maandag 10 november 2014

KRYON: Een vlucht per vliegend tapijt .1. David Brown 7 augustus 2007 Geplaatst: 10 november 2014

Kryon:
Een vlucht per vliegend tapijt .1.
David Brown
7 augustus 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 10 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het heerlijk om bij jullie allen te zijn op deze speciale avond.

Er hangt vanavond veel liefde in de lucht terwijl er halve maan is, een symbool van liefde. Er beginnen veel vreugde en plezier te komen rondom de mensen die het werk op deze planeet hebben gedaan. Degenen van jullie die van heling je manier van leven hebben gemaakt, zullen hun leven op een flinke, flinke manier gaan zien veranderen. Er komen grote veranderingen aan, veel groter dan jullie ooit verwachten hebben. Jullie bewustzijn zal compleet veranderen. Als jullie even de tijd nemen om je ogen te sluiten en naar het verleden kijken en je herinneren hoe jullie waren, kijk dan eens hoe jullie jullie toen waren en hoe jullie nu zijn.

Jullie zullen een fenomenaal verschil zien in jullie bewustzijn. Jullie zullen feitelijk zien hoeveel jullie zijn veranderd ener zijn nog veel grotere veranderingen onderweg, veranderingen die de mensheid zich niet kan voorstellen en desondanks zijn zij toch onderweg.

Er komt een heel nieuwe wereld aan voor iedereen maar jullie die deze channelings lezen en aan jezelf werken stappen in een geheel nieuwe vibratie, een complete nieuwe manier van zijn, gaan een totaal nieuwe dimensie in, een plaats om weer fris opnieuw te beginnen.

Het is als een nieuwe bladzijde, een bijna lege bladzijde maar er zijn lijnen op deze pagina, er is een structuur open die is dat jullie je realiteit door liefde zullen scheppen en jullie zullen niet langer een realiteit scheppen door angst, woede, droefheid en zeer oude stammenemoties die jullie niet langer meer dienen.

Jullie maken je los van de lijnen van je voorouders en van alle gedragspatronen die niet aansluiten bij liefde. Jullie in deze zaal zijn degenen die de stap in een nieuwe wereld zullen maken, naar een geheel nieuw bewustzijn en jullie zullen de wereld gaan leiden. Degenen van jullie die de reis begrijpen die jullie hebben gemaakt, helen het innerlijk kind en claimen je fragmenten van het kind weer om het kind in staat te stellen om een stem te hebben en zich te kunnen uitdrukken, en het neergeslagen kind weer op te bouwen, degenen van jullie die zich weer als ouders zijn gaan opstellen en jezelf leerden hoe je je eigen realiteit kan scheppen, hoe je verantwoordelijkheid in je eigen wereld kunt dragen, hoe je in je waarheid kunt stappen, in je integriteit en authenticiteit – jullie zullen de reis ook aan anderen gaan leren. Jullie zullen trots zijn op je eigen manier van Zijn.

De boeien die jullie klein hielden zullen verbreken en jullie zullen in staat zijn om op een krachtige manier in deze wereld binnen te gaan, op een manier die jullie je nooit konden voorstellen, op een manier waarop anderen naar jullie kijken en verbaasd zullen zijn over wat jullie hebben gedaan. Deze keer zullen jullie ook naar jezelf kijken en verbaasd zijn over wat jullie hebben gedaan.De beslissingen die jullie nemen zullen veel makkelijker zijn. De manier waarop jullie naar de wereld kijken zal veel helderder zijn. Helderheid zal over jullie neerdalen.

In staat zijn om te zien is niet altijd even makkelijk als je een disfunctionele jeugd hebt gehad want het kind “kijkt vaak met een blind oog” naar wat het niet kent en waar het niet mee om kan gaan en niet begrijpt en onder controle kan hebben, naar waar het de moed niet voor heeft om het te bevatten en vast te houden.

Laat jezelf waarlijk in je lichaam gaan en je echt met jezelf verbinden en voelen wat jullie ook in je lichaam voelen. Voel met name je hart. Laat je hart zich verbinden met iedereen in de zaal waardoor liefde kan stromen van jouw hart naar dat van alle anderen. Lieve mensen, vanavond nemen wij jullie mee op een magical mystery tour van je hart. Wij nemen jullie mee op een reis die dieper en dieper in je hart gaat naar een plaats waar jullie spontaan kunnen staan tegenover liefde, een plaats waar jullie liefde en vrijheid kunnen vinden, naar een plaats waar jullie je realiteit kunnen uitbreiden met groot gemak, naar een plaats waar jullie waarlijk authentiek en diep verbonden kunnen worden met het Goddelijke.

Liefde, lieve mensen, is het enige antwoord. Liefde is overal maar wat houdt liefde tegen om in jullie te stromen? Kijk dus in je eigen hart. Wat is het in jezelf waarom jullie liefde niet kunnen laten stromen? Wat hebben jullie in je leven gedaan dat zo slecht is dat jullie denken dat jullie ware liefde niet waard zijn?

Wij spreken hier vanavond over persoonlijke, intieme relaties, een een-op-een zielenmaatjes tweelingvlam-relatie. Elke relatie weerspiegelt jezelf. Kijk gewoon naar jezelf en observeer je gedrag, observeer de manier waarop je relatie is met een intieme seksuele partner want ergens diep binnenin is er iemand, je innerlijk vrouwelijk als je een man bent en je innerlijk mannelijk als je een vrouw bent. Dit deel van jullie heeft behoefte aan her-activering en liefhebben en jullie hebben het nodig om je daarmee te verbinden.

Laat dus deze connectie met je innerlijke sex-liefde toe. Jullie op deze planeet moeten op een goede manier gerelateerd zijn met mensen van de tegenovergestelde sekse. Dit is de manier waarop jullie leren te werken aan de relatie tussen mannelijk en vrouwelijk. Als man zou je een meer mannelijke rol aannemen en als vrouw een meer vrouwelijke rol in een relatie. De vrouw zou het innerlijk vrouwelijke brengen en de man het innerlijk mannelijk.Het mannelijk is er om het vrouwelijke te manifesteren. Het vrouwelijke is altijd onbekend, altijd een verrassing, altijd waar angst te vinden is, maar dit is aan het veranderen. Individuele relaties zijn een directe kopie van de relaties van je ouders en van jullie relatie met je ouders.

Wordt vervolgd.