zondag 22 februari 2015

5.1 Kryon: De Familie Samenstelling / David Brown Geplaatst: 22 februari 2015

5.1 Kryon:
De Familie Samenstelling
David Brown
Geplaatst: 22 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ter wille van de eenvoud gebruik ik dit model van de familiesamenstelling tijdens mijn workshops. Er zijn zeven richtingen in de wereld, omhoog, omlaag, de vier belangrijke richtingen en binnenin.

De energie van de vader stroomt van boven, de energie van de moeder stroomt van onderaf en de vier belangrijke richtingen stromen mannelijke en vrouwelijke archetypische energieën, vanuit het Noorden de energieën van de Koning en de Koningin.

Als de Koning of de Koningin gewond is zal de wonde die van de Gewonde Koning of die van Baba Jaga (een bepaalde heks, Henk) zijn. Dit is de meest mannelijke van jullie familiestamboom. Jullie grootouders zijn verantwoordelijk voor de energie van jullie Koning en Koningin; jullie vader van je vaders vader en de moeder van jullie vaders vader. Het is noodzakelijk om zeker te weten dat deze twee voorouders heel en compleet zijn en jullie de energieën van Koning en Koningin brengen omdat anders de energie die vanuit het Noorden stroomt energie zal zijn van de Gewonde koning en de energie van Baba Jaga.

Ditzelfde geldt ook voor de drie andere windrichtingen; als de energieën van de Magiër, de Strijder, de Minnaar en de vrouwelijke tegenhangers niet stromen zullen de negatieve archetypische energieën wel in jullie stromen.