zaterdag 24 januari 2015

Kryon: Liefde is Bewustzijn.2 David Brown 7 april 2009 / Geplaatst: 24 januari 2014

Kryon:
Liefde is Bewustzijn.2
David Brown
7 april 2009: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 24 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie weten feitelijk niets over jullie werkelijke kracht. Jullie hebben gehoord over teleportatie, telepathie, levitatie maar jullie weten niets over hoe majestueus de mensheid werkelijk is.

Want, lieve mensen, jullie hebben achter de sluier geleefd, een zeer dikke sluier. Jullie zouden het zelfs ook een stroperig donkere sluier kunnen noemen vanwege het onrecht dat er op de planeet Aarde is, zelfs nu terwijl wij spreken. Niet alle leiders op deze planeet zijn werkelijk geïnteresseerd in de status quo, zij zijn geïnteresseerd in het handhaven van de status quo op zich, en om het bewustzijn op lage niveaus te houden.

Wij zeggen, lieve mensen, dat liefde alles overwint, liefde overwint werkelijk alles. Liefde is het antwoord in alle situaties. 

Waar jullie handelen vanuit liefde en de integriteit openen jullie energieën zich en stromen zij, jullie zullen personen worden die niet te managen zijn in de ware energie van liefde, in de energie van extase.  

Er is op deze planeet veel informatie en er is veel desinformatie. Wat jullie ook lezen, lees het, maar voel wat je leest. Want zelfs enkele van de meest eerbiedwaardige boeken zijn van verschillende niveaus van bewustzijn, zelfs jullie meest eerbiedwaardige boeken zijn bewerkt. Wat nooit bewerkt is, zijn jullie harten. Zij kunnen geblokkeerd zijn, zij kunnen in een gevangenis zijn, zij kunnen beschermd worden door vele, vele gedragspatronen en emotionele energieën, maar jullie harten, het is onmogelijk, onmogelijk, onmogelijk dat iemand jullie harten kan manipuleren. 

Want, lieve mensen, jullie geest kan makkelijk bewerkt worden want jullie geest is mannelijk en jullie hart is vrouwelijk, jullie hart stroomt vanuit het Goddelijke. Maar jullie geest is mannelijk, jullie geest komt van wat jullie leerden van je ouders, jullie geest komt van wat jullie leerden op school, jullie geest komt van wat jullie ook leerden op Aarde maar nu is het de tijd om verder te gaan dan de menselijke geest en te gaan verbinden met de Goddelijke Geest, om de menselijke geest – als één - te verbinden met de Goddelijke Geest. Er zijn vele mogelijkheden voor deze Aarde, vele, vele mogelijkheden maar de grootste van alle mogelijkheden komt naar degenen die het werk hebben gedaan, die in hun hart zijn, die weten van liefde, die bereid zijn om structuren te veranderen, de parameters die zijn opgezet op deze Aarde, want zij zijn geen waarheid.

Jullie weten nauwelijks wie jullie zijn....jullie weten nauwelijks, nauwelijks wie jullie zijn. Jullie lopen op dit land, deze Aarde, in jullie aardse kleding voor goddelijkheid (lichaam), samengeperst in de kleinste zipfiles en jullie staan jezelf af en toe alleen maar een glimpje van je goddelijkheid toe. Dit komt door druk op, en onderdrukking van jullie bewustzijn.

In de laatste eeuw was de blanke mens betrokken in oorlog die bijna de hele planeet betrof. Deze oorlogen hebben een onuitwisbaar litteken aan gebracht in de harten en de geesten, met name alle mannen die in deze oorlogen vochten en deze onuitwisbare afdruk is niet goed, hij heeft ervoor gezorgd dat de westerse wereld diep moest lijden. Meer moest lijden dan je je ooit kunt voorstellen. 

Zonder deze oorlogen zou jullie bewustzijn totaal anders zijn dan wat het vandaag is. Maar tegelijkertijd zijn er grote lessen geleerd en laat het gezegd zijn dat dit soort oorlogen nooit meer op deze planeet moet verschijnen.

Want tot op de dag van vandaag zijn de zonen en dochters van de overlevenden van deze oorlogen diep beïnvloed door hun voorouders en deze energieën moeten van deze planeet worden verwijderd.

Wij brengen jullie een nieuwe heling. De magische helingsenergieën van Kryon en deze energieën zijn ontworpen om door alle zaken, alle problemen, jullie te bevrijden van alle banden, blokkades en gedachtepatronen die niet werken. 

Deze energieën zijn ontworpen om het gewonde kind te helen en te stromen in jullie bedrading, jullie bedrading komt van tussen jullie conceptie en de geboorte toen jullie precies oppakten wat je moeder voelde en deze energieën zullen stromen door deze zwangerschapstijd naar jullie karmische perioden, naar jullie vorige levens waarin jullie de opzet voor dit leven samenstelden.

Want dit leven is voor alle hier aanwezigen een leven waarin jullie zullen doorbreken naar een nieuwe wereld, naar een nieuw bewustzijn. Al degenen die zijn aangeraakt door de Kryonenergie, jullie zijn familie want jullie zijn één bewustzijn en de gouden beker van licht van Kryon vibreert tussen jullie cellen en jullie DNA en jullie zullen zijn geborgen in veiligheid, in liefde en in zekerheid.

Er komen vele veranderingen aan, vele veranderingen, en jullie zullen het makkelijk vinden om in het centrum van de storm te blijven. Dit is waarover wij spreken als wij het hebben over observeren. Jullie zullen in het centrum van de storm zitten en alle opwinding zien die er om jullie heen gebeurt terwijl jullie steeds verdergaan naar nieuwere en diepere niveaus van bewustzijn.

Want jullie weten hoe moeilijk jullie reis is geweest en jullie weten hoe jullie door grootse niveaus van constant zelfonderzoek moesten gaan, steeds dieper en dieper in jullie psyche terwijl jullie stap voor stap je wonden heelden en bewustzijn, liefde, en vele geschenken vonden.

Wordt vervolgd