woensdag 3 december 2014

Kryon: Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 2 David Brown 5 mei 2005 Geplaatst: 3 december 2014

Kryon:
Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 2
Gechanneld door David Brown
5 mei 2005 : Milaan, Italië
Geplaatst: 3 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er zal veel hulp van Spirit komen om de energie van liefde te laten stromen naar dit gedeelte en een vermenging van het mannelijke en het vrouwelijk toe te staan. Dit betekent dat er weer relaties mogelijk zijn tussen mannen en vrouwen, relaties die werken. Voor mensen die zich focussen op hun relaties zal dit een grote bonus zijn. Jullie zullen grootse energieën gegeven worden om je dromen te leven. Alle mensen hebben de droom om het mannelijke en het vrouwelijke te vermengen. Er zullen mensen zijn die dit uit angst ontkennen. Ware liefde en ware Goddelijke verbinding zullen alleen gebeuren als het mannelijke en het vrouwelijke zich vermengen......en dat is ook wat er gaat gebeuren.

Sluit dus je ogen en ga naar binnen voor een verbinding met Moeder Aarde. Laat Moeder Aarde je steunen in dit proces terwijl je, door je kroonchakra heen, verbinding  zoekt met het hart van de Grote Centrale Zon en met Vader Hemel. Laat de energie van Moeder Aarde en Vader Hemel elkaar ontmoeten in het centrum van je hart en daarna, gezamenlijk stromen – de energie van Moeder Aarde verbonden met de energie van Vader Hemel. Kijk in je eigen lichaam om de scheiding te zien tussen het mannelijke en het vrouwelijke en laat de kroonenergie binnen en laat deze de scheiding oplossen.

Als deze energie is vrijgelaten zal je geest beelden schepen over waar die scheiding vandaan kwam. Nu je het probleem hebt gevonden kun je licht en liefde sturen naar die persoon of naar dat probleemgebied. Waar de energie is geblokkeerd – misschien is het een bepaalde persoon in je leven of zelfs een energie uit een ander leven of een andere gebeurtenis, stuur liefde en licht naar die situatie. Zend vergeving naar je beide ouders want dat is de fysieke manifestatie van dit probleem op het aardse ruimteschip.

Het was hun onvermogen om deze uitdaging te overwinnen die deze scheiding in jezelf manifesteerde. Zie je ouders samen, stuur liefde en licht naar die plaatsen in hun levens waar zij zich niet konden vermengen, waar zij niet samen konden komen. Laat deze liefde door hen heen stromen.

Jullie moeten begrijpen dat het massabewustzijn in dat gebied zo sterk was dat het voor hen een absolute onmogelijkheid was om EEN te worden. In Italië was de Katholieke Kerk nummer een – zij benoemden mannelijke priesters die niet werden toegestaan om te trouwen. Er was geen raamwerk of referentie voor relaties die konden werken. Hoe verder je weggaat van een probleem, hoe dichterbij het antwoord is. Het mag vreemd klinken maar dat is de manier waarop het is.

Vergeef de Katholieke Kerk dus hun manier van leren die jullie weggeleid kan hebben van de waarheid. Een natuurlijke staat van zijn is voor een mens het vinden van de waarheid, de waarheid die zich altijd in je hart bevindt.

Open je hart voor je ouders als je liefde en licht naar hen beiden stuurt en kijk als zij samenkomen. Laat de liefde waarlijk door hen heen stromen. Als je daarmee begint voel dan het verschil in energie die stroomt tussen de basis- en je kroonchakra. Deze energie zal door elke pijn  stromen die jullie tijdens deze meditatie kunnen voelen. De pijn zal oplossen en je weerstand zal zachtjes wegvloeien.

Breid je uit en vul je hart met liefde en omarm een hartverbinding met ieder persoon in de zaal. Waar er pijn in je hart is, accepteer en ontvang liefde van iedereen in de zaal en van degenen die dit lezen. Deze liefde zal de pijn oplossen. Voel een diepere verbinding met iedereen met iedereen in de zaal en met degenen die dit lezen en breid je energieën uit tot zij de Aarde omvatten. Voel het als het weer naar je terugkeert en het Universum instroomt en groter en groter wordt.

Laat je energie uitbreiden en zich vermengen met alle andere energieën en laat liefde stromen. Ontvang je geschenken van het Universum in deze staat van expansie. Wat er ook bij jou hoort, ontvang het. Als jij je uitbreidt naar het Universum laat dan de scheiding tussen het mannelijke en het vrouwelijke ook uitbreiden.

Deze scheiding is als de druk van deze twee die tegen elkaar aandrukken.  Als jullie de energieën van het mannelijke en het vrouwelijke uitbreiden zal de druk worden losgelaten en zullen de energieën samen stromen.

Nodig jouw engelen en gidsen uit  om je met dit proces te helpen; jullie weten allemaal hoe je dit moet doen. In jullie harten zit alle kennis van het Universum dus laat je hart de weg wijzen. Voel het in je eigen hart als de scheiding begint op te lossen en de energieën gaan mixen. Dit kan een pijnlijk proces zijn maar jullie zouden het moeten verwelkomen en het laten gebeuren.

Jullie allen hebben dit proces al vele malen in vele levens volbracht. Laat het dus gebeuren en onthoud dat jullie worden vastgehouden in een zeer veilige ruimte. Wees je ervan bewust als je energieën schoon worden en versmelten en blijf met elkaar verbonden met je harten. Weet dat jullie relaties met de personen van de andere sekse veel makkelijker zullen worden. Het zal werk vereisen maar het zal niet langer onmogelijk zijn om een diepe, betekenisvolle relatie te hebben met een persoon van de andere kunnen.

En nu, lieve mensen, gaat Kryon jullie verlaten op deze 5-5-05. Het ga jullie goed, God zegenen jullie en zorg goed voor jezelf.