maandag 14 november 2011

Kryon: De grote kwantumenergie van het universum/ DNA-laag 10. Lee Carroll 4 november 2011,

Kryon: De grote kwantumenergie van het universum/
DNA-laag 10.
Lee Carroll
14 november 2011, Edmunton
Geplaatst 26 januari 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De grote kwantumenergie van het Universum.

Ik ga jullie informatie geven om over na te denken. De kwantumenergie die jullie in het zeer kleine zien bestaat ook in het zeer grote. Wij gaan zelfs zover om jullie te vertellen dat natuurkunde in feite verschillend is in verschillende delen van het universum, afhankelijk van wat er is in het centrum van elke galaxie.

Laten wij beginnen met het gegeven dat natuurkunde niet een standaardset van regels in het universum is. Het varieert afhankelijk van de kwantumafdruk van de schepperenergie van elk universum. Sommige lijken erg op elkaar maar zij zijn allemaal een beetje verschillend en als je de verschillen zou kennen zou jij je afvragen waarom, en dat heb ik je verteld - het gaat om wat er in het centrum is.

Omdat jullie natuurkunde hoofdzakelijk 3D is hebben jullie moeite met de manier waarop dingen werken en kwantumfysica is de enige aanwijzing naar een multiversum en de mogelijkheid dat sommige wetten van massa en zwaartekracht worden bepaald door wat er in het centrum van elke galaxie gebeurt. De schepperenergie zit in het midden. Deze twee-polige energie die duwt en trekt en die wij de ‘tweeling’ hebben genoemd zit in het midden van jullie galaxie. Je ziet het in 3D als enkelvoudig - wat tussen twee haakjes onmogelijk is - maar het is echt een dubbele gebeurtenis. De wetenschap weet dit nog niet. Daarom geven wij dit aan jullie zoadat als het wordt ontdekt, jullie kunnen zeggen dat je er hier al van gehoord hebt. Het zal mijn geloofwaardigheid verhogen bij het volgende wat ik ga zeggen. Tussen twee haakjes, hoe voelt het als ik zeg dat alles in jullie natuurkunde in paren komt, zelfs jullie huidige wetten van de fysica, dat jullie een enkelvoudigheid scheppen in het midden van de galaxie? Heeft iemand erover gedacht dat het nog een paar kan zijn?

Kryon DNA-laag 10.

Lee Carroll

21 december 2011

Laag 10 is de eerste van de goddelijke God-lagen en in feite de eerste Multi-dimensionale laag die een menselijke zoektocht begint naar God. Hij belichaamt vrije keuze en doet absoluut niets om een mens van ook maar iets spiritueels te overtuigen wanneer daar niet om wordt gevraagd.

Hij zorgt alleen voor leren en doet toch niets om te onderwijzen of te overtuigen. Integendeel, hij helpt gratie en begrip te plaatsen die de mens in staat stellen om zelf te ontdekken.

Net als andere lagen is hij slapende en wacht op inter-dimensionale ‘signalen’ uit bronnen die varieren door synchroniciteit. Hij is de eerste God-laag en ontwaakt niet volledig totdat de mens erom vraagt, het herkent of zich in een situatie bevindt waarin hij hem nodig heeft.

Geliefd mens, Dit is de liefde van God op zijn best want er is een energie in jouw DNA dat jou helpt om te geloven! Hij werkt met vrije keuze maar als jij op een dag besluit om te zoeken naar de schepper in jezelf begint hij aan zijn achtergrondondersteuning die zal helpen om alles waar jij naar kijkt zinvol te maken als jij vooruit gaat in spiritualiteit.

~ Kryon, Book 12 as channelled by Lee Carroll ~