donderdag 19 februari 2015

5. De Kryon-Samenstelling. 2 / David Brown Geplaatst: 19 februari 2015

5. De Kryon-Samenstelling. 2
David Brown
Geplaatst: 19 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Derde Samenstelling

Deze opgang begint op ongeveer zevenjarige leeftijd. Dit is het begin van de verbinding met de Zon, de Vader. De vader is een heel andere energie dan de moeder, de zon is een heel andere energie dan de Aarde. De zon is als een grote nucleaire reactor die zijn energie en intelligentie constant uitstraalt en altijd, altijd geeft.

Jullie beginnen je persoonlijke identiteit te definiëren en beginnen te worden wie jullie bedoeld waren te zijn; het begin van jullie weerspiegeling van je spirit en ziel. Als dit een perfecte wereld was zouden jullie ouders je aanmoedigen om precies te worden wie je bedoeld was te zijn. 

Dit zal een natuurlijk levensproces zijn, er zal geen druk zijn, alleen acceptatie en bemoediging. Het is de liefde die een kind toestaat te groeien naar wie hij of zij bedoeld is te zijn. 

Deze samenstelling lijkt op een doorsnee familiestamboom; de wortels van het kind staan stevig in de grond en als jullie je kunnen voorstellen dat het kind de stronk van de boom is en elke lijn een tak van de boom, staan de moeder en vader naast elkaar, de grootouders en de overgrootouders zijn elk weer een tak. Als wij dit in relatie brengen met het zonnestelsel zijn de directe familieleden, de moeder, de vader, de grootouders en de overgrootouders, de zon. 

Het kind is verbonden met Moeder Aarde en drukt nogmaals zijn/haarwortels dieper in de Aarde, en dieper en dieper.

Het kind leert zich ook te verbinden met het Universum door de kroonchakra. Door dit leren kan de intelligentie van de zon door de kroonchakra stromen en de verzorging van Moeder Aarde door de basischakra stromen.

Als deze energieën stromen beginnen zij de andere energiecentra te activeren. Dit is ook een van de redenen waarom een kind niet voor het zevende jaar naar school zou moeten gaan.

De geest begint op andere manieren dan daarvoor te denken.

In de Kryon-leringen behoren de bovenste drie chakra’s aan de vader; de kroonchakra, het derde oog en de keelchakra.

De bovenste chakra’s behoren aan de geest en de geest wordt op een andere manier gestimuleerd. Het kind zal bewuster worden en meer geïnteresseerd in de buitenwereld en in de manier waarop dingen werken. De zon heeft ook alle intelligentie in het Universum en dit nieuwe stadium van ontwikkeling zal op deze leeftijd gestimuleerd worden; het verlangen om te leren en te begrijpen.

En de zaden van alle dingen waar de vader voor staat zullen zich gaan ontwikkelen. Het kind zal ook zijn eigen stem leren vinden en dit is zeer noodzakelijk voor de kunst van het manifesteren; als je niet kunt zeggen wat je wilt, zal je niet krijgen wat je wilt. Als het kind eens volwassen is zal het een goede vader voor zichzelf, en later voor zijn familie worden. Als het kind vrouwelijk is zal zij opgroeien en een goede vader voor haar kinderen aantrekken – als dit haar wens en het pad van haar ziel is.

Een ander punt over manifesteren is dat het gedeeltelijk uit de keelchakra en de tweede chakra vandaan komt. De keelchakra is in de zone van de vader en de tweede chakra in de zone van de moeder, wij hebben harmonie nodig tussen de energieën van de vader en de moeder om in staat te zijn om de wereld van onze dromen te scheppen.

~ Vanaf nu zal de samenstelling altijd dezelfde blijven, hoewel er verschillende prettige gebeurtenissen zullen zijn als wij ons van pubers gaan ontwikkelen naar volwassenen. ~

Op veertienjarige leeftijd zal het kind zich gaan verbinden met de energieën van Mercurius en Venus, de jongens zullen meer Mercurius worden dan de meisjes en de meisjes meer Venus dan de jongens. De scheiding begint plaats te vinden en dit is de puberteit, de energie van Mercurius beheerst de geest en de communicatie. Door deze periode in ons leven zullen wij leren om een goede geest en heldere gedachten te hebben om in staat te zijn om uit te drukken wat wij denken of wat wij voelen. De energieën van Venus zullen zich ook gaan ontwikkelen en waar Venus voor staat is Liefde, geld, romance, relaties, vriendschap, kunst, schoonheid, harmonie, aantrekkingskracht en passie. Als Mercurius dichter bij de zon is dan Venus betekent dit dat op dit moment in het leven van een jongeman hij langzaam wegtrekt bij de moeder vandaan, naar zijn vader toe, en de dochter zal langzaam bij de vader vandaan trekken, om dichter bij de moeder te staan. Zij zullen de energieën ontvangen die zij nodig hebben om hen te helpen opgroeien naar een goede jongeman of een goed meisje.

Van nu af aan zullen jullie elke zeven jaar nieuwe energieën ontvangen.

Op de leeftijd van 21 jaar zullen jullie de energieën van Mars gaan ontvangen. Mars is de planeet van actie, energie, passie, voortstuwen en vastberadenheid. Op 21-jarige leeftijd ontvangen jullie de “sleutel” van de deur van het leven, als geschenk van je ouders. Jullie worden je eigen man/vrouw. Als jullie zijn opgegroeid met ouders die heel en compleet zijn en het proces van het leven begrijpen, zullen jullie er klaar voor zijn om de wereld in te gaan en de uitdagingen aan te gaan die het leven voor jullie in het verschiet heeft. Jullie zullen door een proces van loslaten gaan ten opzichte van je ouders en gaan beginnen met het leven van je dromen.

Jullie zijn op een bepaalde dag geboren, de zon, de maan, de sterren en de planeten stonden allemaal in de perfecte positie en verborgen in deze planetaire samenstelling zitten alle lessen die jullie dienen te leren om de geschenken naar de planeet te brengen die alleen jullie kunnen brengen. 

Op dit punt in je leven zullen jullie begrijpen dat jullie je lessen moeten leren om je geschenken te manifesteren en zullen jullie de mogelijkheid hebben, ook al worden jullie uitgedaagd, je lessen te leren en daardoor jullie speciale geschenken naar deze Aarde te brengen.

Met de drive en de power van de energie van Mars zullen jullie het redden en zullen jullie van je leven houden. Jullie zullen volledig gesteund worden door de energieën van de Zon, de Maan, de Aarde, de Aarde, Venus en Mars.