woensdag 12 november 2014

Kryon: Een vlucht per vliegend tapijt. 3. David Brown 7 augustus 2007 Geplaatst: 12 november 2014

Kryon:
Een vlucht per vliegend tapijt. 3.
David Brown
7 augustus 2007: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 12 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie hebben allemaal een zeer moeilijke kindertijd gehad vanuit ouders die nooit werkelijk van elkaar hielden. Jullie reis is een reis om liefde te leren kennen, te leren je hart te openen en in je eigen realiteit te stappen; een realiteit waar je van droomt en een deel van deze droom is het ontmoeten van je tweelingVlam.

Laat jezelf teruggaan in de tijd. Ga leven na leven na leven terug...en misschien heb je leven na leven na leven terug je tweelingVlam wel ontmoet maar had je niet de moed, de kracht of het bewustzijn om het te laten werken. Bewustzijn betekent vele dingen voor vele verschillende mensen maar bewustzijn is een Goddelijke verbinding. Hoe meer jullie helen – en ik ben er zeker van dat jullie dit herkennen – hoe sneller jullie heling gaat en jullie allen in de zaal zijn klaar voor deze massieve opwaardering van bewustzijn. Deze opwaardering in het wezen van je hart opende voldoende om de verbinding met je tweelingVlam te ontvangen.

Open jullie harten en laat deze verbinding in je hart verschijnen; laat jezelf in deze energie van verbinding zijn  en wat je ook voelt dat je tegenhoudt, herken dit gewoon. Herken wat er nodig is om je te verbinden met je tweelingVlam binnenin en het gaat erom toe te staan dat het mannelijk en vrouwelijk gaan vermengen en dat je tegelijkertijd opmerkt wat het ook is dat het vrijlaten en het samengaan tegenhoudt.

Laat deze energieën zich vermengen en stromen en stop liefde in deze vermenging van het mannelijk en vrouwelijk om het energie te geven, het met een bepaalde ceremonie verbinden. Als zij gaan vermengen zal liefde jullie met alles verbinden. Jullie zullen een deel van alles worden. Jullie zullen weten dat jullie een deel van alles zijn.

Jullie zullen weten dat jullie een deel van elkaar zijn. Jullie zullen je diep verbonden voelen met iedereen in de zaal. Jullie zullen weten dat jullie in je eigen realiteit stappen en in je eigen droom. Er komt grote kracht mee met deze energie als jullie je tweelingVlam ontmoeten want niets in je leven zal ooit nog hetzelfde zijn, dat is onmogelijk.

Het is alsof twee gecompliceerde computers zich verbinden. Myriaden en myriaden verbinden zich, de een na de ander na de ander na de ander...  

Laat deze verbindingen plaatsvinden in je lichaam, verbinden, verbinden, verbinden. Sta deze verbinding toe, sta de liefde toe, de vrijheid en de opwinding die komen met zo’n verbinding in je lichaam stromen. Er bestaat niet zoiets als toeval op deze planeet. Vanavond, juist vanavond, zijn er precies de mensen die bedoeld waren hier te zijn. Jullie zijn degenen die deze energie vandaag verbinden. Er zijn niet veel mensen die zichzelf ertoe hebben gezet om hun tweelingVlam te gaan ontmoeten.

Het is niet makkelijk om hen te ontmoeten en het te laten werken. Het is ook niet makkelijk om het te accepteren want er zijn vele uitdagingen, maar hoe meer woede, angst en droefheid jullie hebben losgelaten, hoe makkelijker liefde de uitdagingen zal aangaan.  

Als jullie het Goddelijke mee je uitdagingen in nemen zullen zij zich openen als een prachtige chrysant. Het zullen geen uitdagingen zijn maar geschenken. De liefde zal zich ontwikkelen en de uitdagingen zullen zich ontwikkelen. Jullie zullen van je uitdagingen gaan houden. Met elke uitdaging die jullie aangaan en verwerken verbinden jullie een deel van jezelf en zullen er steeds meer en meer van jullie(jou) zijn.

Lieve mensen, er is zoveel liefde op deze planeet. Wij in de geestenwereld hebben echt ontzag voor de reis die jullie allemaal door het duister hebben gemaakt en door de vallei van de schaduw van de dood.

Ergens in jullie levens moesten jullie allemaal de dood onder ogen zien op de een of andere manier en jullie zijn er allemaal doorheen gekomen; jullie kwamen er allemaal doorheen en gingen naar de andere kant. Vele mensen komen vast te zitten, zij zien nooit hun angst voor de dood onder ogen en zij gaan er nooit bewust doorheen naar de andere kant van de sluier. Als jullie aan de andere kant komen is het alsof er lood van je schouders valt en je schouders omhoog gaan tot aan je oren. Je lichaam zal veel lichter voelen en jullie hebben meer energie, licht en vibratie. Als jullie je tweelingVlam ontmoeten krijgen jullie zelfs nog meer energie, licht en vibraties en zullen jullie verbonden blijven op veel meer niveaus dan nu. Jullie zullen voor je eigen ogen wonderen scheppen als jullie voor deze verbinding zorgen.

Deze verbinding vindt van binnen plaats en manifesteert zich aan de buitenkant. Laat de liefde dus stromen en sta deze verbinding toe. Herken en laat wat er ook weerstand biedt aan deze nieuwe energie toe om het los te laten uit je lichaam. Wees gewoon in dit gevoel....deze energieën zijn heel, heel subtiel. Bezit dus echt wat er in je lichaam is en wat jullie voelen, de angst, de terreur, de opwinding. Voel wat er binnenin in je gebeurt als deze nieuwe energie komt en jullie je ermee verbinden.

Als energie gaat stromen en jullie basis- en kroonchakra’s verder open gaan staan, voelen jullie de krachtige energie van Vader Hemel en Moeder Aarde door je heen gaan die jullie diep verbinden met degenen die jullie bedoeld waren te zijn.

Vanavond, lieve mensen, zullen jullie de energie krijgen van het magische kind dat zich beweegt tussen hemel en Aarde. Sta jezelf toe om deze energie te vinden en verbind je met het ruimteschip Excalibur waarvan uit deze energie wordt gestraald. Deze energie brengt een nieuwe manier van liefhebben, een nieuw, fantastisch gezichtspunt waarbij er niemand is die “nee” tegen jullie zegt of zegt dat jullie alleen maar dromen. Een heel nieuwe wereld, een nieuw, fantastisch gezichtspunt.

Lieve mensen, jullie zijn op een magische vlucht met een vliegend tapijt!!! Laat jezelf naar je droom vliegen. Volg je dromen en word precies wie je bedoeld was te zijn. Maak je eigen wie je bent en word precies wie je bent.. Op dit moment zijn jullie Een en diep liefhebbend en verbonden met elkaar.

De energie in deze zaal is krachtig en toch zacht en subtiel en stroomt tussen de andere energieën in jezelf en in je DNA. Deze nieuwe energieën breken de blokkades af die jullie in je lichaam hebben en die jullie afhouden van verbondenheid en jullie in een ruimte van disconnectie houden.

Sta je verbinding toe. Neem de tijd om de energie in de zaal te voelen en wees in deze ruimte van liefde, eenheid en verbinding. Laat de liefde steeds dieper in je lichaam stromen. Laat liefde en licht stromen in de donkere hoeken van je lichaam en je psyche. Laat deze liefde jullie omdraaien. Laat deze liefde jullie aansteken en zie hoe dit gaat werken. Observeer de verbindingen die in jezelf gaan terwijl jullie worden herlijnd voor autenthiciteit, verbinding, liefde en de tweelingVlam-status. Wees gewoon in deze energie. Laat jullie geleidegeesten en engelen werken aan jullie lichaam en je verbinden, herlijnen en verkeerde bedrading verwijderen.

Laat de energie van verbinding steeds dieper gaan en laat liefde in je lichaam stromen. Laat een verbinding toe met het innerlijk, gewonde kind dat de verbinding probeert te voorkomen en zie in dat het gevangen is. Laat deze liefde en heling naar het kind stromen en het vrijlaten van het duister en negativiteit steeds dieper gaan. In deze diepte gaan jullie een heel nieuwe wereld in, een wereld van diepe, diepe verbinding en liefhebben en waarin je innerlijk mannelijk en vrouwelijk samengaan en samen stromen en dingen in jullie leven brengen zoals een persoon die exact hetzelfde is als jullie.

Jullie zijn Een. Jullie zijn allemaal Een en in Eenheid is er een verbinding, een ander deel van jullie dat wacht om zich met jullie te verbinden. Laat die verbinding toe. Laat de gewonde kinderen helen. Laat hen uitdrukken wat zij willen uitdrukken.

Laat hen vullen met liefde en laat hen naar hun rechtmatige plaatsen in jullie lichaam gaan en laat je hart zich vullen met liefde. Ga in deze energieën, dieper en steeds maar weer dieper en laat los en verbind tegelijkertijd, laat los en verbind, laat los en verbind, etc. 

Laat liefde in je lichaam stromen en voel je soul-mates en tweelingVlammen heel dicht bij je. Voel hem of haar heel dicht bij je. Laat hen in je aura komen naar de plaats die daarvoor bedoeld is.  

Lieve mensen, dit is jullie bestemming. Dit is iets wat jullie vele miljoenen levens geleden hebben geschapen en jullie zijn op een evolutiereis geweest.

Nu zijn jullie genoeg ontwikkeld om deze verbinding te maken. Lieve mensen, er is veel liefde in de lucht. Jullie kunnen er somber of opgewonden over zijn, wat er ook in je lichaam komt, laat het komen. De tijd is voor dit aardse ruimteschip gekomen om te veranderen. De vele voorspellingen van de Bijbel en de Maya’s zijn al bijna op de planeet. Het werk is gedaan door de lichtwerkers. De toekomst van deze planeet ligt in de handen van maar zeer weinigen.

Laat deze energie zich verbinden met Moeder Aarde, deze nieuwe energie van tweelingVlammen en soul-mates met jullie werken terwijl jullie geleidegeesten en tweelingVlammen op jullie wachten.

Vanavond zullen jullie geleidegeesten met jullie werken om op te helderen door te gaan en te verbinden. Hier in Marina da Gama ankeren wij de verbinding met jullie tweelingVlam. 

Het ga jullie goed en God zegene jullie want Kryon gaat nu weg.