maandag 3 november 2014

Kryon: Liefde is het antwoord.1 David Brown 7 februari 2006 Geplaatst: 3 november 2014

Kryon:
Liefde is het antwoord.1
David Brown
7 februari  2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 3 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Alweer is het prachtig om hier vanavond in Marina da Gama te zijn.

De energieën zij heel speciaal en zij zijn de laatste maand intens geweest. Mensen worden zich bewust van liefde in hun harten en van de moeilijkheden die liefde kan brengen. Er is nu veel energie verhoogd. Jullie zullen makkelijker liefde vinden. In onze channelings zeggen wij altijd: “Liefde is de weg. Liefde is de enige weg.” Voor velen van jullie die vanavond in de zaal zitten – of die dit lezen – is liefde moeilijk te bereiken geweest. De ervaring van liefde heeft in jullie leven ontbroken. Er is een heel simpele reden voor – jullie ouders wisten niet hoe zij liefde moesten uitdrukken en ook niet de liefde die zij voor elkaar hadden.

Zij voelden schaamte, angst, boosheid en schuld – vele emoties rondom liefde. Liefde is alles en tegelijkertijd niets. De lucht die jullie inademen is liefde en jullie leven is liefde.

Als jullie deze liefde niet kunnen ervaren zijn jullie het waarschijnlijk die de stroom van energie in jezelf blokkeren. Net zoals bij al deze kanalen is het hier ook hetzelfde: jullie zijn de relatie van je ouders geworden. Het gaat niet om hoe je ouders jullie behandelden zodat jullie werden zoals jullie nu zijn. Als je ouders een goede en liefhebbende relatie hadden zullen jullie de buitenwereld betreden en ook liefde ervaren in je leven en in en met de wereld. Als er echter geen liefde in je leven was en je ouders niet echt van elkaar hielden, zullen jullie het steeds moeilijker vinden, zo niet onmogelijk, om dit in dit leven te bewerkstelligen.

Binnenin iedereen is er een groot verlangen naar liefde. Liefde is het antwoord. Het zorgt voor leiding. Liefde is helemaal invoelend, het is als een bloem in de knop of in bloei. Deze energie komt op vele, vele verschillende manieren.Liefde wordt in elk aspect van Aarde, wind en water gevonden.

Er is liefde in boosheid, in droefheid, in beschadiging, in haat en natuurlijk is er liefde in liefde. Jullie kunnen jezelf in en rondom liefde voelen. Circuleren er ankerkettingen in je lichaam?

Voelt het alsof jullie rondlopen en heel voorzichtig in een suikerspin zijn gewikkeld en niet weten hoe jullie daaruit moeten komen? Hoe zwaar de kettingen ook zijn of hoe zacht en kleverig de suikerspin ook is: Liefde is altijd de ontsnappingsmogelijkheid.

Ieder ander kan zien waarom jij niet van jezelf kunt houden omdat jij midden in je eigen gevangenschap zit en je niet realiseert dat jij liefde ontwijkt. Je begrijpt niet hoe je liefde binnen kunt halen. Liefde is het antwoord. Liefde is de enige manier. Elk probleem komt door een afwezigheid van liefde. Het probleem is liefde zelf. Alles is een paradox (een schijnbare tegenstelling), een paradigma en is inter-gerelateerd. Elk probleem bestaat waar er een afwezigheid van liefde is, maar als jullie de liefde laten stromen zal het probleem zichzelf oplossen.

Onthoud: problemen vanuit jullie buitenwereld stammen af van een innerlijke emotie. Emotie is het gevoel binnenin dat de zaak door de buitenkant in balans brengt. Dit is de externe manifestatie van emotie en elke emotie is de afwezigheid van liefde – elke emotie komt vanuit het verleden. In het heden is er liefde. In het heden zijn er vier emoties: Boosheid, droefheid, angst en liefde. Al deze emoties zijn liefde Zelf! Jullie genieten niet van gevoelens van boosheid, droefenis en angst en zouden eerder kiezen voor de weldadigheid van liefde , maar gevoelens van kwaadheid, droefheid en angst zijn een gids op jullie weg naar het vinden van liefde.

Zij onthullen jullie feitelijk dat er geen liefde is, dat liefde verloren is gegaan, waar nooit een licht heeft geschenen, waar het duister nog steeds de voorkeur heeft.Doe dus je ogen dicht en verwelkom de Kryon-energie van liefde diep binnenin je. Dit is een nieuwe, verhoogde energie van liefde en liefde is het antwoord.

Lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en het is heerlijk om bij jullie te zijn. Op dit moment zitten jullie engelen en geleidegidsen aan jullie voeten. Wees je bewust van een wasbeurt met liefde. Jullie gidsen en engelen hebben ontzag voor het werk dat jullie op deze planeet doen – het werk dat jullie zelf doen. Dit werk veroorzaakt een echo, niet alleen rondom de planeet Aarde, maar door het hele Universum  en vele, vele Universums verder.

Allen hier vanavond in deze zaal (en die dit lezen) komen van een zeer speciale zielengroep en jullie hebben in het verleden allemaal met de energieën van Kryon gewerkt.

Ga vanavond diep naar binnen en dan steeds dieper en dieper. Ga verder dan de grenzen van tijd en ruimte en vind het leven waarin jullie allemaal als een samenwerkten in Atlantis – met hetzelfde doel – het Licht. Observeer jezelf in dit leven en zie hoe je in dit leven liefhad. Liefde is het uiteindelijke doel. Liefde is de Goddelijke verbinding, het grote toeval dat ons verbindt met het Goddelijke.

Elk toeval is een verbinding en elk toeval gebeurt binnenin. Elke verbinding vindt plaats in de materiële wereld. In waarheid is er niet zoiets als toeval. Toeval is zo bedoeld. Het is een weerspiegeling van het werk dat jullie aan jezelf hebben gedaan. Hoe meer toeval jullie ervaren, hoe meer verbindingen jullie van buitenaf ontvangen in de materiële wereld.

Zie jezelf dus in het keizerrijk van Atlantis en pas op voor je gevoelens. Wat is het dat jullie nu voelen? In deze channelings is een gevoel precies wat jullie zijn. Jullie zijn je gevoelens en jullie gevoelens scheppen realiteit, emoties. Er zijn vele emoties die uit het oude rijk van Atlantis komen. Het was een tijd waarin alle mensen die met Kryon werken elkaar ontmoetten en elkaar kenden. Er bestaat niet zoiets als toeval en toch is er zoiets als toeval. Toeval is jullie verbinding met de harten van iedereen.

Open je harten voor je vrienden en buren in deze zaal en voor degenen die jullie kennen van Atlantis. Verbind je allereerst met degenen die jullie herkennen. In dat leven kunnen er veel verraad en veel moeilijke zaken te zien zijn. Jullie zijn teruggekomen naar deze planeet om exact hetzelfde leven hier weer te ervaren – exact dezelfde onderwerpen en emoties. Als jullie je dus verbinden met degenen die jullie als vreemden zien maar die in het verleden oude vrienden waren, laat deze toevalligheden zich dan ook weer in jezelf verbinden.

Zoveel vijanden als jullie in Atlantis hadden, zoveel bondgenoten hadden jullie in de dagen van Atlantis. Jullie waren allemaal krachtige genezers en jullie werden gerespecteerd voor jullie kennis, wijsheid en begrip van de planeet Aarde.

Verbind je met iedereen in de zaal. Laat je harten zich wijd openen en ontvang de liefde van alle aanwezigen. Waar er pijn en weerstand zijn, herken die dan.

Waar jullie ook de moed voor hebben om het te (h)erkennen, jullie kunnen het vrijlaten. Het zal oplossen en jullie hoeven het nooit meer te voelen – jullie zullen de volgende golf en de volgende golven voelen, maar dit zal nooit een realiteit in je leven scheppen. Liefde is moeilijk te bereiken. Liefde is alles en liefde is niets. Liefde is de energie die je leven bestuurt. Jullie ontlenen liefde en energie aan het voedsel dat jullie eten en aan de lucht die jullie inademen. 

Het vuur van de zon houdt je lichaam warm maar het is de liefde van de zon die feitelijk jullie harten verwarmt. De golven van de oceaan genereren veel energie en kracht en deze energie en kracht zijn ook liefde.

Herken al deze gebieden van liefde in je eigen leven en ook hoe jullie liefde kunnen ontvangen. Wees je bewust van mensen die jullie de grootste liefde geven en die jullie de grootste geschenken van liefde geven. In het bijzonder jullie ouders die hun best deden om van jullie te houden en door jullie geliefd te worden. Zij spanden zich in om voor jullie te zorgen en dat jullie voor hen zouden zorgen.  

Wordt vervolgd.