dinsdag 23 september 2014

Kryon: Genereer liefde voor iedereen!!! (een visie van Aartsengel Michael.)1. David Brown. 26 November 2012 Geplaatst: 23 september 2014

Kryon:
Genereer liefde voor iedereen!!! (een visie van Aartsengel Michael.)1.
26 November 2012
Channeler: David Brown.
Geplaatst: 23 september 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Ik vond een oude channeling van Kryon over Liefde en ik dacht dat het een goede herinnering zou zijn voor ons allemaal en een goede training om ons voor te bereiden op de laatste sprint.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om weer hier te zijn. Ik voorbije levens op dit aardse ruimteschip hebben jullie allemaal samengewerkt met de energie van Kryon en het is hartverwarmend om zo’n groep als die van jullie op deze manier samen te zien.

Er is veel liefde in dit universum maar er wordt weinig op ingetapt en het wordt weinig gebruikt. De menselijke ervaring is meestal het vermijden van liefde; het weg te drukken maar het menselijk verlangen is om vervuld te zijn van liefde.

De menselijke droom gaat altijd over liefde maar zij weten en begrijpen weinig over liefde. Liefde is de energie die allen comfort biedt. Liefde is de energie die aan allen toebehoort. Liefde is jullie allemaal en alle energie in je lichaam, zowel bewust als onbewust. Jullie zijn liefde en niets dan liefde. Elk aspect van jullie persoonlijkheid en staat van Zijn is liefde. Er zijn verschillende niveaus en verschillende instellingen. Menselijk bewustzijn heeft een zeer lage instelling als het aankomt op het openen van liefde. Liefde is overal en is voor iedereen.

Sluit gewoon je ogen en voel de liefde, de liefde die in jezelf is. Laat de liefde in je hart uitbreiden. Laat je hart weer ontwaken naar een nieuw niveau van bewustzijn. De meeste mensen op deze planeet komen van onbewust ouderschap. Bewust ouderschap is ouder zijn door liefde terwijl onbewust ouderschap ouder zijn is in de afwezigheid van liefde. Bewuste ouders houden van elkaar. Bewuste ouders scheppen een veilige ruimte voor het kind, een zachte, warme, liefhebbende en zekere plaats. De meeste kinderen op deze planeet hebben deze liefde nooit gehad en het hangt van jullie af of jullie deze liefhebbende plaats voor hen scheppen. De kleur van moederliefde is roze, zacht, aardig, warm en zorgvol en volledig beschermend voor het kind.

Laat voor een paar momenten deze roze liefde je lichaam vullen, omarm het voor jezelf – deze moederliefde, deze energie van een moeder die van je houdt. Er is vanavond moederliefde in deze zaal – de pure archetypische, liefhebbende energie. Als jullie ergens weerstand tegen deze energie in je lichaam voelen laat dan deze zachte, aardige, verzorgende liefde in die weerstand stromen en de moederliefde ontwaken binnenin jezelf.   

Wees je ervan bewust als het uitbreidt door je lichaam en de weerstand oplost waardoor je een nieuwe wereld kunt binnengaan. Als je je eenmaal veilig en zeker voelt in deze moederliefde laat het dan stromen naar jouw innerlijke moeder en vader en als zij geen geliefden waren laat dan de weerstand binnen de innerlijke vader en moeder oplossen.

De liefde van een moeder voor haar kind is een niveau van bewustzijn,
Een kind dat zich absoluut veilig en zeker voelt in de armen van zijn moeder is een zeer zeldzame ervaring op deze planeet en in de Europese cultuur, maar het is niet onmogelijk.

Laat deze energie van liefde dus stromen naar de weerstand in je lichaam – overal waar je kwalen en pijnen voelt. Deze heerlijke liefde zal de weerstand tegen het openen van jezelf oplossen en je zult zacht worden, aardig en ontvankelijk voor het Universum.

Ervaar hoe het zou voelen als er werkelijk door je moeder van je zou worden gehouden in een absoluut veilige en zekere ruimte. Deze energie zal jullie dit geschenk brengen en ook een nieuw niveau van bewustzijn en begrip over je leven. Weerstand tegen deze energie is aanwezig door een hoop wantrouwen in het innerlijk kind, het wantrouwen van zijn eigen moeder.

Zend dus meer en meer van deze roze liefde naar het kind en naar deze aspecten van het innerlijk kind die het wantrouwen in de moeder zullen opheffen en het vrijlaten voor deze liefde. Laat deze energie door je lichaam bewegen en zich verbinden met Moeder Aarde door de zolen van je voeten.

Ga dieper en dieper in deze ruimte – de ruimte van absolute zekerheid en veiligheid. Het zal een tijdje duren terwijl de energie stroomt en naar deze donkere plaatsen gaat waar boosheid en wrok tegen je moeder zijn. Deze energie kan zowel je basis- en tweede chakra reinigen en louteren.

Dit zijn de chakra’s van de innerlijke moeder en alle onzekerheid is gebaseerd in dit deel van je lichaam. Pas als je je veilig en gegrond voelt op Moeder Aarde zal de angst in je leven verdwijnen. Als je deze roze liefde, veiligheid en zekerheid in je leven nooit hebt ervaren zal je innerlijk kind constant het bericht naar de wereld uitzenden: “Ik ben niet veilig, ik ben bang, ik moet mij veilig voelen, ik moet mij zeker voelen” en de realiteit die je zult scheppen zal er een zijn van onveiligheid en onzekerheid.

Laat deze energie bewegen naar het tweede- en het basischakra en oplossen wat er ook maar in de weg kan staan, of het nu zelfhaat is, eenzaamheid of leegheid, angst of wrok of een combinatie van hen allemaal.

Als je een mannelijk kind bent, zie dan dat je van jou moeder houdt omdat je een mannelijk kind bent en als je een vrouwelijk kind bent, zie dan dat je moeder van je houdt omdat je dat vrouwelijk kind bent.

Er zit een vreemde kronkel in de mensheid die vele problemen veroorzaakt in de psyche van de mensen. Dit is wanneer er een kind wordt geboren de ouder mogelijk teleurgesteld is in de sekse van het kind. Dit kan nog moeilijker worden als de ene ouder een kind van de ene sekse wil hebben en de andere een van de tegenovergestelde sekse.

Als zich dit in je leven heeft voorgedaan laat deze energie dan opkomen, verhoog hem en laat hem gaan. In een gebeurtenis als deze zul je merken dat je je eigen seksualiteit onderdrukt. Je zult een innerlijke muur hebben als een deel van jullie mannelijk wil zijn en een ander deel vrouwelijk. Beide delen accepteren elkaar niet en scheppen onvrede en laat dus deze wig oplossen en laat hem vrij- laat hem gaan!

Als dit in je leven gebeurde zul je relaties virtueel onmogelijk vinden. Er zal boosheid en wrok zijn ten opzichte van de andere sekse. Wat er aan de binnenkant aan de hand is zal zich aan de buitenkant vertonen. “Zo boven, zo onder – zo binnen, zo buiten” Als je moeder een jongen wilde en een meisje kreeg, of een meisje wilde en een jongen kreeg, laat dan die energie gaan en gebruik deze roze liefde, deze ware archetypische “Moederenergie.”

Alle soorten ziekten worden door dit fenomeen geschapen – kanker, hartproblemen en eetstoornissen. Vele dysfunctionele aandoeningen verschijnen als resultaat hiervan. Laat de energie in je basis- en je tweede chakra los en laat hem gaan. Lieve mensen, jullie gidsen zitten aan jullie voeten met ontzag en eer en met totaal respect voor het werk dat jullie doen en het werk dat jullie al aan jezelf hebben gedaan. Jullie zijn in dit leven ver gekomen.

Waarvan je voelt dat je er niet mee om kan gaan, geef het aan je gidsen en laat hen helpen om de energie vrij te laten, de blokkade die in je basis- en je tweede chakra ligt. Dit, lieve mensen, is massabewustzijn dat persoon voor persoon wordt ontbonden.

Wordt vervolgd