vrijdag 23 januari 2015

Kryon: Liefde is Bewustzijn.1 David Brown 7 april 2009 / geplaatst: 23 januari 2014

Kryon:
Liefde is Bewustzijn.1
David Brown
7 april 2009 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 23 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische Dienst.

Alweer is het heerlijk om hier bij jullie allen te zijn op deze prachtige avond. Want alweer, en zoals altijd, hangt er veel liefde in de lucht en wenkt vreugde nu de maan vol wordt op deze avond in april in Marina da Gama. Er zijn vele, vele veranderingen die eraan komen, er komt een nieuwe wereld, een andere wereld, een wereld waarin negativiteit tot het verleden zal horen en er niet langer vanuit het verleden geschapen zal worden.

Wij hebben dit in deze channelings altijd gezegd: als de nieuwe wereld wenkt zullen degenen die daar het eerst zijn hun realiteit uit liefde voor allemaal scheppen zodat iedereen het kan zien, dat iedereen het kan weten, zodat iedereen aangespoord kan worden, dat iedereen ernaar kan verlangen, want dit is het ware menselijk bewustzijn. Liefde is bewustzijn.

Laat ons jullie eraan herinneren dat liefde altijd het antwoord is in welke situatie dan ook en als jullie je in een donkere situatie bevinden is er het licht dat jullie weg verlicht; liefde is de lantaarn die jullie op je weg zal bijschijnen en geleiden. Waar er ook een conflict in je leven is: ga er niet helemaal in op.

Zie het voor wat het is, het is eerder een emotionele omwenteling, een mogelijkheid. Verbind je niet met het conflict want het conflict is het innerlijk kind dat zij spelletjes speelt, zijn expressies uit, doet wat het moet doen om gezien te worden, dat is alles!

Het innerlijk kind doet wat het doet zodat het gezien kan worden; het moet zijn realiteit scheppen zodat jullie weten dat het er is, zodat jullie het kunnen helen.
De dagen waarop jullie innerlijk kind deze negatieve realiteiten zal scheppen worden steeds minder want er zijn velen onder jullie dit dit pad hebben begrepen.

Er zijn velen van jullie die diep, diep verwond zijn geworden in jullie kindertijd en jullie hebben geleerd en begrepen hoe je kunt helen en hoe je met het gewonde kind kunt werken en jullie zijn tot de realiteit gekomen dat dit kind schept. Wij willen nogmaals zeggen dat dit niet het einde is maar een nieuw begin, een wedergeboorte. Jullie zijn allemaal lichtvibraties, niet meer en niet minder.

Deze groep vanavond in deze zaal, jullie zijn een speciale zielengroep, jullie zijn allemaal deel van de Kryonfamilie. Jullie hebben dit pad allemaal samen gelopen en jullie zullen daarmee doorgaan om in de nieuwe realiteiten te stappen, realiteiten die soms pijnlijk zijn, maar dit wordt steeds minder. Waar er pijn is, maak die dan niet groter dan hij is, observeer de pijn en wees bij de pijn. Als jullie je in conflict verbinden met de pijn, geven jullie die alleen maar energie, zullen jullie de blokkade alleen maar dieper maken en moeilijker op te lossen, te helen en te transformeren.

Elke blokkade kan getransformeerd wordenvan iets negatiefs naar iets positiefs.

Er zijn in jullie duister altijd geschenken, altijd, altijd, altijd, niet 99% van de tijd maar 100% van de tijd. Het geschenk komt altijd van een plaats van liefde, vanaf een plaats uit het hart.

Het duister dat slaapt in je lichaam is altijd een aspect van jullie innerlijk kind of van jullie innerlijke ouders. Dit is altijd de spil, de spil die jullie verbindt met Vader Hemel en Moeder Aarde en dit is de plaats waar jullie helingwerk wordt gedaan – in deze as. Elke andere heling is oppervlakkig.

Net als het plukken of maaien van paardenbloemen worden de wortels sterker en komen de paardenbloemen sterker terug, meer bloemen, meer zaad, meer problemen.Als jullie echt werken met het innerlijk kind werken jullie aan de wortels van de problemen en hetzelfde geldt voor jullie innerlijke ouders.

Jullie ouders waren de goden van jullie kindertijd. Jullie kind kopiëerde hun gedrag, hun relatie en exact de emotionele patronen uit het leven van de oudersen als het daar niet helemaal op lijkt komt dit omdat zij precies het tegenovergstelde deden van dezelfde polariteit.

Dit is een electronisch Universum, lieve mensen, endit betekent dater logica is; er is logica voor jullie om te begrijpen. Het kan er heel schots en scheef uitzien als jullie het proberen te begrijpenen dit komt omdat jullie geest niet is toegerust om iets te begrijpen dat zo groot is maar desondanks zal de tijd komen waarop jullie geest zich zal verbinden met de geest van het Goddelijke, als jullie een worden met het Goddelijke. 

Er zijn twee niveaus van bewustzijn die in deze eindtijden aankomen. Het bewustzijn van Christus zou hier 2000 jaar geleden hebben moeten arriveren en het werd onderdrukt door de krachten die op deze planeet waren en in deze nieuwe tijd zullen jullie op de schouders van de Christusenergie staan met nog meer liefde en nog meer kracht. Wij hebben altijd gezegd dat jullie magische wezens van dit Universum zijn.

Wordt vervolgd