vrijdag 14 november 2014

Kryon: Liefde is jullie ware natuur. 1. David Brown 7 augustus 2010. Geplaatst: 14 november 2014

Kryon:
Liefde is jullie ware natuur. 1.
David Brown
7 augustus 2010.  Geplaatst: 14 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier bij jullie allen te zijn in San Jose, Costa Rica. Er hangt veel liefde in de lucht en veel liefde betekent: veel verandering; en er komen vele veranderingen naar Costa Rica. Er komt een nieuwe wereld, een compleet nieuwe wereld.

Er is een grote val van bewustzijn van de mensheid geweest en dit wordt nu hersteld. Het bewustzijn van de planeet en van de mensen die erop leven gaat terug naar een nieuw niveau, een niveau waarop liefde is. Waar vreugde is en waar vrijheid is.

Er komt een nieuw bewustzijn waarin jullie je realiteit en je spirit begrijpen door absolute en pure liefde.

Lieve mensen, er komt een nieuwe wereld aan en dit betekent dat jullie binnenin zullen veranderen. Jullie allen in de zaal zijn helers en de eerste taak van een heler is om zichzelf te genezen....maar de meeste kennis hiervan is verdwenen en dit is de kennis die wij brengen via David....deze verloren kennis.

Tijdens deze channeling laten wij jullie de energie van 2012 voelen. Wij laten de energieën in de zaal zich verhogen tot die van 2012. Wij zijn hier allemaal om onze harten te openen en ons met alle anderen te verbinden. Open dus je hart voor het Universum en verbind je waarlijk met het Universum; laat je energieën een stap verder gaan naar de energieën en de polariteiten van jullie zonnestelsel want er komt werkelijk een nieuwe wereld aan; een waar jullie boosheid en droefenis en pijn dingen van het verleden zullen zijn. Een heel nieuwe wereld en jullie staan allemaal op het puntje van de nieuwe informatie. 

Wij zijn hier om jullie stap voor stap mee te nemen op deze reis, naar deze nieuwe wereld.

Wij willen dat jullie je herinneren, lieve mensen, dat alles op de planeet Licht is, vibratie en energie, en dat jullie in deze zaal allemaal Licht, vibratie en energie zijn; dat jullie allemaal dromen hebben en dat zij jullie leiden naar de nieuwe wereld. De nieuwe wereld is een wereld van jullie dromen. Wij vragen jullie om je te ontspannen en je ogen te sluiten en je te verbinden met Moeder Aarde door de zolen van je voeten en je basischakra. Voel Moeder Aarde onder je. In het centrum van Moeder Aarde is er een prachtig, roze hart, zie dit hart kloppen en voel je eigen hart kloppen. Observeer je ademhaling en laat jezelf afdalen naar dit roze hart.....wordt als een spons die het prachtige roze licht opzuigt.....de roze energie is de energie van de Heilige Moeder en het Heilige Vrouwelijke.

Laat jezelf deze energie opzuigen en laat je hart gelijk kloppen met het hart van Moeder Aarde en laat de gevoelens in je lichaam komen. Observeer je ademhaling…..blijf ademhalen……jullie zijn hier op reis.

Jullie zijn allemaal op reis naar Liefde….jullie zijn allemaal op reis om het leven van je dromen te scheppen…..laat de liefde stromen…..en als jullie je verbinden met Moeder Aarde, laat de gevoelens dan in je lichaam komen....en laat hen weer gaan. Laat de gevoelens komen en laat hen weer gaan en ga steeds dieper, dieper in je lichaam. Wij willen dat jullie de maan rond de Aarde voelen gaan.....stel je gewoon voor dat de maan rond de Aarde gaat en voel dit gewoon....en of jullie nu man of vrouw zijn, jullie hebben allemaal een vrouwelijke kant.....laat je vrouwelijkheid zich verbinden met de maancyclus en synchroniseer met de maan en laat de Liefde stromen en tegelijkertijd je harten verder opengaan voor een verbinding van jouw hart met alle andere harten in de zaal. Laat je hart zich uitbreiden naar dat van je buurman/buurvrouw en ontvang de liefde weer terug....

Laten wij ons nu voorstellen dat er een schitterend groen hart is in het midden van de Grote Centrale Zon.....en het groene hart is het symbool van de Heilige Vader en het Heilige Mannelijke....laat deze energie door je kroonchakra gaan, door je derde oog....en laat het samenvloeien en stromen met de vrouwelijke aspecten naar je keelchakra.....je basischakra en het verbinden met het hart van Moeder Aarde.

Nogmaals, observeer je hart….wees bij je hart....laat je hart zich nog verder openen dan het al is.......in 2012 zal je hart steeds volledig open zijn.....lieve mensen, dit is de nieuwe wereld en dit komt er op jullie af. Laat de energieën hoger en hoger gaan .....jullie geleidegeesten zitten aan jullie voeten en er is heel veel Liefde in de lucht en die is er om jullie je energieën te laten openen voor deze Liefde.....om deze Liefde te worden.....Liefde is jullie ware natuur.....Liefde is jullie authentieke zelf......er wordt van jullie gehouden, diep, diep gehouden.

Jullie geleidegeesten zitten aan jullie voeten en zij zijn hier in Liefde....zij zij hier in ontzag en eer voor het werk dat jullie al hebben gedaan. Voel je geleidegeesten.....vraag hen om een teken dat zij er zijn, misschien willen zij je gezicht een beetje prikkelen, of je oor aanraken....laat jezelf naar een ruimte gaan waar je hen kunt voelen....jullie zijn allemaal spirituele wezens en jullie zitten nu in een fysiek lichaam.....genieten soms van dit aardse ruimteschip en lijden soms....en, het lijden komt aan zijn einde, lieve mensen, want al jullie lijden is geschapen door pijn.

Waar je ook enig lijden voelt in je lichaam, wees dan een met dit gevoel van lijden, laat de gevoelens gewoon komen....en laat hen weer gaan. Wij zijn hier vanavond om jullie mee te nemen naar de energieën van 2012. Laat deze energieën steeds hoger gaan....deze energieën uit het engelenrijk vullen ook deze zaal en zij zijn hier allemaal om jullie in je proces te steunen. Laat de liefde en de energieën in de zaal hoger en hoger en hoger gaan .....

Kryon is hier ook, als een warme, liefhebbende deken.....laat deze warme, liefhebbende deken op je neerdalen....en voel de liefde.....voel de liefde van Kryon. 

Jullie zijn op een reis van onbewust zijn naar bewustzijn....van donker naar licht.....laat het licht stromen en je lichaam doordringen, zich verbinden met de energieën van liefde en, nogmaals, je hart zich uitbreiden tot de grootte van deze zaal....en terwijl jullie dit doen zullen jullie het engelenrijk voelen....laat dit ook uitbreiden tot in je eigen energieën en laat hen samengaan met de aardse energieën en die van Spirit.

Wordt vervolgd