zaterdag 3 januari 2015

Kryon: De mensheid ontwikkelt zich! 1 David Brown 12 december 2011:Geplaatst: 3 januari 2015

Kryon:
 De mensheid ontwikkelt zich! 1
David Brown
12 december 2011: San Jose, Costa Rica
Geplaatst: 3 januari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie allen te zijn want er is veel liefde en verandering in de lucht.

Jullie zijn op een reis om terug te gaan naar jullie essentie, en de essentie van een mens is liefde. Jullie zijn hier om verliefd te worden op jezelf en het Universum beweegt zich naar een plaats waar jullie verliefd kunnen worden, waar liefde kan stromen, een eindeloze stroom van liefde waarin mannen en vrouwen van elkaar kunnen houden, waar mannen van mannen kunnen houden en vrouwen van vrouwen. Er komen vele, vele veranderingen aan. De oude wereld begint op te lossen en dit zal nu nog sneller gaan gebeuren. 

Degenen die veel innerlijk werk hebben gedaan zullen zich heel anders gaan voelen, jullie zullen de opwaardering voelen en jullie zullen gevoelens van vrijheid krijgen, vrijheid en liefde.

Jullie hele energieveld zal steeds meer in integriteit met jezelf komen en jullie zullen zachter worden, aardiger en ontvankelijker voor het Universum. Jullie angsten, jullie boosheid en jullie droefheid zullen oplossen. Deze oude energieën zullen een ding van het verleden worden. De nieuwe wereld is echt een zeer speciale plaats en de Aarde verandert haar vibratie.

Er zijn mensen op jullie planeet die de status quo willen handhaven en de massa’s hebben geen idee wat er aan de hand is, maar langzaam maar zeker zullen de massa’s gaan ontwaken vanuit hun diepe, diepe sluimering en zullen vele dingen gaan veranderen. Jullie stappen allemaal een nieuwe wereld in en degenen die luisteren, en deze channellings lezen zullen degenen zijn naar de nieuwe wereld gaan, in de eerste of de tweede golf.

Jullie zullen gaan merken dat jullie harten gaan liefhebben en jullie zullen je verbonden gaan voelen met het Universum. Jullie zullen steeds minder zorgen hebben en jullie zullen met elke uitdaging die op de weg komt met gemak omgaan. Jullie nemen die voor wat hij is, gewoon nog een les op de weg, iets dat er is om jullie naar heelheid en compleetheid te brengen. De geestenwereld steunt deze evolutie van bewustzijn van harte. Moeder Aarde begint te ontwaken, de vibratie verandert. Moeder Aarde gaat ook ineen ascensieproces naar een nieuwe wereld.

Laat je harten dus een beetje meer opengaan dan zij al zijn, en voel de verbinding die jullie met elkaar in deze zaal hebben, en laat de liefde stromen.
Wij zijn hier om jullie op een reis meet te nemen om te voelen hoe het voelt in 2012. Wij zijn hier om jullie te helpen voelen hoe je lichaam zal voelen als jullie gaan ascenderen naar nieuwe niveaus van bewustzijn.

Laatje vibraties dus hoger en hoger gaan en voel de diepe intrinsieke verbinding met Moeder Aarde……laat de gevoelens gewoon komen en laat hen gaan, laat de liefde gewoon stromen.

Er komen dus vele veranderingen aan, lieve mensen. Het einde van jullie financiële systeem is in zicht. Maar maak je geen zorgen, er is al vele duizenden jaren voor jullie gezorgd en wij in de geestenwereld zijn er nog steeds om voor jullie te zorgen, jullie te dragen en voor jullie te zorgen en van jullie te houden.

Vandaag is het de 12e van de 12e in 2011 en dit betekent het einde van iets en het begin van iets nieuws. Het betekent dat liefde eraan komt. Het betekent dat jullie op de juiste tijd en op de juiste plaats zullen zijn en dat er dingen in jullie levens gaan gebeuren; positieve dingen, opwindende dingen. Deze oude energieën van boosheid en verdriet, beschadiging en pijn worden dingen van het verleden en jullie gaan je realiteit uit liefde scheppen, diepe liefde vanuit jezelf, een liefde die stroomt met kracht. Net zoals de Amazone vanaf de Andes naar de Atlantische Oceaan stroomt, soms meer, soms minder, siempre, siempre fluvendo, altijd, altijd stromend.

De liefde zal altijd stromen en jullie zullen de wereld van je dromen scheppen. Een wereld van liefde, een wereld van verbinding, een wereld waarin iedereen van elkaar gaat houden. Op wereldniveau lost de energie van verdeeldheid op. Het zal gebeuren als de microkosmos van een macrokosmos. Elk individu zal gaan veranderen en de wereld zal gaan veranderen en dit zal een diepgaande liefde naar deze planeet brengen en de planeet zal deze liefde voelen.

Er zijn vele, vele veranderingen die eraan komen en binnen niet al te lange tijd zullen jullie steeds meer leren om je intuïtie te vertrouwen totdat jullie uiteindelijk helemaal vanuit intuïtie leven. Jullie zullen gedragen worden door het Universum, met je voeten stevig op de grond, verbonden met Moeder Aarde.

En jullie zullen pure Goddelijke begeleiding ontvangen. Wat er momenteel gebeurt, is dat jullie angsten de Goddelijke stroom tegenhouden, maar als jullie angsten oplossen en diep verbonden zijn met Vader Hemel zullen jullie dit magische pad tussen hemel en aarde bewandelen.

Wordt vervolgd