donderdag 6 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 488: Verlichting versus kracht. 6 augustus 2015 / Lee Carroll


488: Verlichting versus kracht.
6 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
VRAAG: Kryon, mijn zoektocht is er eerder een van kracht dan van “verlichting.”

Ik heb alle manieren van psychische of magische hoogstandjes geprobeerd. Ik heb de natuur van zienswijzen en het bestaan overdacht. Ik heb contact gezocht met wezens uit deze dimensie en andere dimensies, om verder te gaan op mijn zoektocht.

Heb jij enige suggesties over hoe ik hierbij succesvol kan zijn zonder te hoeven reïncarneren naar een of andere vorm die deze mogelijkheden vanaf de geboorte heeft?

Om een voorbeeld te geven: Ik had dromen (nu al tientallen jaren) waarin ik psychokinetische vaardigheden had (vliegen, objecten van afstand bewegen, helen en veranderen van levend vlees, transmuteren van elementen, genereren van energie, etc.), en er is geen enkele twijfel in mij dat iemand deze capaciteiten kan hebben.

De wetenschap ontdekt steeds meer “magie” in het Universum. De vraag voor mij is dus niet “Waarom” maar “Hoe?”

ANTWOORD: De dagen waarin je deze twee dingen kunt scheiden zijn voorbij.

Verlichting is kracht en de een zonder de ander is iets dat je kon vinden in een oude energie. De mensheid heeft zijn koers veranderd en binnen de dingen die grotelijks zijn veranderd horen juist deze twee attributen. Daarom is integriteit zo’n groot probleem.

Daarom hebben wij jullie aangemoedigd om waarheid te vinden……. omdat biologie (het lichaam) hier ook bij betrokken is.

Weet dus dat de magie die jij zoekt er werkelijk is…… alles waarover jij het had. Maar nu is het echter gelinkt aan meesterschap en niet aan welke bron van buitenaf dan ook.

Kryon