zondag 16 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 491: Zitten wij nog op het juiste pad? / 21 juli 2015 / Lee Carroll Geplaatst 16 Augustus 2015


491: Zitten wij nog op het juiste pad?
21 juli 2015 / Lee Carroll
Geplaatst 16 Augustus 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Mijn man en ik hebben altijd geprobeerd om ons best te doen voor liefde, licht en leven. Door de jaren heen hebben wij vele dingen gedaan (althans, hadden wij de indruk dat wij dit deden) maar nu zijn wij onze vrienden kwijt en lijken wij aan een einde te komen. Soms denken wij dat dit goed is, misschien hebben de gereedschappen van deze nieuwe tijd wat tijd nodig om zich te manifesteren……. maar soms zijn wij een beetje bang: Misschien hebben wij het wel bij het verkeerde eind? Misschien is het “oude” in ons wel in gevecht met onze zoektocht naar het “nieuwe?”

Ik weet zeker dat jij ons kunt helpen, zoals gewoonlijk, om te begrijpen en verder te kunnen gaan op ons pad van Licht.

ANTWOORD: Lieve mensen, jullie zitten precies op schema. De vrienden zijn weg omdat jullie hebben gekregen en dat er nu gebeurt waar jullie om hebben gevraagd.

Zij zagen iets in jullie dat zij niet begrepen of waar zij het niet mee eens waren. Het is werkelijk een botsingen van bewustzijns, nietwaar? Dit gebeurt bij vele mensen.

Ja, de dualiteit zal jullie steeds bevechten. Het wil tegen jullie uitschreeuwen dat jullie er een rommeltje van hebben gemaakt. Het wil zich wentelen in zijn gelijk en jullie schijnbaar spirituele informatie geven die zegt: “Kom alsjeblieft terug” en: “Stop met die gekke zoektocht van jullie!” Al die tijd gaan jullie hoger vibreren en dit is niet alleen anders voor degenen om jullie heen, maar ook voor jullie eigen lichamen.

Vraag dit ook aan je Hoger Zelf: ga regelmatig naar een zeer stille plek en vraag jezelf: “Is dit gepast?” Vraag om de liefde van God om sterker te zijn dan angst, maar controleer wat jullie doen met je “Goddelijk Kompas.”

Dit is het enige bewijs dat het goed zit.

Het zal niet zijn wat Kryon zegt, of wat degenen om jullie heen zeggen. Het is de oude ziel binnenin waar jullie naar zouden moeten luisteren…….. altijd!!!

Gezegend zijn degenen die zich vasthouden aan het doel waarvoor zij hier zijn gekomen want zij zullen de beloningen van vrede in hun leven hebben…… zowel in hun eigen lichamen als op de planeet Aarde.

Kryon