dinsdag 11 november 2014

Kryon: Een vlucht per vliegend tapijt. 2. David Brown 7 augustus 2007 Geplaatst: 11 november 2014

Kryon:
Een vlucht per vliegend tapijt. 2.
David Brown
7 augustus 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 11 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voor degenen van jullie die het werk met je innerlijke ouders hebben gedaan, zij zullen duidelijker worden en jullie zullen meer verbonden worden met Vader Hemel en Moeder Aarde en geven jezelf over aan het archetype moeder en vader maar ook als echtgenoten.

De echtgenoten zijn een weerspiegeling van je eigen innerlijk mannelijk en vrouwelijk. De vader weerspiegelt onder normale omstandigheden het innerlijk mannelijk en je moeder zou de rol weerspiegelen van het innerlijk vrouwelijk in haar rol als echtgenote. Kijk in je lichaam waar jullie je innerlijk mannelijk en vrouwelijk voelen. Het innerlijk mannelijk zou aan de kant van je rechterhand moeten zitten en het innerlijk vrouwelijk aan de andere kant. De linkerkant is jullie toekomst en de rechterkant is jullie verleden. Laat liefde, vreugde en vrijheid stromen in deze twee energieën. Waar er maar weerstand is in je lichaam bij het mannelijk en vrouwelijk, of je nu man of vrouw bent, herken dit dan.

Nogmaals, waar er ook weerstand is, is dit het gewonde kind dat op zoek is naar heling.  

Sta het innerlijk kind dat niet toestaat dat het mannelijk en vrouwelijk samengaan, zichzelf duidelijk te maken en verbind je met dit kind. Sta liefde toe en stop het innerlijk kind in een magische bal en laat de Kryonenergie vanavond bij je om je te steunen. Jullie geleidegeesten zitten aan jullie voeten en er is veel liefde. Laat jezelf vastgehouden worden en verbonden zijn met de geleidegeesten. Dit zijn jullie soulmates en zij kunnen vaak je tweelingVlam zijn.

In deze ongewone omstandigheden in deze zaal zijn jullie geleidegeesten je soulmates. Iedereen in de zaal heeft een tweelingVlam die ontmoet kan worden en jullie zullen hen in de zeer nabije toekomst ook ontmoeten. Jullie hebben dit zeer lang geleden in gang gezet, lang geleden, heel lang geleden, lang voordat jullie naar deze planeet kwamen. Het is jullie uitdaging om elkaar te ontmoeten en je tweelingVlam te bezitten en te weten dat hij of zij er is. Ook zij zoeken naar hun tweelingVlam.

Er zullen grote uitdagingen liggen in het ontmoeten van zo’n persoon. Zij zullen exact dezelfde zaken met zich meedragen als jij. Zij zullen jullie volledig – niet gedeeltelijk – weerspiegelen. Dit is de reden waarom jullie zoveel tijd hebben gebruikt om aan jezelf te werken en het kan zijn dat jullie uitdagingen moeten aangaan zoals het houden van iemand van een ander ras of sekse, alle dingen waarvoor jullie je wenkbrauwen hebben gefronst.

Jullie zijn hier om die persoon te ontmoeten en ervoor te zorgen dat deze relatie werkt  zodat jullie heel kunnen worden en Een, want een en een maakt twee.

De ander zal aanvullen wat de een misschien nog ontbreekt. Jullie zullen hiernaar gaan zoeken als jullie allemaal op het niveau in je leven zijn aangekomen waarop jullie in een relatie als deze kunnen stappen, maar jullie moeten absoluut eerlijk tegenover jezelf en je partner zijn en de dingen stap voor stap doen.  Wees open en wees duidelijk en praat op elk niveau over je gevoelens, je emoties en gedachten.   

Wij beloven jullie dat Spirit dit proces zal steunen. Wij beloven dat Spirit mensen in relaties wil hebben die heel, helder en meer verlicht zijn, EEN zijn.  Door middel van deze channelings hebben wij emotionele heling uitgelegd. Hoe het gewonde kind geheeld kan worden, het gefragmenteerde kind en het terneergeslagen kind en die delen van het kind bijeen te brengen zodat jullie in een staat van eenheid kunnen zijn.

Misschien is die persoon om van te houden jonger of ouder dan jezelf. Er zijn vele mogelijke variaties als uitdagingen die jullie op je tenen laten lopen in deze relatie, maar jullie hebben lang, lang gezocht naar dit deel van jezelf.

Daarom is het zo belangrijk dat het mannelijk en vrouwelijk in jezelf waarlijk samengaan. Laat de Kryonenergie echt door je heen stromen en je verbinden met deze energie. Wij willen graag dat jullie echt zijn en voelen in deze in deze energie en dat alle liefde stroomt naar iedereen in deze zaal  en daardoor alle harten opengaan om de liefde te laten stromen naar iedereens hart en de liefde te ontvangen van alle anderen in de zaal en de liefde te laten gaan als eb en vloed aan het strand en daardoor alles wat liefde in jezelf tegen zou kunnen houden, op te lossen.

Wordt vervolgd