zaterdag 18 juli 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 479: Oude Beschavingen /18 juli 2015 / Lee Carroll


479: Oude Beschavingen
18 juli 2015  / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Leve Kryon, ik heb zojuist op het internet gelezen over informatie die Kryon in november 2001, in New England verschafte. Kryon gaf een precies gedateerde tijdlijn van Atlantis en voegde daar onweerlegbaar bewijs bij dat Arkansas ook tot Atlantis behoorde. Dit is niet wat ik in Boek 9 heb gelezen. Jij sprak over overblijfselen. Ik wist niet over welke groep mensen jij sprak maar ik dacht dat het controversieel zou zijn omdat jij er niet uitgebreid op doorging. Kan jij dit nu wel doen?

Ook: Ik woon op het water, een meer dat is verbonden met de kust. Ik heb de vogels heel lang tussen twee en drie uur in de morgen in cirkels rondom het meer zien vliegen. Ongebruikelijk?

ANTWOORD: Pas geen menselijke aannamen toe op het verleden. Weet, allereerst, dat “Atlantis “ niet alleen maar een stad was (hoewel velen denken dat dit zo is) Het is een ras. Het is een filosofie en het is een bewustzijn.

Dit zijn de simpele feiten. Combineer die met wat jullie maar willen, maar beperk het niet tot de mythologie de jullie nu Atlantis noemen. 

Er is op Aarde bewijs over rassen van meer dan 10.000 jaar oud. Dit bestaat uit overblijfselen op deze planeet. Sommige daarvan, die dicht onder de oppervlakte liggen, zijn eenvoudig in Arkansas te vinden. Deze informatie wijst geen locatie aan omdat de Aarde sinds die oorspronkelijke beschaving er was, is veranderd.

In plaats daarvan geeft het bewijs….. een empirisch bewijs dat jullie huidige geschiedenis incompleet is en dat jullie werkelijk geen idee hebben over wanneer de mensheid begon. Landmassa’s werden verbonden, er waren religies en rassen die jullie ongeloofwaardig vinden en de wetenschap was veel verder ontwikkeld dan jullie zouden verwachten.

Wereld-navigatie werd begrepen en zelfs het concept van jullie zonnestelsel was bekend. De overblijfselen die misschien boven water komen zullen dit aantonen.
Enkele hiervan zijn gevonden en worden momenteel geïsoleerd. Als dit zo doorgaat zal er niets van deze onthullingen komen. Het isoleren ervan is gebaseerd op angst, en niets anders.

Controversieel? Zeer. Anderen zullen deze overblijfselen vinden en hen aan de wereld tonen en worden uitgelachen vanwege de enorme vertekening van wat jullie is geleerd. Verwacht dit, maar begrijp dat uiteindelijk, als genoeg mensen deze waarheid zien, deze de voorkeur zal krijgen. Dat gaat altijd zo. Dan zullen ook de geschiedenisboeken herschreven worden.

Over de vogels? Zij zijn verward. Hun migratiescenario’s volgen oude rasterpatronen die niet langer meer bestaan. Maak een toevluchtsoord voor hen of zij zullen niet overleven.Zij weten gewoon niet welke kant zij uit moeten vliegen.

Kryon