zondag 2 november 2014

Kryon: Doe het hoe dan ook! 2. David Brown 6 november 2007 Geplaatst: 2 november 2014

Kryon:
Doe het hoe dan ook! 2.
David Brown
6 november 2007 Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 2 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

De sleutel naar evolutie op deze planeet is niet de industrialisatie maar het moederschap en het moederen over de kinderen van de planeet en erop toezien dat de moeders de ruimte en de tijd hebben om hun kinderen liefde en verzorging te geven.

Natuurlijk zijn de kinderen de toekomstige generatie van deze planeet en het Westen heeft behoorlijk geleden door deze geïndustrialiseerde wereld, het Oosten volgt. De wereld van de auto, hoog oprijzende gebouwen en de moderne technologie brengt de mensen steeds verder en verder weg van de waarheid van wie zij werkelijk zijn. Wie is een mens? Wat is een mens? Dit is een vraag die door 6 miljard wordt gesteld. Met alle bedoelingen en intenties van deze channelings is de mens op dit moment, is het menselijk ras, in een gewonde staat, het is in een gefragmenteerde staat.

De mensheid in het algemeen is een groot rommeltje dat nergens heen gaat, men denkt aan de volgende auto, het nieuwe huis, de materiële wereld. Waar zoeken jullie echt naar?

Ga dus steeds dieper in je lichaam en vind wat het is waar jullie naar zoeken, zelfs als jullie jezelf voor de gek houden en tegen jezelf zeggen  “Ik zoek nergens naar.” Zelfmisleiding is een van grote menselijke uitvluchten. Er zijn vele, vele goede mensen op deze planeet, 6 miljard in feite, maar als een van deze goede mensen gewond raakt, ziet hij er niet zo goed uit.

Zij drukken een deel van zichzelf naar onbewustzijn – onbewustzijn betekent: slapen – een deel van jullie dat jullie laten slapen als jullie als kind gewond zijn geraakt en vaak ontwaakt dit deel dat in slaap is gebracht bijvoorbeeld doordat terreur ervoor zorgt dat jullie ontwaken om het doodsbange kind te ontwaken en kunnen en zullen jullie terreur scheppen in je eigen leven en in de levens van anderen.

Laat jezelf dus dieper en dieper gaan en zoek uit wat je geacht wordt te vinden op deze planeet.....jullie zullen merken dat er twee dingen ontbreken. 

Een van de twee zijn de aspecten van je innerlijk kind, het tweede dat ontbreekt heeft allemaal te maken met liefde, jullie verbinding om lief te hebben. Wat is liefde? Soms is liefde tastbaar, soms is het etherisch, soms is het er en soms is het er niet. Hoe werkt dit dan allemaal?

De delen van het kind ontbreken en waar is alle liefde? Wat gebeurde er met de liefde? Waar ging alle liefde naartoe? Op een dag als je je ferrari of je bentley de oprijlaan op stuurt van je huis in de bergen, wat zul je dan echt voelen? Zul je voelen dat het het waard was? Al het harde werken en alle inspanningen om deze westerse droom te bereiken of is er nog steeds een lege ruimte in je hart? Is er nog steeds een verlangen in je hart?

Een verlangen waar je niet je vinger op kunt leggen, maar het is er altijd als een gat in je hart van misschien de grootte van een golfbal en deze hole kan nooit gevuld worden omdat hij open is aan de top en aan de bodemen wat je er ook instopt, het stroomt er direct weer uit als een afvoerbuis met water.

Doe er water in aan de ene kant en er komt water uit aan de andere kant. Soms kan hij vol water zijn en misschien is water niet niet het juiste ding om door de afvoerpijp te stromen en wat jullie in die pijp stoppen, in dit gat, kan nooit het juiste ding zijn.

Dit is een menselijke conditie. 6 miljard mensen op deze planeet hebben dit gat, het maakt niet uit welk ras, religie of kleur je hebt omdat jullie binnenin allemaal hetzelfde zijn. Sta jezelf dus toe dit gat in je hart te bezoeken en te spelen met de subtiele energieën die er vanavond in deze zaal zijn en laat deze energieën beginnen een lied te zingen in deze ruimte in je hart. Laat dit gat gevuld worden met gezang, gelach, vreugde en vrijheid en extase.

Laat deze energieën naar je hart gaan en laat je hart in verbinding komen met iedereen in deze zaal en verbind je tegelijkertijd diep met Moeder Aarde en Vader Hemel en natuurlijk, juist op deze avond, met je geleidegeesten aan je voeten.Als jullie moeite hebben om je hart te laten zingen, sta je geleidegidsen dan toe om je te helpen, want zij zijn heel dichtbij.

Er komt een nieuwe wereld waarin jullie harten zullen zingen, waarin de liefde zal stromen, waarin jullie harten gevuld zullen worden en waar jullie extase en vibraties binnengaan die veel verder gaan dan dit aardse ruimteschip ooit heeft gekend.

Laat je hart gewoon samen met jou zijn en gewoon je hart voor je zijn. Het kan vreemd klinken maar probeer het hoe dan ook.Voel het verlangen van je hart. Wat is er in je leven dat je hart echt wil? Wees gewoon Met je hart.....laat je hart spreken en laat je hart genezen. Er zijn vele, vele misvattingen op deze planeet. Vele misvatting, maar is is geen werk op deze planeet belangrijker dan de taak van de moeder want alles wat een moeder hoeft te doen is liefde geven aan haar kind op een voelbare manier. Een kind moet geliefd zijn geliefkoosd worden. Er moet tijd doorgebracht worden met het kind maar een van de grootste moeilijkheden is dat het kind dat zij heeft gebaard het kind in haarzelf weerspiegelt en als dit kind niet echt geheeld is zal dit kind een negatieve realiteit scheppen en zal haar kind het innerlijk kind van de moeder kopiëren en dit schept weer wrijving, het zal misverstanden scheppen en een gebrek aan bewustzijn, het is een weerspiegeling!

De grootste vraag die op deze planeet gesteld zou moeten worden is: “Hoe laten wij onze kinderen zich ontwikkelen?” als alles compleet de andere kant op lijkt te gaan zo gauw een moeder voelt dat zij een baan kan nemen en zij het kind aan de zorg van anderen overlaat en de band met het kind al in een te jonge leeftijd geweld wordt aangedaan. Dit is voor het kind een pijnlijke ervaring en het is als het openen van een cocon waarin een vlinder zit die er nog niet klaar voor is om te vliegen.

Elk mens heeft het nodig om zich stap voor stap te ontwikkelen en er moet liefde stromen en niet alleen van de moeder naar het kind maar ook van de moeder naar de vader. Dit kan misschien bijna onmogelijk klinken, maar het is mogelijk.

Dit is de energie van de nieuwe tijd. Hierin zal de liefde in familiecirkels stromen. Wij stellen de vraag nogmaals – wat is deze liefde waar iedereen naar uitkijkt? Wij weten dat liefde geen boosheid is, nietwaar? Wij denken te weten dat liefde geen droefenis is maar dat droefheid ook liefde kan zijn. Wij weten dat angst geen liefde is maar dat angst misschien liefde is. Laat de antwoorden op deze vragen naar je toekomen. Waarom hebben wij angst, boosheid en droefheid in ons? Waarom zijn zij daar? Waarvoor is het daar om ons iets te leren? Wat gebeurt er als wij dit allemaal laten gaan en liefde worden? Wat is de angst en wat doet die voor jullie?

Wees bij je lichaam en voel je lichaam. Angst kan zo subtiel zijn. Kijk om je heen in je meditatieve ruimte en waar het gevangenschap zit en wie jou dit aandoet. Wie zorgt ervoor dat je in gevangenschap blijft? Wie houdt jou tegen om je uit te breiden in de nieuwe wereld? Als jullie het elastiek of de kettingen of de banden zien die jullie op een plaats van druk en onderdrukking houden, laat jezelf dan zien dat je dit loslaat. Dit kan leven na leven zijn. Laat de angst gaan. Wees bij de subtiliteit van de angst. Zie wat je jezelf niet hebt toegestaan om te zien….

Lieve mensen, jullie kunnen de nieuwe wereld niet vol angst binnengaan. Angst is gewoon een andere energie. Laat het gewoon komen en weer gaan.....laat het komen en gaan. Laat de moeder in je in alle ruimten en geef haar alle bronnen om het kind binnenin lief te hebben. Als dit gaat gebeuren kijk dan naar het gat in je hart dat begint te verdwijnen......omdat alles, maar dan ook alles op deze planeet om liefde gaat.

Hoe meer liefde er binnenin is, hoe meer liefde jullie als kind hebben ervaren, hoe makkelijker jullie zullen scheppen op deze planeet.

Laat de moeder binnenin je heel langzaam oplossen en sta de connectie toe met het archetype van de moeder – Moeder Aarde. Sta Moeder Aarde, het Goddelijke vrouwelijke toe, te stromen in je lichaam en ook in de Aarde-Vader. Laat deze energie overal om je heen zijn en jou de weerstand laten oplossen. Laat het je meenemen naar een nieuwe wereld. Met deze energie zullen veiligheid en zekerheid komen, vrijheid en expansie en stroming en jullie zullen precies worden zoals jullie bedoeld waren.

Lieve mensen, dit is Kryon die nu weggaat. Het ga jullie goed, God zegene jullie en zorg goed voor jezelf.