zondag 23 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 496: Biologische veranderingen. / 23 augustus 2015 / Lee Carroll


496: Biologische veranderingen.
23 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon: Ik had een vriendin die ook lichtwerker is en die de informatie van Kryon kreeg voordat Lee de boeken had gepubliceerd. Toen ik haar vroeg over het feitdat mijn ogen moeite hebben om zich te focussen (hoewel ik doorgaand vraag om goddelijke gezondheid) vertelde zij gewoon dat het komt vanwege het vele licht dat uit de ogen komt en zij daardoor moeite hebben met deze dimensie. (zij draagt zelf een bril om haar ogen op deze Aarde gefocust te houden op lezen)

De volgende vraag komt bij mij op – Ik ben hier steeds weer, voor de lange termijn en ik heb dit mijn hele leven geweten, maar toch lijkt het mij logisch dat ik voor het handelen in deze dimensie een volledig functionerend lichaam nodig heb, ongeacht mijn vibratieniveau. Gebeurt dit ook bij anderen of zijn er bij mij enkele innerlijke drama’s waarvan ik mij niet bewust ben en waar ik aan moet werken? Op de een of andere manier kan het er bij mij niet in dat ik een apparaat (bril) nodig heb om mijn ogen te corrigeren. Heb jij enige suggesties?  

Vraag: Lieve Kryon, onlangs had ik een tijdje last van duizeligheid. Ik ben 84 jaar oud en ben bijna mijn hele leven goed gezond. Sinds mijn duizeligheid heb ik gehoord dat veel oudere vrouwen dit probleem hebben. Medicatie heeft geholpen maar ik heb nog steeds momenten dat ik iets heb dat ik omschrijf als een “oceaan-achtig” gevoel, alsof er iets stroomt. Heeft dit iets te maken met de verandering van een op koolstof gebaseerd wezen naar een kristallijn wezen?

Antwoord: Lieve mensen,het is veel fundamenteler dan wat jullie hebben aangegeven. Probeer het niet in hokjes te delen. Als een mens ook maar de kleinste inter-dimensionale opwaardering ervaart veranderen er vele dingen. Bedrieglijke gevoelens van angst, duizeligheid, concentratieproblemen, soms geluiden in de oren en zelfs bij tijd en wijle “lichtshows” zijn allemaal veranderingen van de basis zintuigen.

Als jullie een geheel kleurenspectrum van verandering ervaren kunnen jullie niet zeggen dat jullie van de ene kleur naar de andere bewegen. In plaats daarvan ontwikkelen jullie een geheel nieuw kleurenpalet.

Dit is een beweging van 4D naar verder en het beïnvloedt alle biologie op een grootse manier. Voor een tijdje kunnen jullie mechanische hulpmiddelen gebruiken, zelfs chemisch her-balanceren of natuurlijke substanties. Maar uiteindelijk wordt jullie gevraagd om de dimensionale opwaardering te transmuteren en op jezelf te staan, zonder een van deze dingen.

Jullie gaven aan dat jullie in: “deze dimensie’’ leven. Wat denken jullie dat “deze dimensie” is? Jullie zijn geboren in de 4e en gaan verder. Daarom is verandering jullie “normale” gang van zaken. Is het mogelijk om jezelf te balanceren om te compenseren? Ja! Is het mogelijk om tegen je cellulaire structuur te spreken?

Ja……..wij vertellen dit al jaren. Nu weten jullie waarom wij jullie deze lessen gaven.

Nu kunnen jullie het belang gaan te begrijpen van jezelf meer verenigen met je lichaam!!!

Kryon