vrijdag 17 juli 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 478: Ben ik aan het uitdoven? / 17 juli 2015 / Lee Carroll


478. Ben ik aan het uitdoven?
17 juli 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon. Ik ben gegaan naar waar Spirit mij heen stuurde. Ik heb veel veranderd in de laatste jaren en ik ben spiritueel snel gegroeid (misschien te snel). Mijn man en kinderen zijn weg, mijn carrière is voorbij en mijn beste vriendin (aan jouw kant van de sluier) is ook weg. Ik heb de geloften laten vallen en heb het visioen van de hemel op Aarde dat ik sinds mijn geboorte in mij droeg, verloren. Ik wil niet meer doorgaan (vluchten) en ik heb geen interesse meer in het hebben van een metgezel. Ik ben redelijk vredelievend en ken de Derde Taal.

Medescheppen werkt nog steeds, ik heb overvloed (volgens jouw definitie). Ik voel mij lichamelijk anders en vele dingen begonnen tot rust te komen dus voel ik geen spirituele “zwaarte” meer.

Ik vraag mij af of mijn licht in de vuurtoren aan het uitdoven is (als dit zo is, waarom werken de geschenken dan beter dan voorheen?) Ik voel mij als een lege en ongemotiveerde ui waarvan alle lagen zijn afgepeld. Ik voel liefde en compassie niet meer zoals ik dit heb gedaan. Ik wil gewoon alleen voor mijzelf zorgen.

Het lijkt allemaal achteruit te gaan en tegelijkertijd voelt het normaal en goed. Wat is er aan de hand?

ANTWOORD: Jij zou je eigen vraag eens een paar keer goed moeten herlezen als je niet moe bent. Bijna alles waar je om hebt gevraagd, is gebeurd. Zelfs de schijnbaar negatieve, verdwenen aspecten van jouw leven hadden hun doel, met jouw toestemming. Zelfs de geschenken werken nog steeds! De uitdaging waar jij momenteel voor staat is dat jij tussen de attributen van ascensie in zit en niet weet waar zij toe leiden.

Dit jaar zullen wij enkele van deze attributen brengen in een reeks channelings die heet: “Door de ogen van Ascensie".

Hoe kan het intussen zo zijn dat jij in training bent voor meesterschap en dit niet herkent? Het antwoord is bijna helemaal dat jij alles oordeelt met een oude 3D-realiteit. Daar ben je dan, met al je vaardigheden, erop wachtend tot het allemaal gaat gebeuren, en middenin dit proces denk jij dat het afgelopen is? 

Laat de oceaanreiziger het schip midden op de oceaan stoppen en denkt hij dan dat hij is verdwaald omdat hij geen land meer kan zien? Of begrijpt hij dat hij naar iets toe navigeert en dat hij in het midden van de reis zit?

Jij wordt geëerd voor waar je doorheen bent gegaan. Laat nu de rest gewoon gebeuren.

Kryon.