dinsdag 4 juli 2006

Kryon: Je innerlijk mannelijk en vrouwelijk herverbinden 4 juli 2006: Geplaatst: 21 februari 2014

Kryon: Je innerlijk mannelijk en vrouwelijk herverbinden
Gechanneld door David Brown
4 juli 2006: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 21 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om hier te zijn op deze warme zomeravond. Er hangt veel liefde in de lucht; de planeten verhogen zich en scheppen de juiste omstandigheden voor jullie om je soulmates te ontmoeten, jullie tweelingvlammen. Liefde is de enige manier en jullie zullen liefde in een ander persoon vinden.

Ware liefde kan alleen maar door een ander persoon uitgedrukt worden en vreugde is een emotie die jullie in je relaties met anderen zullen ervaren en ook in het samenzijn met anderen. Zoals wij in afgelopen channelings hebben gezegd zal liefde altijd een manier vinden. Net als een druppeltje water dat uit een wolk valt en zijn weg naar de oceaan begint. Onthoud: liefde en vreugde zijn zeer met elkaar verbonden.

Velen van jullie op het spirituele pad begonnen een reis van de ziel om je af te zonderen van relaties en te werken door je eigen onderwerpen op een individuele basis. En nu is het tijd om je weer te verbinden. Dit betekent dat jullie je in jezelf zullen herverbinden met je innerlijk mannelijk en vrouwelijk, jullie innerlijke vader en moeder. Het is heel belangrijk dat jullie innerlijke vader en moeder in verbinding staan met het kind en ook als man en vrouw. Jullie zullen deze man- en vrouwenergie kunnen vinden – de man-energie aan de mannelijke of rechterzijde van het lichaam en de vrouw aan de vrouwelijke of linkerkant.

Soms kunnen deze energieën – afhankelijk van jullie sociale condities – door elkaar heen gaan.

Sluit nu voor even je ogen, ga naar binnen en onderzoek in jouw eigen energieveld precies waar jouw innerlijke vader en moeder in je lichaam zitten.

Wees geduldig en wacht op antwoorden. Wat wij willen doen is het plaatsen van de innerlijke vader in het gebied van de kroonchakra, het derde oog en de keelchakra en de innerlijke moeder in het gebied van de solar plexus, de sacrale chakra en de basischakra.

Verzeker je ervan dat de vrouwelijke energie aan de linkerkant is en de mannelijk energie aan de rechterzijde. In deze energie jullie jullie het makkelijk vinden om je wer aan te passen want terwijl jullie energie is, is het makkelijk om verder te gaan.

Behalve natuurlijk als je innerlijke moeder er ongelukkig mee is dat jouw innerlijke vader zich aan de top van jouw lichaam bevindt of dat jouw moeder niet tevreden is over de onderlinge relatie van de vader en de moeder.

Dan moet jouw innerlijke vader genoeg energie ontvangen om zijn positie daar te handhaven. Onthoud dat alleen de vader zich kan verbinden met Vader Lucht en de moeder zich alleen kan verbinden met Moeder Aarde.

Laat dit dus gebeuren en laat je spiritgidsen en Kryon je hierbij helpen, je zou moeten voelen dat jouw energieën onmiddellijk toenemen als dit gebeurt. Wij stellen voor om dagelijks te controleren of jouw energie in deze mate in je lichaam is.

In de afgelopen maanden hebben wij een channeling gehouden over de angst van emotionele stabiliteit – er zijn energieën binnenin ieder mens die emotionele instabiliteit voeden, boosheid, haat, hartaanval, pijn en negatieve energieën. De energieën houden jullie steeds in een negatieve ruimte en pas als jullie hen herkennen kunnen jullie hen loslaten en hen laten gaan.

Maak dus contact met deze energieën die de negatieve emotie voeden en die laten voortbestaan. Voel je gesteund door Moeder Aarde en Vader Hemel en deze Kryonenergie die hier vanavond samen met ons in deze zaal is. Herken deze energieën, laat hen los en laat hen vrij. Dank hen voor de lessen in het verleden en laat hen vrij.......met liefde. Lieve mensen, er is vanavond veel liefde in de lucht. Jullie kunnen ook je innerlijke magiër gebruiken om je hierbij te helpen want er kan veel angst zitten bij het confronteren met zo’n energie.

Stap opzij als je die energie minder laat worden en je zult binnenin nog magischer worden. Jullie zullen opgewondener worden over je eigen leven, over het manifesteren van een leven dat jullie waarlijk voor jezelf hebben uitgekozen.

Maak nu een verbinding met iedereen in de zaal, een verbinding door jullie hart. Onthoud dat waar er geen verbinding is, eenzaamheid is en een ontbreken van de verbinding met het Goddelijke en met Moeder Aarde en Vader Hemel.Laat jouw verbinding verhogen in deze energie en vraag om steun van je spiritgidsen, jouw engelen en van de Kryonenergie.

Wees geduldig want dit is een moeilijk energie om los te laten. Deze energie heeft jullie niet alleen tegengehouden maar hij heeft ook de mensheid vele duizenden jaren tegengehouden. Jullie innerlijke magiër kan inspiratie halen uit deze energie als jullie die loslaten en daardoor sterker worden.

Laat je innerlijke magiër deze wond helen. Op een bepaalde manier kan jullie innerlijke magiër meer opgeladen en krachtiger worden door deze energie en aldus kunnen jullie meer magie in je leven scheppen. Dingen zullen makkelijker gemanifesteerd worden.

Er zit ook een paradox (tegenstelling) in het proces van angst vrijlaten – “Hoe zal ik mij zonder angst voelen? Ik ben bang om de angst los te laten.” Geef hem daarom aan Spirit, aan Kryon en laat de angst om met macht om te gaan over aan je Magiër, de angst om meer macht te geven aan je eigen magiër want jullie zijn je eigen magiër. Jullie zij, jullie zijn degenen met dromen, degenen die een realiteit zullen scheppen en alleen de angst staat tussen jullie dromen en de realiteit. Als deze energie is vrijgelaten zullen jullie gaan voelen dat je vibratie snel gaat veranderen en zullen jullie deze opwaardering van het bewustzijn handhaven en voeden.

Jullie in de zaal zijn allemaal helers. Jullie hebben in contact gestaan met deze energie om je groei tegen te houden, om jullie in een ruimte te houden waarin jullie je leven niet konden leven op de manier waarop jullie dit wilden.Dit maakt jullie sterk en krachtig. Jullie hebben vele lessen geleerd en kennen vele geheimen over het Universum. Jullie hebben ook een groot begrip over hoe de dingen zouden moeten zijn. Het is nu tijd om dit begrip in praktijk te brengen door de energie vrij te laten die de angst voor emotionele stabiliteit inspireert– die jullie constant geagiteerd houdt als de golven van de oceaan. Als jullie een leven van kalmte leven, van vrede en gefocuste emoties zal jullie leven worden zoals jullie dit willen.

Laat deze energieën dus met pure intentie los terwijl je tegelijkertijd God dankt voor het wonder om dit te kunnen doen. Laat de liefde door je hart stromen naar ruimten die open komen als deze energie weggaat. Laat er meer en meer liefde in en wees je bewust van je vibraties als zij hoger en hoger gaan – hoger dan jullie ze ooit hebben gehad.

Handhaaf tegelijkertijd je aardse verbindingen zie dat je wortels diep de grond in gaan en zich verbinden met het hart van Moeder Aarde en laat je vibraties hoger en hoger worden totdat er een zeer hoog niveau van liefde is bereikt....en nog verder naar extase toe. Dit zal die energie intimideren en jullie helpen om hem sneller los te laten.

Een staat van hoge vibratie bereiken terwijl jullie diep verbonden zijn met de Aarde is voor jullie een heel ongebruikelijke ervaring.

De meeste leringen over meditaties vragen jullie om hoger en hoger te gaan zonder een verbinding met de Aarde te maken.

Vanavond vragen wij jullie om mee op reis te gaan om je magische kind te ontmoeten. Dat deel van jezelf dat zal terugkeren naar jullie fysieke lichamen dat antwoorden op alles heeft. Dit magische kind van hoge vibratie kent jullie en weet van jullie dromen. Laat je vibraties dus hoger en hoger komen en laat je ziel begeleid worden door je magische kind.

Nogmaals, blijf verbonden – door je hart – met elk lid van deze groep als je je energieën verhoogt. Jullie zullen merken dat je in een ruimte bent waar jullie je magische kind kunnen ontmoeten. Wees samen met dit kind dat heel veel liefde in zijn hart voor je heeft. Dit kind weet alles over het hele universum en begrijpt dat jullie op reis zijn.Maar dat geldt ook voor het kind – een reis van het gescheiden zijn terug naar de heelheid. Wees geduldig met dit kind. Luister als het kind tegen je spreekt. Laat de liefde van het kind in je hart stromen en uitbreiden door je lichaam en je hart en je vibratie nog meer omhoog brengen.

Laat deze liefde tussen jullie in stromen, tussen jullie DNA. Laat een expansie van jullie energieën toe. Word los en vrij binnenin zodat de liefde naar de donkerste plaatsen kan stromen. Jullie energieën zullen vrij zijn om je in staat te stellen los te laten wat er ook valt los te laten. Zij zullen hoger en hoger worden en meer ruimte krijgen binnenin. Jullie zullen de dingen loslaten die niet werken - die jullie tegenhouden om je droom te leven. Liefde zal jullie lichaamscellen doordringen en hen zachter maken, vriendelijker, zorgvoller en meer ontvankelijk. En net zoals het water altijd zijn weg naar de zee vindt zal liefde zijn weg vinden naar waar het ook nodig is.

Laat de liefde dus stromen naar waar het nodig is want vanavond staan de planeten zo in lijn dat dit kan gebeuren. Jullie zullen vrij zijn om liefde te laten stromen. Waar er een verbroken verbinding is tussen het mannelijke en het vrouwelijke of de innerlijke echtgenoten, laat de liefde deze verbroken verbinding oplossen.

Er is een plek in jullie lichaam waar de mannelijke en de vrouwelijke energieën niet samengaan of samensmelten. Laat liefde vloeien en datgene oplossen dat het samensmelten tegenhoudt. Als jullie binnenin een goede relatie hebben kunnen jullie die ook aan de buitenkant hebben. Laat je gidsen en laat dit magische kind, zonder druk, spreken over de dromen en de relatie die het heeft met zijn vader en moeder. Laat het kind je innerlijke vader en moeder helen zodat zij een goede relatie met elkaar kunnen hebben.

Verlies, beschadiging en pijn zijn energieën die de relatie tussen vader en moeder beschadigen. Deze energieën worden slecht door wrangheid, norsheid. Dit is niet de manier waarop het bedoeld is. Laat het magische kind dus spreken over hoe het verzorgd en geliefd wil worden. Verwelkom deze energie en laat die in je lichaam stromen. Prachtige, liefhebbende en zorgzame relaties zijn geen massabewustzijn, het zijn uitzonderingen op de regel. Dit kind zal terugkeren als de innerlijke vader en moeder in relatie staan met zijn/haar dromen – zij zullen een relatie hebben zoals de zon, de Aarde en de maan hebben.

Het Universum maakt een schilderij voor al degenen die willen begrijpen, voor degenen die verlangen om lief te hebben, om de energie van devotie voor een ander mens te ervaren. Het Universum spreekt constant. Welke vragen jullie ook hebben, zij zullen beantwoord worden door observeren en te luisteren naar je innerlijke stem. Er is altijd een antwoord op wat wij zoeken. Sommige dingen zijn zo groot en zo uitdagend dat er alleen een deeltje van het antwoord wordt gegeven. Alles op Aarde is onderhevig aan dualiteit – zowel mannelijk als vrouwelijk en de manier om op Aarde iets te manifesteren is door te werken met het mannelijke.

Mannelijke dingen gaan in rechte lijnen, stap voor stap. Antwoorden zullen langzaam maar zeker komen als het beeld van David dat Michelangelo langzaam uithakte uit een stuk rots. Voor elk antwoord op een vraag nemen jullie een stap. Antwoord op vraag, doe een volgende stap.

Soms lijkt het erop dat jullie van je droom vandaan geleid worden maar hebben jullie dit nodig om je droom te kunnen leven. Onthoud dat liefde het antwoord is, liefde is de manier.....en waar er ook donker in je lichaam is, schijn liefde dat licht is. Jullie kunnen bang zijn, beschaamd of je schuldig voelen om naar die duistere plaatsen te kijken maar met moed en het schijnen van licht zullen jullie vele prachtige geschenken ontvangen. Spreek dus tegen je magische kind. Spreek over de duistere plaatsen in je lichaam, plaatsen die je graag zou willen verlichten......en wacht dan op antwoord. Jullie magische kind scant het Universum want ieder menselijk wezen is een microkosmos van het Universum op zichzelf – en zal zorgen voor een liefhebbend antwoord..

In de channelings van Kryon betekent het woord “magie” Goddelijk – de fysieke manifestatie van de Goddelijke Wil. Het Goddelijke wil dat jullie een magisch leven hebben, met magische relaties. Het Goddelijke wil dat jullie harten vol liefde zijn, vol vreugde en extase. Door het ontmoeten van je soulmate – je tweelingvlam – jullie jullie je harten voelen samensmelten. Jullie zullen de vibratie van je tweelingvlam voelen, zo ongewoon maar zo opwindend. Alleen je hart kan je leiden naar zo’n soort relatie......want je hart is het vrouwelijke. Laat je hart je dus de weg leiden naar de relatie van je dromen.

En nu, lieve mensen, gaat Kryon weg.

Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf.