donderdag 16 juli 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 477: Channel ik Kryon echt? / 16 juli 2015 / Lee Carroll


477. Channel ik Kryon echt?
16 juli 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: De eerste vraag is er een waarvan ik zeker ben dat iedere charlatan hem stelt, maar ik wil hem toch stellen. In 1990, in onze spiritgroep channelde ik een entiteit die zich Kryon noemde. Toen der tijd had ik nog nooit van hem gehoord.

Ik zag mijzelf alsof ik, zoals het mij toe leek, door een “hordeur”. Ik had in die tijd ook nooit over het raster gehoord. Ik channelde kort informatie en toen een lid van de groep persoonlijke informatie zocht was de energie heel duidelijk dat alle vragen een universele natuur moesten hebben.

Dit was in Zuid-west Alabama. Ik heb die entiteit nooit meer gechanneld. Ik heb boodschappen ontvangen van andere kanalen, maar nooit meer van Kryon. Wat was dit voor channeling? Wat was het belang hiervan?
                                                                                                      
ANTWOORD: Jij hebt zeker je eigen ervaring geldig verklaard! Je hoorde nooit over mijn energie en toch gaf je die de juiste naam. Je wist ook nog niets van het raster en toch “zag” je het. Was het echt? Ja! Was het Kryon? Ja!

Iedereen kan nu en dan “in-pluggen” op de energie van Kryon en wij moedigen dit aan. Dit is wat er met jou gebeurde. Wij houden ervan als dit gebeurt en wij eren de tijd die wij samen hebben. Wij koesteren de tijden waarop dit gebeurt en het geeft ook de bevestiging dat jij familie bent! Vier dit met ons als dit gebeurt.

Er wordt diep van jullie gehouden. Er is niets dat zegt dat de Kryon-energie permanent in jullie energie zal zijn en denk er dus verder niets van als je doorgaat naar andere dingen. De enige permanente kanalen zijn de 9 die ik in het verleden heb genoemd. Dit is een feit dat ik nooit heb gedeeld en dit zal je helpen te bevestigen als anderen zeggen dat zij kanalen van Kryon-energie zijn. Als jullie een mens zullen vinden die claimt dat hij Kryon channelt (een van de 9) en jullie willen weten of hij of zij echt is, zal die mens ALLEEN Kryon channelen.

Als andere entiteiten af en toe aanwezig zijn, zullen zij deel uitmaken van een boodschap van Kryon.

Kryon