maandag 17 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 492. Attributen van Kryon. / 17 augustus 2015 / Lee Carroll


492. Attributen van Kryon.
17 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon: Mijn vragen zijn:
(1) Heb jij een jeugd gehad?
(2) Heb jij een opleiding gehad voor de kennis die jij hebt?
(3) Ging jij door een proces naar volwassenheid zoals wij dit in deze dimensie hebben? Ontwikkel jij je en leer jij ook?

Antwoord: Nee, nee, en nog eens nee. Laat mij iets beschrijven dat onmogelijk te beschrijven is. Mijn attributen zijn identiek aan die van jullie. Als jullie niet op de planeet Aarde zijn, zijn jullie een deel van wat jullie God noemen. Er was geen begin.

Er is geen verleden of toekomst en daarom is de essentie van ons tijdloos en tegelijkertijd nieuw. De lessen die jullie nu leren zijn een proces met een doel dat niet “Engelontwikkeling” is. Het is voor jullie 4D-Universum in jullie 4D-tijdlijn.

De gekleurde strepen die jullie als engelwezens dragen zijn als trofeeën voor bewezen diensten en jullie hebben er duizenden. Zij gaan over eer en expressie, niet over leren. Wij hebben allemaal dezelfde informatie en die hebben wij altijd gehad.

Die is compleet en gaat over alles dat is. Wij zijn gevuld met de wijsheid van het Geheel en alle ervaringen van het Geheel. Als een entiteit een nieuw bewustzijn heeft, hebben wij dit allemaal. Geloof het of niet, jullie maken hier allemaal deel van uit! Herinneren jullie het je niet? (Kryon-grap) Natuurlijk doen jullie dit niet. 

De dualiteit die jullie voor je taak op Aarde hebben geaccepteerd verbergt dit compleet voor jullie.

Jullie zijn familie. Jullie zijn God. Jullie zijn oneindig.

Kryon