van verantwoordelijkheid. Laat de gevoelens komen laat ze weer gaan. Jij neemt de volle verantwoordelijkheid voor het kiezen van jouw moeder, alle dingen die je moeder heeft en alle geschenken die zij niet heeft. Dit is wat jij voor dit leven kiest.

Laat nu de energie van verontschuldigen stromen. Je zou kunnen vragen: “Waarom moet ik mij bij mijn moerder verontschuldigen?” Omdat zij zich op een bepaalde manier moest gedragen zodat jij jouw levenservaringen kon hebben, en verontschuldig je ook bij jezelf.....laat de verontschuldiging stromen waar hij naartoe wil.....laat de energieën stromen naar waar zij behoefte aan hebben en als zij stromen bedenk dan dat wat jij voelt, normaal is.

Laat de gevoelens komen en laat ze gaan. Laat hen komen en weer gaan.

De derde energie is die van vergeving. Laat de energieënvan vergevingdoor jouw hart stromen naar jouw moeder’s hart en waar het ook naartoe wil gaan, terug in je stamboom naar al jouw moeder’s moeders....laat het stromen waar het wil. Wat er ook in je geest of gevoelcentra opkomt dat vergeving nodig heeft, laat het gebeuren. In dit geval is vergeving uiteindelijk een deel van jou dat precies als jouw moeder is geworden, jij werd exact als jouw moeder en jij accepteert dat alle emoties tussen jou en jouw moeder zijn opgelost; dat is wat vergeving werkelijk is – op zo’n manier dat er geen vastklampen meer is, geen boosheid, geen pijn, geen verdriet, er IS gewoon.

De volgende energie is de energie van liefde en ik weet zeker dat alles wat jouw moeder wil is dat er van haar gehouden wordt en dat zij liefde kan geven. Dus heb lief en wees geliefd.

Laat de liefde door jouw hart naar het hart van jouw moeder stromen en naar waar het ook naartoe wil stromen en sta een diepe, diepe verbinding met jouw moeder toe en als je dit doet ben jij verbonden met Moeder Aarde. Ga steeds dieper en dieper jouw lichaam in .....en dank het Goddelijke diep voor het wonder, het geschenk en de energie van liefde. En terwijl je weet dat dit een informatief Universum is ben jij een directe weerspiegeling van jouw moeder, tot aan het laatste atoom.

De volgende energie is die van overgave. Geef alle energieën over die jou niet toestaan om je met jouw moeder te verbinden.....de moeder waar al het voeden, het zorgen en de liefde vandaan komen.....jullie overvloed.

Zoals een boom zijn wortels heeft die diep in Moeder Aarde gaan is het voor jullie hetzelfde.....nogmaals, laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan, geef al die gedragingen over, al deze emoties, al deze gedachten die jullie contact met je moeder verbreken.

De volgende energie is die van dankbaarheid. Dank het Goddelijke voor het wonder en het geschenk van de energie van dankbaarheid. Laat de dankbaarheid door jouw hart stromen naar het hart van jouw moeder en vul jezelf met dankbaarheid.

Terwijl jij je moeder dankt voor de geschenken die zij jou gaf.....en de geschenken die zij jou niet gaf....vul jezelf met dankbaarheid.....sta toe dat de dankbaarheid stroomt.....word als een spons die alle dankbaarheid opzuigt....voel echt de energie van dankbaarheid, de energie van schepping, waar je ook dankbaar voor bent, je zult er meer van krijgen.....je zult meer moederen krijgen, meer verbinding met Moeder Aarde, meer overvloed, meer liefde, meer vreugde en meer vrijheid.

De volgende energie is de energie van loslaten. Dank het Goddelijke voor het wonder en het geschenk van de energie van loslaten. Nogmaals, laat de energie van loslaten door jouw hart naar het hart van jouw moeder stromen en waarnaar het ook toe wil stromen .....laat jezelf vullen met liefde, heb lief, en laat het gaan. Het elixer van het leven is loslaten.....dus, wat er ook niet werkt voor jou.....laat het los en er zal 100% zeker is beters komen....laat het dus komen......wat is jouw droom? Laat jouw droom komen en de plaats innemen van wat je ook hebt laten gaan.

Nogmaals, als jij droomt jouw lichaam binnenkomt zal er geen emotie meer zijn om mee gevuld te zijn.....laat de gevoelens komen en laat hen weer gaan......

Stel je nu eens voor dat je bovenaan een trap staat. Er is een teken aan de top van deze wenteltrap en daarop staat geschreven: “Ik ben heel, heel kwaad op God, ik zal God niet vergeven!” Sta jezelf toe om de trap af te lopen, de wenteltrap af, en ga dieper en dieper........

Onderaan de trap zul je een aspect van jouw innerlijk kind vinden dat zeer beschadigd is en dat kind duwt het Goddelijke weg. Blijf steeds dieper en dieper gaan totdat je dit aspect van het innelijk kind vindt. Wat gebeurt er in onze kindertijd zodat wij versplinterd worden? Wat wij nu willen doen is dit kind terugbrengen om een deel van het geheel te worden......ga steeds dieper en dieper de trap af tot je dat deel van het kind vindt. Als je het prettig vindt kun je Kryon vragen om samen met jou de trap af te gaan......laat Kryon daar met jou en het innerlijk kind zijn.....laat Kryon tussen al jouw cellen en jouw DNA stromen......laat Kryon er zijn, bij jou en jouw innerlijk kind......en vul jezelf met Kryon en liefde.

Als je dit innerlijk kind eenmaal aan de voet van de trap hebt gevonden laat dan de zeven helingsenergieën van Kryon binnenkomen; de zeven magische energieën van Kryon.....de verantwoordelijkheid, de verontschuldiging, de vergeving, de liefde, de overgave, de dankbaarheid.....de dankbaarheid voor al het lijden van het kind dat beschadigd moest zijn zodat jullie je ervaring konden hebben.

Misschien is het kind kwaad op God; het kind kan kwaad op jou zijn.....en misschien misschien word jij wel kwaad omdat het kind kwaad op jou is....laat dus deze zeven magische helingsenergieën van Kryon door al deze zaken gaan.....laat de gevoelens komen en laat de gevoelens gaan.....als jouw kind kwaad op jou is en jij kwaad bent op het kind is er een status quo en zul je nooit krijgen waar je echt in het leven naar zoekt. Laat dus de gevoelens komen en laat hen weer gaan.....In deze energie zal heling makkelijk plaatsvinden.

Als jouw kleine kind veilig lijkt, geliefd en zeker, kun je hem of haar in jouw hart binnenlaten....laat de gevoelens komen en weer gaan....laat de gevoelens komen en laat hen weer gaan....jullie gevoelens zijn jullie toegangspoort naar jullie vrijheid.....wat jullie voelen en laten gaan is voor altijd verdwenen......

Als je nu voelt dat je er klaar voor bent kom dan langzaam weer terug in het wakend bewustzijn....

Copyright © David Brown. All rights reserved.