dinsdag 2 december 2008

Kryon: Stroom de Nieuwe Wereld in. 2 december 2008


Kryon: Stroom de Nieuwe Wereld in.
Gechanneld door David Brown
2 december 2008 : Marina da Gama, Cape Town
Geplaatst op 17 januari 2014
Vertaald uit het Engels door
Henk Steur.


Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om weer hier in Marina da Gama te zijn. Er hangt hier veel liefde en verandering in de lucht; vele verschillende energieën komen naderbij en de energieën van Mars en Venus komen steeds dichterbij en brengen liefde en de agressieve energie om de dingen op te schudden die jullie tegenhouden om lief te hebben.

Er komt een hele nieuwe wereld aan en jullie energieën moeten helder zijn. Wij weten dat jullie al vele jaren op het pad lopen en wij gaan dieper, steeds dieper een nieuwe wereld binnen en lossen oude, heel oude wonden op en gaan steeds verder terug naar vorige levens en tijden, helen littekens die leven na leven hebben beïnvloed – bijna vanaf het begin der tijden.

De tijd waarop de grote opwaarderingen plaatsvinden is gekomen. De tijd is gekomen waarop de zachtmoedigen de Aarde zullen erven. Degenen die hun macht hebben gebruikt hebben voor veel opschudding gezorgd en door de jaren heen voor veel leed, met name tegen het einde van 2008 ook op financieël gebied. Dit is wat er gebeurt als jullie leiders kiezen die profiteurs zijn, als jullie leiders kiezen die geen integriteit voelen voor henzelf en de naties die zij leiden. Leiderschap zou in een mens moeten komen van een plaats van integriteit binnenin jezelf. Zij dachten te ontvangen wat zij ook maar nodig hebben door buiten hun integriteit te zijn en helemaal te zijn wie zij echt zijn. De dagen van dit type leiders en leiderschap dat buiten integriteit gaat, komen ten einde.

Het is heel moeilijk voor een familieman met vrouw en kinderen om de straat op te gaan en rellen te schoppen, maar er zijn onrust en burgerlijke ongehoorzaamheid voor veel mindere redenen geweest dan de neergang van de economie van de Verenigde Staten en de wereldwijde economie. Deze afwaardering doet zich voor door hebzucht en gierigheid en, nogmaals, de mensen zonder integriteit hebben grote sommen geld voor zichzelf, meer dan zij ooit in hun leven op kunnen maken. Geld wegnemen uit de zakken van mensen in moeilijke omstandigheden, mensen die nooit eerder huizen van zichzelf hebben gehad, mensen die voor het eerst een eigen huis hadden, moesten hunhuizen verkopen. Een hele nieuwe wereld, een heel nieuw systeem zal hiervoor in de plaats komen.

Er zal klap na klap komen en degenen die in integriteit blijven, degenen die hun hart volgen en hun droom leven, zullen veilig zijn, zullen de steun van het Goddelijke uitdragen.

Degenen die buiten hun integriteit handelen zullen niet tot andere levens hoeven te wachten om van hun karmische schuld af te komen want zij zullen ontvangen wat zij in dit leven uitdragen.

Er is nu genoeg kennis en wijsheid op de planeet en dat zorgt ervoor dat dit soort dingen niet langer kan gebeuren op deze planeet.Er is een nieuwe wereld aan het komen en er komt een nieuwere wereld aan. De nieuwe wereld staat te wenken, de nieuwe wereld komt eraan!

Er stromen vele, vele opwaarderingen door de mensheid heen. Degenen die bewust zijn en aan hun bewustzijn werken zullen deze opwaarderingen begrijpen en zij zullen zich ook voordoen voor de mensen die onbewust zijn en die geleid worden door degenen die naar bewustzijn zoeken.

Een nieuwe wereld, een heel nieuwe wereld, een nieuw fantastisch vooruitzicht, een compleet andere manier van leven, een compleet andere manier van manifesteren staat vlak om de hoek.

Er zijn vele werelden die naast de planeet Aarde leven, vele werelden die niet gezien kunnen worden en die ver buiten de frequenties van het menselijk zicht en hun technologie liggen en deze nieuwe werelden werken eraan dat de planeet Aarde naar nieuwe niveaus van bewustzijn ascendeert.

Er wordt steeds meer kennis en energie naar de Aarde toegestraald en dat schept een groots ontwaken van de massa en dat schept weer een groots begrijpen. Dit zal een paar jaar nodig hebben om zich te ontvouwen en degenen van jullie die aan jezelf werken en bewust worden van je gedrag en waar je gedrag vandaan komt zullen op “het uiterste puntje van deze technologie zitten” en jullie levens zullen op hun plaats gaan vallen. Waar jullie in dit leven excessief trauma hebben ondervonden zal dit zich terug gaan trekken, de energieën waarvan jullie het moeilijk vonden ermee om te gaan zullen jullie kunnen overwinnen.

Het is makkelijk, heel makkelijk om een kind te traumatiseren, alles wat daarvoor nodig is is een gebrek aan liefde. Het ontbreken van liefde kan dodelijk zijn voor een kind. Als het niet de fysieke dood brengt zullen vele aspecten van het kind gedood worden. Een kind zonder liefde is als een zaklantaarn zonder batterijen, er is geen energie aanwezig om zich te ontwikkelen en het kind gaat bepaalde gebieden afsluiten zodat het kan overleven. Het sluit bepaalde delen van zijn intelligentie af en leert om de waarheid te manipuleren door gedrag als selectief horen, selectief zien, ontlopen van waar het echt mee om moet gaan en dingen waar het echt niet mee om zou moeten gaan. Zijn ouders waren er om het kind te steunen, te verzorgen en te koesteren om het kind zich veilig en zeker te laten voelen, en waar dit niet is gebeurd raakt een kind getraumatiseerd en speelt dit trauma zich uit in het volwassen leven.

Velen, velen van jullie in de nieuwe tijd en op jullie spirituele pad hebben moeite gehad met dit getraumatiseerdekind. In heel serieuze gevallen van trauma neemt het kind de persoonlijkheid van de persoon helemaal over en lijkt het erop dat je helemaal in het verleden leeft, helemaal in dat moment van trauma en angst en kan je leven zich niet ontvouwen.

Als het leven van een kind zonder liefde in de natuur zou voorkomen zoals bij een boom, dan zou die zijn bladeren niet ontvouwen, hij zou zijn bladeren gewoon laten afsterven, misschien omdat een boom regen ziet als liefde en als er geen water is om de boom te verzorgenen en te voeden zal hij langzaam maar zeker zijn bladeren laten vallen en dit is precies wat er bij een kind gebeurt.

Wat er moet gebeuren is dat het trauma moet worden bezocht en steeds weer herbezocht. Het is niet alleen het door het kind ervaren trauma dat herbezocht moet worden omdat trauma op een natuurlijke wijze het kind en de volwassene verzwakt en in de nieuwe energie zullen jullie in staat zijn om het kind te verlossen van dit trauma. Jullie zullen in staat zijn om je kernsterkte in je maagstreek weer terug te krijgen en kunnen gaan beginnen om voor jezelf een krachtig leven te gaan leiden, het leven van je dromen.

Hoe zwaar het kind ook is getraumatiseerd, jullie kunnen nog steeds je dromen hebben en je dromen zijn je reis en zolang als jullie om kunnen gaan met het trauma en het vriendelijk behandelen, het stapje voor stapje loslaten, beetje bij beetje, kunnen jullie het innerlijk gevecht met de weerstand aldaar aangaan en het overwinnen. Jullie zullen je eigen leven overwinnen en de meester worden van jullie eigen bestemming.

Julliezullen steeds meer liefde in je eigen leven brengen. Jullie zullen steeds meer liefde naar de Aarde brengen zodat het met allen gedeeld kan worden en vooral naar degenen die de moed niet hebben om hetzelfde pad als jullie te bewandelen en jullie geven hen vele geschenken.

De kracht zal jullie toebehoren en jullie zullen degenen zijn die zichzelf genezen, jullie zullen degenen zijn die verlicht gaan worden, Jullie zullen degenen zijn die waarheid, eerlijkheid en absolute integriteit binnenstappen.

Het zijn deze gewonde leiders die jullie door het kiezen aan de macht op deze planeet helpen en zij zijn degenen die vele problemen voor de planeet scheppen. Zij kunnen niet verder kijken dan zichzelf. Zij hebben geen visie van liefde. Zij hebben geen visie van hoe prachtig het leven kan zijn. Zij kunnen die visie niet hebben omdat het kind hen controleert. Het kind, het beschadigde kind, het kind dat pijn is toegebracht heeft dingen nodig die het niet heeft gekregen en het zit nu vol hebzucht.

Als jullie op een punt van verlichting komen hebben jullie geen behoeften en verlangens meer. Jullie zijn gewoon. Dingen zijn gewoon zoals zij zijn. Wat je ook wilt, je zult het hebben, wat je ook nodig hebt, je zul het hebben! Er is geen reden om relaties te benadelen met frauduleuze zaken want jullie relatie met jezelf is in harmonie op de manier zoals het zou moeten zijn.

Er zullen nieuwe manieren zijn om leiders te kiezen met een bewustzijn voor alle mensen en nogmaals, dit zal gaan gebeuren maar er zal een aantal jaren voor nodig zijn want dit bewustzijn moet eerst de massa binnenfilteren. Het moet van de hemel vandaan komen en naar de Aarde gaan en de manier waarop dat gaat is via de mens. Als de energie door de mensen stroomt en de mensen deze energieën kunnen accepteren moet hij die zijn lichaam binnenhalen en het door zijn eigen lichaam naar Moeder Aarde laten gaan. Dat is de manier om het leven op Moeder Aarde te veranderen; het brengen van nieuwe energieën en die te verbinden met Moeder Aarde door hen te gronden.

Maar men moet eerst zelf gegrond zijn en dit is de taak en de plicht en de wil van verlichte wezens. Zij willen de Aarde doordrenken met liefde, recht, vrijheid en extase - met al deze prachtige energieën. De dagen van lijden zijn niet helemaal voorbij maar dat zal wel gaan gebeuren omdat er geen noodzaak voor lijden meer zal zijn. Er zal voor anderen geen noodzaak meer zijn om anderen te laten lijden omdat er vele, vele veranderingen zijn.

Wij in de geestenwereld zien een Aarde die veel verder gaat dan jullie voorstellings-vermogen. Er zijn wetenschappers die dromen over reizen naar de schatten van het verre heelal, er zijn anderen die ervan dromen om de oceanen te exploiteren en anderen die ervan dromen om de oerwouden en de jungles te exploiteren maar de grootste exploitatie is die van iemand’s zelf.

De reis die het gnostische jullie brengt, het brengen van die speciale Goddelijke wijsheid in je lichaam, een speciaal begrijpen van niet alleen de planeet Aarde maar van de mens zelf, van de mensheid, over hoe jullie werken en over hoe jullie opereren want jullie zijn veel krachtiger dan jullie je ooit, ooit kunnen voorstellen.

Er is veel kracht die veel verder gaat dan de sluier en de sluiers worden opgetild. Langzaam maar zeker krijgen degenen die de verantwoordelijkheid van deze grootse kennis aankunnen, deze ook. Het zal van jullie zijn om te leren en toe te staan dat het gaat stromen in de rest van de mensheid, want bewustzijn gaat over verantwoordelijkheid. Hoe bewuster jullie zijn hoe verantwoordelijker jullie zijn. Liefde is bewustzijn. Wij hebben in deze channelings altijd gezegd dat liefde het enige antwoord is en dat er bij elke vraag en elk probleem dat beantwoord wordt in liefde steeds meer duister is dat in licht wordt geplaatst en dat er daardoor steeds meer liefde in jullie harten komt.

Soms is het moeilijk om een probleem te beantwoorden met liefde als je door menselijk bewustzijn of door het bewustzijn van de mensheid gaat, maar als je dat kunt en je hart toestaat om zich diep te verbinden met het Goddelijke zullen de antwoorden komen en zij zullen anders zijn dan degene die je hoofd je vertelt. De antwoorden vanuit je hart zullen jullie leven veranderen.

Laat jullie harten jullie gewoon de weg wijzen. Probeer het gewoon met wat kleine probleempjes die jullie als onbelangrijk zien, alledaags,en gooi gewoon een beetje liefde over die probleempjes heen en kijk dan, gewoon kijken! Net als een plant met zonneschijn en water zal groeien en bloeien zullen zij transformeren en je leven veranderen in liefde en zullen jullie als een liefdesmachine worden.

Hoe vaker jullie dit in de praktijk brengen hoe meer jullie zullen groeien. Jullie zullen groeien als de bomen in het oerwoud van de Amazone waar zij worden doordrenkt met vocht, water, zonneschijn en aangename temperaturen die voor zoveel groei zorgen – dat is wat liefde is.

Een van de mooiste ervaringen die jullie kunnen hebben is het geven van liefde, geeft het gewoon aan jezelf.

Wij vragen jullie om je ogen te sluiten en steeds dieper je lichaam in te gaan want deze zaal is gevuld met het Engelenkoninkrijk samen met de engelen, de gidsen en de geleidegeesten. Er is hier veel liefde en wij vragen jullie om zacht, aardig als een jong poesje, speels te zijn. Laat jezelf gewoon deze energie worden, zacht, bont en warm. Laat jezelf gewoon deze energie worden....laat je harten zich gewoon openen en zacht worden.

Laat je hart zich gewoon in het heden openen en laat deze energie niet naar enig aspect van je innerlijk kind of je innerlijke ouders, je mannelijk en vrouwelijk, gaan. Laat het gewoon de Jij binnenstromen die hier in het heden aanwezig is. Het klinkt misschien vreemd maar je ziel begrijpt het. Word op dit moment gewoon zacht en vriendelijk. Laat de liefde zachtjes stromen....laat de liefde gewoon stromen. Geef het aan jezelf. Als er weerstand is of pijn of een innerlijke strijd, herken die dan gewoon als iets dat de stroom van liefde tegenhoudt......Laat de liefde gewoon stromen. Door het herkennen van jouw innerlijke pijn of deze beschadiging zal jullie geloofspatroon of gedachte dit vrijlaten.

Dit, lieve mensen, is de Kryonenergie en wij zijn hier om bewustzijn af te leveren. Het is aan jullie om het te ontvangen.....Word gewoon zachter en zachter, makkelijker en makkelijker, ontspan en ga dieper en dieper en dieper en tegelijk hoger en hoger. Jullie zijn al deze dingen. Jullie kunnen al deze dingen tegelijkertijd zijn en doen. Verbind jezelf gewoon met de Maan en met Venus en Mars en laat die speciale energieën in je hart stromen en Een worden.

Breid je uit tot in het universum, veel verder dan deze zaal, veel verder dan degene die naast je zit. Breid je alleen maar uit en ontspan. Want in ontspanning zit expansie. Op dit moment is er rust en in rust is er momentum. Wordt gewoon zacht en aardig.

Jullie zijn gewoon als een zip-file op de computer, soms gecomprimeerd en soms uitgepakt (uitgebreid) die overal instroomt. Laat jezelf gewoon overal instromen. Stroom waar je wilt stromen. Laat jezelf de nieuwe wereld instromen. Stroom om deze nieuwe energieën te ontmoeten die naar jullie toekomen want jullie worden gekoesterd zoals de Zon de Aarde koestert in een speciale ruimte om deze nieuwe energieën te ontvangen.

De energieën van liefde, de energieën van helderheid.....terwijl jullie je uitbreiden en zachter worden vragen wij jullie om liefdevoller te worden voor het aspect van jullie innerlijk kind dat jullie het moeilijkst vinden om mee om te gaan; het deel van jouw kind dat getraumatiseerd is, het deel dat veel te weinig liefde kreeg. Dit is niet alles van jullie of van jullie innerlijk kindmaar een aspect van het getraumatiseerde kind dat een realiteit schept waarin alle dingen vastgelopen zijn, waar dingen niet bewegen, waar overvloed niet kan stromen, waar geen expansie en groei is.

Jullie zullen zien dat jullie waarschijnlijk dit aspect van het kind hebben onderdrukt en daarvoor veel energie gebruikten. Het kind vecht met jullie en jullie vechten met het kind.

Als jullie dat doen is het liefde dat ontbreekt. Want, lieve mensen, in dit leven zijn jullie allemaal genezers. Degenen die deze boodschappen horen moesten dit niveau van trauma ervaren om het te kunnen genezen en ruimte te scheppen voor allen die bij jullie voor genezing komen.

Laat de zachtheid stromen, de tederheid, de aanraking, laat de energieën van verantwoordelijkheid door je lichaam stromen en de volle verantwoordelijkheid nemen voor welk aspect dan ook en voor wat er ook met het innerlijk kind gebeurd is. Waar je ook verantwoordelijkheid voor neemt, de antwoorden zullen komen en de healing zal komen.

Ten tweede: verontschuldig je ten opzichte van jezelf en het innerlijk kind want een verontschuldiging is een uitdrukking van diepe spijt.

Maar jullie zouden kunnen vragen: “Waarom verontschuldigen?” Wel, jullie hebben dit kind een zeer, zeer moeilijke jeugd bezorgd, een heel pijnlijke les met een zeer pijnlijke ervaring en het is waarschijnlijk dat het kind niet zal reageren voordat er een verontschuldiging is geweest.

Verontschuldig je dus bij dit kind want dit kind heeft door jullie leven heen een realiteit geschapenwaarbij jullie het niet voor elkaar hebben gekregen om het leven te scheppen waarvan jullie droomden.

Meestal zijn iemand’s ouders erbij betrokkenen; sta nu de verontschuldiging toe om te stromen waarnaar hij dit wil, ouders, grootouders of een andere derde partij want ook zij hebben op een bepaalde manier bijgedragen aan het trauma van het kind, misschien hebben zij alleen zichzelf getraumatiseerd door dit gedrag te vertonen.

De energie van verontschuldiging is een geschenk, een prachtig spiritueel geschenk, maar niet iedereen heeft het geschenk van verontschuldiging. Welke geschenken je ook hebt, als je het geschenk van verontschuldiging niet hebt, dank God dan voor dat geschenk. Geef het aan jezelf......om dit kind weer tot leven te wekken, transformeer het van dood naar leven, van stoïcijns zijn naar het voortgaan met de energieën van liefde en vergeving. Vul dit kind met liefde en laat vergeving onstuitbaar stromen als de Amazone, vanaf de Andes naar de Atlantische Oceaan en die door zijn kracht kilometers ver de oceaan instroomt.

Liefde heeft ook kracht en het is zo licht dat je het bijna niet kunt voelen, je kunt het niet aanraken.Als het komt, komt het en weten jullie dat het er is.

Vul dus dit prachtige kind van jou, dat zachte en lieve deel van jou dat zo gewond is door gebrek aan liefde en vergeving want in de meest zachtaardige delen van jullie zijn de gemakkelijkst te verwonden delen jullie talenten. Laat de liefde steeds dieper en hoger gaan, zich uitbreiden en verdichten. Laat het komen met alle tegenovergestelde dingen van wat liefde kan zijn. Laat de liefde gewoon komen en dank God, net zoals bij het geschenk van vergeving voor het wonder van de geschenken van liefde en vergeving. Het zijn inderdaad geschenken, het zijn prachtige cadeaus.

Laat nu de energie van overgave door dit kind stromen en geef alle gedragspatronen op die deze energie van trauma volgden. Het gewonde kind handelt nooit in lijn met jullie dromen en het zal altijd handelen en zijn energie in de wereld projecteren in complete tegenstelling met de manier waarop jullie willen leven.

Het zal volkomen tegendraads aan jullie leven en dromen handelen.Jullie innerlijk kind schept een realiteit die niet in lijn ligt met jullie dromen maar het maakt jullie steeds sterker, steeds bewuster en steeds krachtiger. Het leert jullie over bewustzijn en hoe deze wereld werd hoe die nu is.

Sta dus de overgave toe van al deze gedragspatronen die jullie niet langer meer dienen....en laten wij nu naar de zesde energie van heling gaan: de energie van dankbaarheid.

Jullie kunnen op dit moment niet dankbaar zijn voor deze ervaring en het kind zal zeker niet dankbaar zijn maar het geschenk dat jullie moeten aanemen is dat jullie heel veel hebben geleerd van deze ervaring en veel kracht en wijsheid hebben gewonnen, grote genezende energieën als resultaat van het doorstaan van deze ervaring. Aan de andere kant van de medaille kunnen jullie dankbaar zijn dat jullie niet nogmaals door deze ervaring heen hoeven te gaan.

Dank het Goddelijke nog eens voor het wonder van het geschenk van dankbaarheid en onthoud: hoe dankbaarder jullie zijn, hoe meer jullie zullen krijgen.

Dank voor de energie van dankbaarheid en voor de ervaring die jullie hadden en die nu voorbij is want alle wijsheid en alle kennis en alle liefde, voor al het plezier dat jullie in de duisternis hebben gehad en dat jullie nu in staat zijn om stap voor stap verder het licht binnen te gaan.

Onthoud dat liefde alles overwint en dat jullie liefde zijn; daar ligt jullie kracht.Jullie kracht ligt in pure, authentieke liefde. Jullie kracht ligt in eerlijk zijn tegen jezelf en absoluut authentiek zijn. Als de waarheid tot jullie komt en jullie weten dat dit pure waarheid is zal liefde onverwijld op die waarheid handelen.

Jullie engelen zitten aan je voeten en jullie geestgidsen omringen jullie, zij wassen jullie energieën met liefde en ontzag en in eer voor het werk dat jullie niet alleen vandaag hebben gedaan maar je hele leven door. Ontvang die wassing met liefde gewoon, ontvang deze liefde, ontvang deze verbinding en open jezelf voor begeleiding.....

Nu, als laatste, de energie van loslaten. Wanneer jullie ook maar iets loslaten zal er altijd, altijd iets beters voor in de plaats komen en dan bedoelen wij niet in 99% van de gevallen maar in 100%. Er komt altijd iets beters.

Laat dus de energie van loslaten de bijeenkomst langzaam doordringen en dat geldt ook voor het kind en jullie innerlijke ouders en grootouders en je innerlijk zelf – je innerlijk mannelijk en vrouwelijk en al die aspecten van jezelf die deze energie van loslaten kunnen ontvangen. Laat het loslaten gewoon gebeuren, net als de boom die in de winter of in de herfst zijn blaadjes laat vallen als voorbereiding op de winter. Laat het gewoon gaan.....

Geliefden, jullie zijn magische wezens van dit universum en met elke dag die voorbij gaat worden jullie dit meer en meer.

Het ga jullie goed en God zegene jullie want dit is Kryon die nu gaat vertrekken. Dank jullie wel.