dinsdag 18 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 493. Bankroet. / 18 augustus 2015 / Lee Carroll


493. Bankroet.
18 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Vraag: Lieve Kryon/Lee, Ik ben verbaasd over alle informatie en liefde die ik ontvang vanuit jouw boeken. Hartelijk dank voor het brengen van deze boodschap van hoop voor deze planeet.

Mijn eerste vraag heeft te maken met financiën. Ik geloof in het houden van mijn woord en in integriteit, maar ik ben onlangs mijn baan kwijtgeraakt en vind het steeds moeilijker om mijn rekeningen te betalen.

Zonder in details te treden over hoe dit is gekomen (ik wil niet in de slachtofferrol gaan) voel ik mij erg schuldig over het niet (terug)betalen van iedereen. Ik heb advies ingewonnen bij een advocaat en er werd mij gezegd dat zij meer dan genoeg geld aan mij hebben verdiend en dat ik mij niet al te rottig moet voelen omdat dit soms gebeurt bij allerlei soorten mensen.
                                                          
Antwoord:  Lieverd, wees hieromtrent niet zo hard voor jezelf. Soms is het nodig om de boeken van een deel van je leven compleet te sluiten om een ander deel te kunnen openen. Als jij bepaalde gevoelens hebt ten opzichte van degenen waaraan jij geld schuldig bent, bied hen dan aan om hen terug te betalen op een andere manier dan gebruikelijk.

Dit is een kwestie van integriteit die jij zelf hebt uitgekozen.

Kryon