vrijdag 1 augustus 2014

Kryon: Verbind je met jouw genie. 1. David Brown 31 maart 2007 - Geplaatst: 1 augustus 2014

Kryon:
Verbind je met jouw genie. 1.
David Brown
31 maart 2007 - Wijnberg, Kaapstad
Geplaatst: 1 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanmiddag bij jullie te zijn. Er is veel liefde en verandering in de lucht. De energie verhoogt zich, het leven verhoogt zich. Er komt een nieuwe energie aan, een energie van liefde en verandering. Een energie van het hart waar jullie steeds meer van in je hart laten druppelen en jullie hoofden zijn meer verbonden met het Goddelijke en laten een geheel andere soort energie binnen, een andere manier van leven.

Er hangt veel liefde in de lucht en wij nemen de tijd om het engelenrijk te verwelkomen in de zaal. Er zijn al vele, vele engelen in de zaal en er komen er nog veel meer. De energie die deze zaal vult wordt dik door Spirit, met liefde, dik door kans en transformatie. Er is een geheel nieuw weg voorwaarts, een nieuwe manier die naar voren komt om de energie van de mens te schonen. Degenen van jullie die deze channelings eerder hebben gelezen zou het heel duidelijk moeten zijn hoe belangrijk het is om je vader in je hoofd te hebben en je moeder in de drie lagere chakra’s.

De nieuwe manier van schonen begint bij jullie overgrootouders. Dit is waar de energie vandaan komt. Jullie zijn de som van het totaal van deze energie. Jullie hebben deze familie gekozen voor hetgeen jullie hebben gekozen om hiermee te werken en het werk en het schonen en jullie transformatie zal steeds makkelijker gaan.

Er zal verhoging na verhoging van energie komen die door jullie lichamen stroomt zoals de rivier tussen de oevers stroomt, hij stroomt gewoon…..de “elastieken” die rondom jullie lichaam zitten beginnen te buigen en gaan makkelijker stuk. Jullie hoeven niet langer uur na uur te mediteren om zaken op te schonen.

De dingen gaan makkelijker en gladjes verlopen. Degenen van jullie die het werk doen beginnen nu helderder te worden en jullie zien de vruchten van je werk nu de energie is geschoond, en dit is prachtig om te zien. Het is prachtig voor ons om dit vanuit Spirit te zien.

Tijdens de laatste honderd tot tweehonderd jaar hebben de westerse naties met de rood wit blauwe vlaggen veel macht gehad Langzaam maar zeker verandert dit en is er een nieuwe macht, een nieuwe kracht die vanuit het oosten komt. Als zij hun bevolking mobiliseren brengt dit een nieuwe energie met zich mee, een nieuwe macht, een nieuwe staat van begrip. Wat er in het westen moet gebeuren is dat men meer spiritueel moet worden en dit gebeurt ook. Het gaat niet alleen maar werk, werk, werk zijn want werken om te scheppen gaat niet over werk, werk, werk. Scheppen gaat over visualisatie en gevoel.

Zolang als wij dit hebben gechanneld hebben de negatieve gevoelens in jullie lichamen vanaf de kindertijd in de weg gestaan van het scheppen van de realiteiten die jullie uitkozen.

Zoals altijd in deze channelings nemen wij jullie mee in een meditatie waarin jullie vrij kunnen laten wat jullie ook in de weg staat van het scheppen van jullie realiteit. In de laatste channelings is er veel over liefde gesproken.

Liefde is het enige antwoord, het is de enige manier en het is de enige staat van zijn. Al het andere is geen liefde en is niet waar. Liefde is de waarheid, liefde is de staat van integriteit, liefde is eer, eerlijkheid en respect en heldere, krachtige communicatie, ware verbinding met het Goddelijke  en vele andere gecombineerde kwaliteiten.

Langzaam maar zeker worden jullie steeds meer verbondenen laten jullie steeds meer negatieve emoties vrij. Jullie gedachten worden langzamer en helderder en jullie harten zullen sterker worden. Het zal er bijna op lijken dat je hart ogen heeft om te zien en een mond om te spreken.

Jullie harten worden steeds sterker en krachtiger en meer toegewijd voor deze reis naar de wereld van Spirit en ook in het duister, in de schaduw waar jullie gewond, innerlijk kind zich in het donker verbergt, zwerft in het duister, werkt vanuit het duister en zijn eigen realiteit schept. Wij zijn in deze channelings heel specifiek en zeer duidelijk geweest dat het gefragmenteerde innerlijk kind geheeld en heel moet worden. Elk aspect van het kind moet zijn pijn kunnen uitspreken, zijn boosheid, zijn woede, zijn haat en als dit is opgelost kan dit kind gevuld worden met liefde en zijn plaats vinden in het hart. Dit gebeurt steeds meer en steeds meer mensen worden stabiel en geschoond.

Als wij zeggen: geschoond bedoelen wij veel dingen, veel dingen die op deze Aarde gebeuren maar het hoofddoel van helderheid in deze context is dat wij willen dat jullie zien waar jullie wonde begon- hoe het begon en waarom het begon.

Daarom hebben wij jullie deze helingtechnieken voor het innerlijk kind en de innerlijke ouders gegeven die alle aspecten van het kind weer opeisen en nieuwe energie geven aan de stroom tussen Moeder Aarde en Vader Hemel. Jullie eigen innerlijke ouders zijn afgeweken van de energiestroom van Moeder Aarde en Vader Hemel, maar hoe helderder jullie innerlijke ouders worden, hoe meer energie er door jullie kind zal stromen en hoe beter en creatiever jullie realiteit zal zijn.

Er zullen er velen van jullie zijn die dit kunnen zien en jullie zijn zeer toegewijd om dit spirituele werk te doen en overal te zoeken voor een beetje rust in de geest. 

Die rust komt eraan, het komt, jullie weten dit en dat als jullie deze rust verliezen dat jullie naar je innerlijke ouders of je innerlijk kind moeten gaan om de zaak op te lossen. Focus je daarna en de helderheid zal terugkomen en dan kunnen jullie overweldigd worden door emoties

Als jullie in het begin de fluisteringen van het kind niet horen zullen jullie uiteindelijk razen en tieren horen en zullen jullie zeer disfunctionele realiteiten scheppen totdat het kind in jezelf wordt gehoord en geheeld.

Het is altijd het gewonde kind dat de energie geeft om zijn eigen realiteit te scheppen omdat dit de enige manier is waarop het kind wordt gezien.

Laat jezelf dus echt in je lichaam zijn en voel die diepe verbinding met Moeder Aarde en Vader Hemel en Kryon en Spirit en het engelenrijk. Laat jezelf vasthouden op de manier waarop een moeder haat baby vasthoudt. Laat Spirit jullie vasthouden en jullie wiegen en voel dit vasthouden, voel de kracht van Spirit in deze zaal. Laat liefde en vreugde tot je komen. Voel je geborgen en ontspan je in deze energie. Zoals een moeder haar kind vasthoudt en de vader de moeder en de vader van het kind dit kind vasthoudt net zoals de zon de Aarde vasthoudt en de Aarde de maan in haar omloop. Wees gewoon in deze vrouwelijke ruimte waarin je wordt vastgehouden door de moeder in de zekerheid dat je ook wordt gedragen door de vader. Laat jezelf de dragende energie van Spirit voelen en laat de geestenwereld je wiegen. Voel je lippen tegen je moeders borst waarbij de alle benodigde voeding en suikers voor het leven binnenkrijgt. Laat het gewoon gebeuren. Sta jezelf toe om jezelf te voeden. Als je in een ruimte zoals deze wordt gehouden zullen jullie je veilig, zeker, gedragen en geliefd voelen.

Wij spreken tegen jullie alsof jullie baby’s zijn, dragen jullie als kleine baby’s en wiegen jullie zachtjes en laten jullie in een ruimte zijn waarin jullie de waarheid kunnen voelen over wie jullie werkelijk zijn.

Elk van jullie wordt gewiegd in de armen van het Goddelijke en dat maakt jullie een kind van het Goddelijke.Jullie mensheid is zeer jong in zijn bewustzijn en er komt nog veel meer bewustzijn aan, veel meer ontwaken en veel meet liefhebben. Jullie stappen uit de vierde dimensie naar de vijfde, stappen in een nieuwe wereld, in een nieuwe energie, een nieuw krachtveld en een nieuwe staat van zijn.

In deze energie, lieve mensen, kunnen je de pijnen uit je kindertijd loslaten, die oude draad die jullie bindt aan je karma en jullie bindt aan zinsbegoocheling en illusie. Het staat vast dat dit aardse ruimteschip een illusie is maar wat jullie ontgaat, komt door het gebrek aan bewustzijn. Jullie bewustzijn is nu 2000 jaar hetzelfde gebleven en het is nu tijd om door die speciale barrière te gaan naar de nieuwe wereld toe. Het is tijd om door en achter de sluier van tijd te gaan en je te verbinden met de waarheid van wie jullie werkelijk zijn.

Jullie zijn allemaal grote scheppers. Jullie zijn allemaal magische wezens van dit Universum en er wordt zonder enige reden van jullie allemaal gehouden.

 Dit speciale moment in de tijd is bijna daar, dit moment waarop jullie tussen dimensies kunnen stappen, waar jullie in de waarheid kunnen stappen over jullie ware Goddelijke natuur. Goddelijk is niet alles wat het lijkt. Hoe bewuster jullie zijn hoe meer jullie het Goddelijke zullen begrijpen, hoe meer jullie het Goddelijke zullen WETEN, hoe meer JULLIE Goddelijk Zijn.

Liefde heeft vele facetten, net als de spiegelballen die jullie in je discotheken hebben waarbij het licht flitst en schijnt van kant tot kant, maar zelfs meer zoals de waarheid is de volle maan die glinstert op de oceaan of de zon die op de oceaan schijnt. Jullie bewustzijn is net zo. Jullie zijn allemaal magische, geweldige wezens van dit Universum. Laat mij nogmaals herhalen wat magisch in de leringen van Kryon betekent. Magisch is een fysieke manifestatie van Goddelijke liefde. Stap in je angsten en je waarheid want op dit moment houden wij jullie angsten vast, houden jullie vast in een ruimte waarin geen angst in je lichaam is.

Ga dus naar binnen, kijk in je lichaam en zie hoe het voelt om zonder angst te zijn. Waaraan zijn jullie door angst blijven hangen? Laat het gaan, laat het gaan, laat het gewoon gaan. Deze angst hoort niet bij jullie! Kijk hoe het er in je lichaam uitziet. Waar het donker is, is er angst en het is normaal voor de menselijke conditie om angst in je lichaam te hebben.

Wordt vervolgd.