donderdag 2 februari 2012

Kryon: Jezelf weer laten ontwaken. 2 februari 2012.
Kryon: Jezelf weer laten ontwaken.
Gechanneld door David Brown in Kaunas, Litouwen.
2 februari 2012. Geplaatst 30 december 2013
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is voor ons uit de geestenwereld prachtig om terug te zijn in Litouwen op deze koude winteravond.

Lieve mensen, er komt een nieuwe wereld aan en het universum beweegt zich naar orde toe; de planeten, de sterren en het zonnestelsel zijn in beweging om een nieuw begin op de Aarde te scheppen – het compleet veranderen van de energieën van het Aardse Ruimteschip.

Dit zal een proces zijn, geliefden, dit zal een leerproces zijn, want degenen die aan de macht zijn – niet allemaal – zullen veel van hun macht en hun rijkdom kwijtraken. De energieën van deze planeet en deze wereld zijn aan het veranderen en al 15 jaar lang heeft David Brown dezelfde boodschap gechanneld.

Jullie zullen stoppen met scheppen door negatieve energieën en zullen een nieuwe wereld scheppen uit pure liefde en er zullen twee opwaarderingen van energie zijn.

De eerste opwaardering van bewustzijn is van de derde naar de vierde dimensie en de tweede opwaardering gaat van de vierde naar de vijfde.

Niet alleen de mensen zullen verhogen tijdens deze opwaardering maar jullie aardse ruimteschip zal dat ook doen, zij zal ook ascenderen. Jullie snellen richting een compleet nieuwe wereld, een prachtige, prachtige wereld van vrede, liefde en harmonie. Er zal absoluut geen plaats zijn voor oorlog; er zullen diepe en intensieve connecties zijn tussen mensen.

Jullie zijn allemaal bezig met healing en jullie wereld verandert. Voor degenen die genezers zijn: het is nu tijd om je kracht te claimen; dit wordt ondersteund door vele verschillende energieën en Kryon is de energie die als paraplu dient voor al die energieën.

Energieën en entiteiten van grote wijsheid, liefde en begrip zijn hier om jullie in deze ruimte vast te houden – niet alleen vanavond, maar voor altijd – naar een complete nieuwe wereld toe, een wereld van pure liefde.

Er zijn zeven miljard mensen op deze planeet en er zijn heel veel mensen aanwezig zijn om mee te doen aan deze ascensie. In de geestenwereld zijn er rijen en rijen geesten die erop wachten om naar de Aarde toe te kunnen en zij komen nu de Aarde zich ontwikkelt en beweegt naar een nieuwe dimensie en haar hele bevolking meeneemt naar deze nieuwe dimensie.

Dit alles gebeurt nu en jullie bewustzijn zal heel anders zijn op 21 december 2012. Jullie zullen terugkijken naar deze oude wereld en over je schouder kijken en jullie zullen een gekke wereld zien die jullie achterlaten, een wereld waar alles op zijn kop staat, waar niets waarheid is, en jullie zullen gaan naar een nieuwe wereld van pure liefde en pure waarheid.

De nieuwe wereld zal geleid worden door bewustzijn; de oude wereld werd onbewust geleid. Jullie bankiers, de hiërarchie van de planeet, en het monetaire systeem, het begint allemaal ineen te storten, het systeem zal totaal falen. Alle hiërarchieën die dit systeem bijeen houden zullen in elkaar gaan vallen. Jullie gaan richting een nieuwe wereld waarin jullie heel en compleet zijn en waar jullie verbonden zijn met het goddelijke, zowel de Goddelijke Vader als de Goddelijke Moeder, en jullie zullen vrij zijn, vrij om je leven te leven zoals je zelf wilt en jullie laten de liefde vrijuit stromen.

Net zoals de zon constant schijnt in het zonnestelsel begint jullie solaris plexus te gloeien en begint jullie hart uit te breiden en zich te verbinden met het hart van het zonnestelsel en daardoor jullie geest de mogelijkheid biedend om zich te verbinden met de universele geest.

Degenen die hun innerlijk werk hebben gedaan zullen de eerste golf vormen naar deze nieuwe niveaus van bewustzijn en jullie worden allemaal diep, diep vastgehouden en begeleid naar dit nieuwe bewustzijn toe; jullie zijn hier vanavond naartoe gekomen en dat is precies zoals het bedoeld was.

Jullie cellen en DNA worden geactiveerd, jullie harten worden verbonden met het universele hart en jullie geest wordt verbonden met de universele geest. Jullie zijn ook met elkaar verbonden want jullie zijn allemaal EEN.

De liefde zal altijd, altijd stromen. Wij zeggen dat jullie je lichaam moeten koesteren, het voeden en goed oefenen en dan zal het jullie bevestigen en steunen tijdens deze overgang.

Jullie hebben allemaal geleerd en begrepen wat het is om Christusbewust te zijn, als de gewonde of beschadigde aspecten van jullie zelf bijeenkomen en een worden en alle zaken in jullie familiesamenstelling worden losgelaten; dat is het als je Christusbewust wordt, dat is het als je de koning van je eigen leven bent en wandelt op dat magische pad tussen hemel en Aarde en de liefde constant door je heen stroomt.

Jullie hebben de leugens en onwaarheden van de oude Aarde herkend en zijn vrij van de duistere kant en de liefde stroomt door jullie heen en jullie stralen liefde voor iedereen uit. Jullie zijn verbonden met de hele mensheid en zullen beginnen om de vibratie van deze planeet te verhogen en die van degenen die erop leven.

Laat dus jullie harten zich meer openen dan zij al waren en sta hen toe zich uit te breiden; laat hen gewoon met liefde vullen. Laat hen met liefde vullen zoals bij de eerste keer dat jullie ooit verliefd werden; net alsof jullie nooit angst hebben gehad om in je hart beschadigd te worden en sta gewoon toe dat jullie harten steeds meer uitbreiden totaan de persoon die naast je zit en breid je uit tot de zaal volzit, vul steeds meer dingen met liefde. Het is veilig om je hart vandaag te openen.

Niets kan jullie hart gebeuren terwijl jullie de ogen in meditatie gesloten hebben, er kunnen alleen goede dingen gebeuren. Wees gewoon samen met je hart en plaats al jullie bewustzijn en al jullie tegenwoordigheid in jullie harten.

Laat nu het tv-scherm in je geest terugspoelen in je leven en zie alle liefdes die jullie hebben gewonnen en kwijt zijn geraakt. En blijf gewoon in je hart, geliefden, jullie geleidegeesten zitten aan jullie voeten, zij zijn hier om jullie vast te houden en te begeleiden. Zij zijn hier om te zien wat jullie niet kunnen zien, zoals bij een periscoop op een onderzeeboot. Met een periscoop kun je de oceaan overzien en jullie geleidegeesten kunnen de reis die voor jullie ligt zien.

Laat al die gevoelens dus opkomen en laat hen gaan en laat jullie geleidegidsen jullie meenemen waar jullie ook naartoe willen gaan; houd je ademhaling in de gaten en ontspan je en ga dieper en dieper.

Voel je een met de liefde in je hart en deel deze liefde met iedereen in de zaal, stuur je liefde naar iedereen die vanavond in deze zaal aanwezig is en ontvang de liefde van iedereen terug. Zo zal de wereld zijn: geen competitie, alleen maar liefde, van elkaar houden, elkaar accepteren, met elkaar samen zijn.

Laat de energieën zich verder uitbreiden dan de zaal en laat hen hoger en hoger gaan en voel Moeder Aarde onder je voeten terwijl zij jullie vasthoudt, van jullie houdt en jullie streelt.

Laat welke gevoelens in je lichaam dan ook komen en gaan en heb de intentie om elkaar vast te houden, om van elkaar te houden en ga naar deze nieuwe dimensie, naar de 4e dimensie. Jullie zullen deze dimensie niet begrijpen; jullie zullen moeten wachten totdat jullie geest is aangepast en opgewaardeerd naar een vierdimensionale geest. Voel gewoon alle energieën in je lichaam en voel de liefde stromen, voel hoe liefde de negativiteit uitschakelt.

Zoals wij in het begin hebben gezegd dat de Kryonenergie de paraplu is voor vele, vele energieën zo is Litouwen in afgelopen jaren een bewust land geweest en het heeft een taal die vol is van bewustzijn en liefde. Jullie voorouders zijn vanavond hier, jullie heidense voorouders die met de natuur leefden, die leefden met het land en met de geesten van de bomen en vele andere geesten, voor deze mensen was dit waar en zij zijn vanavond bij jullie met deze geschenken; jullie te verbinden met deze Oude Geesten, met deze Oude Wereld.

Laat deze verbindingen vloeien en voel deze energieën. Jullie broeders en zusters uit de oudheid verspreiden dit prachtige bewustzijn over de hele wereld. Word als een spons, zuig het bewustzijn van jullie voorouders en de liefde van jullie voorouders op; zij zullen jullie meenemen op reis, een reis naar thuis, een reis naar de echte waarheid van wie jullie zijn.

Bewustzijn gaat door Litouwen naar de Amerika’s, naar Azië en door de hele wereld leren de oude culturen hoe zij moeten liefhebben, hoe te leven met de Aarde, bewustzijn heeft deze weg vele duizenden jaren geleden ook genomen en dit bewustzijn zal terugkomen en jullie zullen het nog eens ontvangen en je lichaam legen van de oude negativiteiten en de liefde die daar al is zal zich uitbreiden en in energie toenemen.

De Litouwers zijn een oud volk en zij staan dichtbij de inheemse Amerikaanse volkeren, bij de Tolteken van Zuidelijk Mexico en de Maya’s en de Inca’stot de grote sjamaan van de Russische landen.

Al deze volkeren wisten hoe zij op deze Aarde moesten leven. Zij wisten hoe zij hun hart open moesten houden en in verbinding moesten blijven met Moeder Aarde en Vader Lucht. Laat deze energieën van de inheemse Amerikanen vanavond jullie proces steunen en voel gewoon hoe deze energie naar jullie, naar de zaal, toekomt, want dit is een energie van liefde en kracht waarvoor zij hun land verlieten om de blanken deze ervaring van afgescheidenheid te geven zodat wij nooit meer dat pad zouden gaan bewandelen. Als jullie eenmaal de vierde dimensie binnengaan zijn jullie constant verbonden, volledig verbonden met het goddelijke.

Misschien hebben de inheemse Amerikanen vanavond een speciale boodschap voor ieder van jullie, luister eraar en hoor wat zij hebben te zeggen. Open jullie innerlijke oren en laat hen spreken; laat de vibraties in je lichaam hoger en hoger gaan.

Nu brengen wij jullie de geest van de Tolteken en voel deze energie, deze nieuwe energie, Oud, maar vanavond nieuw voor jullie en sta het toe jullie cellen en DNA te wekken enlaat het jullie verbinden met de geesten, de geesten van dieren, de geesten van de planten, met de geesten van de grote dennewouden. Velen van jullie hebben deze levens geleefd met de inheemse Amerikanen en de Tolteken.

Laat ons jullie nu de geesten van de Maya’s brengen die grote en Oude kennis bezaten, die wisten dat deze tijd zou komen. Iedereen, zonder uitzondering, in deze zaal, had een leven bij de Maya’s , en laat hen nu de kennis van deze eindtijden brengen. Laat hen jullie de liefde en de vergevingsgezindheid brengen en een diepe verbintenis met Vader Hemel en laat hen jullie brengen tot een diep begrip van het universum en zijn cycli.

Er zijn vele, vele aspecten van jullie zelven die vanavond worden gewekt, vele, vele veranderingen komen eraan en julie zullen diep verbonden zijn met de Aarde, het universum en met elkaar. Voel gewoon de liefde en laat de liefde hoger en hoger komen en neem er de tijd voor om je lichaam te voelen. Laat je vibratie hoger en hoger gaan zodat je Moeder Aarde en haar omhooggaande energieën onder je kunt voelen die jullie meenemen naar de vierde dimensie. Laat de liefde komen, laat de liefde stromen want zeer binnenkort, lieve mensen, zal er een begin komen van liefde die door jullie lichamen stroomt en dan zullen jullie samengaan en stromen net zoals deze twee rivieren hier in Kaunas constant stromen, constant vermengen.

Jullie zijn hier bij een krachtige samensmelting van het mannelijke en het vrouwelijke en laat de geesten van deze twee rivieren gewoon toe om jullie te leren hoe je moet stromen en moet samensmelten. Daarom zijn wij hier vanavond in Kaunas, om het mannelijke en het vrouwelijke toe te staan om te stromen en te vermengen en daardoor de nieuwe wereld in jullie harten toe te laten want in de nieuwe wereld stromen het mannelijke en het vrouwelijke samen.

Voel hoe jullie energieën hoger en hoger gaan. Sta hen toe om steeds hoger te gaan en voel de verbintenis met Moeder Aarde en Vader Lucht; zo zal het over minder dan een jaar voelen. Op 21 december 2012, het einde van de ene cylus, of van vele cycli, en het begin van nieuwe cycli. Jullie zullen een nieuwe dimensie binnengaan die heel anders is dan de huidige en uiteindelijk zullen jullie ascenderen naar dit nieuwe bewustzijn, een nog hoger bewustzijn.

De vierde dimensie van Christusbewustzijn zal jullie alleen toestaan te scheppen vanuit liefde. Er zullen geen regels en geen controle zijn, alleen maar een stroming van liefde en jullie zullen constant en altijd verbonden zijn met Vader Lucht en Moeder Aarde.

Wij laten jullie nu even een paar minuten in deze energie zitten zodat je lichaam aan deze energie gaat wennen. Jullie cellen en DNA worden geactiveerd naar een nieuw niveau van bewustzijn maar jullie zullen als eerste liefde naar julie eigen menselijk lichaam brengen. Ziekte en onbewust zijn zullen tot het verleden gaan behoren en jullie zullen het leven van jullie dromen gaan leven.

Jullie bevinden je nu met een driedimensionale geest in een vierdimensionale vibratie. Laat deze vibratie langzaam in je geest komen en die omhoog brengen naar de vierde dimensie en sta hem toe dat de energie van liefde verbindt wat verbroken was.

Laat de gevoelens komen en gaan. Jullie voelen de energieën van deze oude culturen maar al deze culturen die wij eerder hebben genoemd zijn geascendeerd naar het Christusbewustzijn en zij brengen jullie hun geschenken, hun energieën en hun manieren.

Zij wekken jullie innerlijke kennis zodat jullie makkelijk je weg kunnen vinden. Jullie worden allemaal op zo’n manier verbonden met het universum dat jullie jezelf en allen om jullie heen kunnen helen.

Wees een met deze nieuwe vibratie.....laat je lichaam voelen hoe het voelt.....en observeer wat je observeert.....laat de gevoelens komen, laat de gevoelens gaan waardoor jullie jezelf en jullie DNA activeren naar deze nieuwe vibratie en gaan naar een nieuwe vibratie van liefde. De nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en weet gewoon dat dit het is hoe het voelt.

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu vertrekken. Dank jullie allemaal.