dinsdag 24 februari 2015

7. Wonden: De innerlijke wereld van een persoon met een “onopgeloste” jeugd. David Brown Geplaatst: 24 februari 2015

7. Wonden: De innerlijke wereld van een persoon met een “onopgeloste” jeugd.
David Brown
Geplaatst: 24 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Dit plaatje laat zien hoe het er in de innerlijke wereld van een volwassene uit zal zien als er nog onopgeloste, niet afgewerkte zaken aanwezig zijn.

Ergens opgesloten in een zip-filebinnenin de man zullen de moeder en de vader kwaad zijn op het kind en totdat deze zaak binnenin is opgelost zal ieder mens plaatjes en energieën binnenin zich hebben zoals op dit bijbehorende plaatje heel duidelijk zichtbaar is.

Aan de uitdrukking die op het gezicht van de man te zien is werkt er helemaal niets in zijn leven. Een deel daarvan is het resultaat van deze drie verschillende persoonlijkheden die woede en pijn ervaren. (de persoon in kwestie zal zijn woede en zijn pijn naar de materiële wereld brengen en een wereld of een leven scheppen van woede en pijn)

Wat er binnenin zit wordt dus naar buiten toe geprojecteerd en dit is de reden voor de manier waarop heel veel mensen hun leven om zich heen zien afspelen en velen zich ook slachtoffer voelen van de omstandigheden om hen heen terwijl zij niet weten dat zij deze zaken kunnen oplossen en hoe zij dit zouden moeten doen. Het is in elk geval zo dat wij niet willoos zijn overgeleverd aan de “grillen” van het zogenaamde ‘Lot” en afhankelijk zijn van wie of wat dan ook om dingen in ons leven te bereiken en te manifesteren.

Ook heeft onze vrije wil hierbij een grote rol te spelen, want als wij eenmaal weten hoe wij dit kunnen oplossen kunnen wij door onze vrije wil een flink stuk opschuiven naar meer bewustzijn toe.

Built andhostedby Foresight