zaterdag 15 november 2014

Kryon: Liefde is jullie ware natuur. 2. David Brown 7 augustus 2010. Geplaatst: 15 november 2014

Kryon:
Liefde is jullie ware natuur. 2.
David Brown
7 augustus 2010.  Geplaatst: 15 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie zijn allemaal op reis en de bestemming is authenticiteit, jullie ware zelf.... laat dus je energieën hoger en hoger gaan, hoger en hoger...en hoger, want vanavond gaan jullie naar de energieën van 2012..... en op dit moment is het niveau van jullie energieën tussen 80 en 90% van wat het in 2012 zal zijn.... de nieuwe wereld komt eraan, lieve mensen, en vandaag willen wij een einde maken aan jullie lijden .... voel dus waar jullie het meest onder lijden.... wat is het in jullie dat jullie het meest laat lijden en wat geen deel van je leven zal zijn na 2012. Laat alles dat jullie laat lijden je lichaam doordringen.... en plaats je bewustzijn bij dit deel van je lichaam.... en ga terug naar je kindertijd.... en laat je gedachten en gevoelens komen..... laat hen komen..... en laat hen gaan. Observeer wat je gedachten en gevoelens zijn.

Jullie zijn op weg, lieve mensen, naar een nieuwe wereld, een wereld zonder lijden, een wereld waarin jullie diep verbonden zijn met het Goddelijke..... een wereld waarin jullie je geleidegeesten kennen...... waarin jullie je geleidegeesten kunnen zien en zij jullie hand vast zullen houden en jullie leiden naar een nieuwe vibratie. De nieuwe wereld die heel, heel anders zal zijn dan de oude. Wij zullen allemaal in overvloed leven en jullie zullen allemaal de levens van je dromen leven.... het zal een wereld zijn waarin jullie van je vrouw of je man houden, een wereld waarin relaties stromen, een wereld waarin wij ons diep verbinden met andere mensen ongeacht hun geslacht, de kleur van hun huid, ongeacht vele verschillen.

Jullie zullen elkaar volledig eren en respecteren op een diepe, betekenisvolle manier.... jullie zullen je niet langer alleen voelen.... jullie zullen je een voelen met het Universum..... jullie zullen je verbinden met het Universum en je absoluut veilig en zeker voelen.

Jullie energieën zitten nu op 90% van hoe het in 2012 zal voelen….laat je energieën steeds hoger en hoger gaan en daardoor een steeds diepere verbinding met Vader Hemel krijgen… degenen van jullie die dit het eerst doen – en jullie weten wie jullie zijn -  zullen volledig, volledig verbonden zijn met het Universum..... jullie zullen absoluut heel worden.... jullie zullen het magische wezen worden dat op het magische pad tussen hemel en Aarde loopt.

De energieën zitten nu op 95% van wat zij in 2012 zullen zijn dus observeer je leven als wij verder gaan naar de 100%..... ieders leven zal anders zijn.... het zal volkomen persoonlijk zijn.

Jullie zullen je leven uitkiezen.Jullie zullen het kiezen op de manier zoals jullie het willen..... al jullie beslissingen zullen op liefde zijn gebaseerd..... jullie zullen diep verbonden zijn met Vader Hemel/Moeder Aarde en jullie zullen je connectie kennen met je hele familiesamenstelling; jullie allen leiden je familie naar deze nieuwe wereld, naar de nieuwe wereld van jullie dromen.

Observeer je energieën, wat geen 2012-energie is…laat het komen en laat het gaan…en voel met je kroonchakra, voel je diepe, diepe verbinding met het hart van de Grote Centrale Zon, met Vader Hemel….. de energieën van de Heilige Vader komen terug.... alle Geheiligde Mannelijke Energieën komen terug .... alle Geheiligde vrouwelijke energieën komen terug.

Jullie zullen meer liefde voelen, jullie zullen meer open zijn.... velen van jullie zijn hier eerder geweest, op dit aardse ruimteschip..... jullie zijn allemaal geascendeerd..... jullie allemaal in deze zaal, in een of ander leven en velen van jullie hebben veel geleden onder vervolging als resultaat van het ascenderen naar de ware Goddelijkheid en nu zal die vervolging worden losgelaten. Dit is een andere tijd, de hele planeet is in een status van waarnemingsvermogen en gaat door naar een nieuwe wereld.... jullie, in deze zaal, jullie leiden dit nieuwe bewustzijn, jullie gaan naar deze nieuwe wereld en wij vragen jullie dat jullie vorige levens binnengaan waarin jullie ascendeerden en deze energieën terug laten komen; laat de kennis en de wijsheid in je lichaam stromen....ga terug in de tijd, terug, terug, terug, terug..... naar de tijd waarin jullie een verlicht persoon werden op de planeet Aarde..... en laat deze energieën terugstromen en dieper en dieper gaan in je lichaam...... en dit is nu de minimale energie die jullie in 2012 zullen voelen....

Jullie hebben nu de energie van 2012.... daarom is dit vanavond een selecte groep die de energieën van 2012 vast kan houden.... en voel hoe het voelt..... wees gewoon een met het gevoel..... het leven is geen intellectueel proces..... het leven is een gevoel. Wat jullie ook voelen zullen jullie scheppen en jullie zullen deze energieën in 2012 met gemak vasthouden. Voel de diepe verbinding die jullie hebben met Vader Hemel en voel de diepe verbinding die jullie hebben met Moeder Aarde.

In vorige channelings waren wij alleen in staat om deze energie maar een paar seconden vast te houden, maar nu vragen wij jullie om hem enkele minuten vast te houden..... laat  gaan wat jullie niet langer dient en wat de energie van 2012 niet ondersteunt.

Voel de lichtheid en de vrijheid..... voel de veiligheid en de zekerheid..... voel de eenheid..... laat je energieën uitbreiden en steeds maar weer hoger gaan.... jullie worden diepgaand, diepgaand gesteund door je spirituele familie, door jullie geleidegeesten..... kunnen jullie hen voelen? Zij zijn allemaal om je heen, zij willen jullie helpen.... er wordt van jullie gehouden.... er wordt zeer, zeer veel van jullie gehouden..... en deze keer zullen jullie de ascensie bereiken zonder vervolging. Het is niet aan jullie om je zorgen te maken over anderen..... wees er zeker van wat je eigen lichaam en je eigen spirit tegen je willen zeggen..... Spirit zal voor de anderen zorgen en als jullie ascenderen zullen jullie energieën de anderen doen ontwaken.... het is aan jullie om je op je eigen ascensieproces te richten..... laat de liefde stromen en ga door met het observeren van hoe je leven er in 2012 uit zal zien....

Lieve mensen, dit is jullie wereld, dit is jullie wereld van Liefde, daarom zijn er nu zoveel wezens op de planeet en zij zijn allemaal hier om ascensie te ervaren.

Lieve mensen, het ga jullie goed en God zegene jullie…..want Kryon gaat nu weg. Dank jullie wel!