dinsdag 2 december 2014

Kryon: Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 1 David Brown 5 mei 2005 Geplaatst: 2 december 2014

Kryon:
Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 1
Gechanneld door David Brown
5 mei 2005 : Milaan, Italië
Geplaatst: 2 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om op deze prachtige avond in Milaan bij jullie te zijn. Iedereen in deze zaal en degenen die deze channeling lezen zijn samen geweest in voorbije levens. Jullie kennen elkaar en hebben niet alleen op dit aardse ruimteschip samengewerkt maar ook in vele andere universums. De energie in Milaan is heel anders dan in een groot aantal andere plaatsen op Aarde. Er is een diepgaande mannelijke energie in Milaan; er wordt hier zeer weinig verspild. Het is zeer geconcentreerde en gefocuste energie. Milaan heeft het het hoogste inkomen per hoofd van de bevolking in Europa en dit is een directe weerspiegeling van de mannelijke energie. Er is efficiëntie in de manier waarop de dingen zich hier in Milaan manifesteren en dat wordt weerspiegeld door het hoge inkomen per hoofd van de bevolking. 

De werkelijke energie is zeer diepgaand, zeer helder en is een van de hoofdredenen dat deze boodschap vanavond in Milaan wordt afgeleverd.

Deze boodschap zal hier in Milaan fysiek sneller worden afgeleverd dan waar ook op de planeet. De Italianen hebben handigheid in transformeren en zij begrijpen hoe je energie moet vormen en gebruiken – met name in het Noorden. Er is een geheim begrip over de manier van manifesteren en het manipuleren van energieën. Liefde heeft een speciale manier in Milaan – de enige echte energie is de energie van liefde.

Alles is liefde en alles zal altijd liefde zijn. Er komen grote veranderingen naar het aardse ruimteschip. Vandaag is het 5-5-05, de vijfde dag van de vijfde maand van het vijfde jaar van het nieuwe millennium. Er zit grote betekenis in deze datum want er komt een grote verandering van energie aan. Op deze dag, de 5e van de 5e van de 5e, exact om 5.55 uur namiddag zal deze energie de planeet bereiken en zal het de mannelijke en vrouwelijke energieën in staat stellen om zich compleet te vermengen.Dit zal resulteren in een nieuw gevonden mogelijkheid om een wereld van ieders dromen te scheppen.

De enige manier om je dromen te manifesteren is het mannelijke met het vrouwelijke te vermengen.

In massabewustzijn is er geen vermenging van deze energieën. Als de mannelijke en vrouwelijke energieën vermengen zal het resultaat een staat van eenheid zijn. Het is een energie die gefocust is op het manifesteren van jullie dromen – het gaat over liefde, ware liefde. Het gaat over het binnenstappen van je waarheid  en van het goddelijke – het gaat over harten die open zijn en de stroom in jullie lichamen van diepe, expansieve liefde. Het is een staat van liefde die jullie nooit eerder hebben gevoeld – niemand op dit aardse ruimteschip zal deze energie gevoeld hebben.

Deze oncontroleerbare energie zal extase naar de planeet brengen. Het is een energie die niet bedoeld is om gecontroleerd te worden. Degenen die het willen controleren zullen daarin falen. Voor degenen die van elkaar houden is deze energie een geschenk van het Goddelijke. Het is een geschenk voor degenen die op het pad hebben gelopen en een oplossing hebben gevonden – een geschenk van liefde en ook een lokstem voor mensen om het werk aan henzelf te doen en hun eigen waarheid binnen te stappen om alle geschenken die zij op Aarde wilden brengen, te manifesteren.

Persoonlijke groei resulteert vaak in pijn en deze pijn kan die groei beperken. Druk jezelf door en verder dan deze pijn. Door dat te doen steken jullie hoofd en schouders boven de gemiddelde persoon uit. Als jullie dingen oplossen in je innerlijk kind en je innerlijke vader en moeder zullen jullie de macht hebben om je eigen realiteit te scheppen.

Natuurlijk zal deze realiteit op liefde gebaseerd zijn. Jullie eigen leven zal vol tot overstromend zijn en er zal veel energie voor anderen zijn. Jullie zullen expansief en stralend zijn. Er zal liefde in jullie levens stromen en jullie zullen de geschenken van liefde ontvangen. Jullie hebben het allemaal nodig om geliefd te worden en als jullie die staat van zijn hebben bereikt, zullen jullie je eigen realiteit scheppen.

Er zullen obstakels op de weg zijn maar liefde zal altijd slagen. Degenen die de moed hebben om in het donker van hun ziel te stappen zullen altijd door dat duister heen terug naar het licht geleid worden. Elke keer als jullie in het duister stappen zal je hart zich steeds meer openen. Er zal minder duisternis in je leven zijn nu er een zekere relatie tussen donker en licht is. Hoe meer licht er in je leven is, hoe meer jullie je eigen realiteit zullen scheppen.

Het is een daad van liefde om de donkere kanten van je eigen leven binnen te stappen en de weg schoon te maken voor voor liefde om door je lichaam te stromen. Als er meer duisternis is opgelost kan er meer licht door je lichaam stromen en hoe minder jullie het duister misschien willen onderdrukken. 

Duister is een plaats waar veel angst is. Kijk die angsten in het gezicht en stap het duister in – dat vergeleken kan worden met jullie angsten, jullie droefenis, jullie negativiteit, jullie hartzeer en jullie eenzaamheid. De winst is tweedelig – een, jullie stappen erin en laten het duister vrij en de energie stroomt vrijelijk, en twee, er is geen reden om deze donkere energie nog langer te onderdrukken wat betekent dat jullie meer energie zullen hebben om in je eigen leven te manifesteren wat je wilt.

Er zal altijd energie voor jullie beschikbaar zijn om in die donkere ruimten van je leven te gaan, om hen vrij te laten en te laten gaan. Het Universum staat altijd aan jullie zijde. In elk aspect van je leven worden jullie aangemoedigd om het duister weg te poetsen en het licht binnen te stappen op vele, vele verschillende niveaus.

Op dit aardse ruimteschip is er op het moment een grote scheiding tussen het mannelijke en het vrouwelijke maar vandaag op 5-5-05 zal het massabewustzijn worden gebroken en zal de scheiding tussen het mannelijke en het vrouwelijke worden ontbonden voor degenen die het werk aan zichzelf hebben gedaan.

Wordt vervolgd