donderdag 27 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 500: Hersenverlamming / 27 augustus 2015 / Lee Carroll


500: Hersenverlamming
27 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb multiple sclerose (MS), en ik ben al 18 jaar lichtwerker. Ik heb mijn intentie gegeven en deed EMF maar ik heb nog steeds niets anders dan wat symptoomverlichting. Kan jij mij helpen door te vertellen wat volledige genezing kan brengen? Ik heb altijd geloofd dat wij creatieve wezens zijn die onze eigen heling kunnen scheppen. Het lijkt erop dat ik de weg kwijt ben met het helen van mijzelf. Ik heb de woorden “Ik ben genezen” en “Ik hou van mijzelf” gedacht zoals ik dit ook aan anderen heb geleerd. Ik heb jouw hulp nodig. Ik heb jouw woorden nu nodig…. alsjeblieft.

VRAAG: Ik heb een 23-jarige dochter met hersenverlamming. Ik heb gelezen en ben tot de overtuiging gekomen dat er geen toevalligheden zijn en dat wij onze omstandigheden uitkiezen voordat wij hier komen. Mijn dochter is het hier niet mee eens. Zij zegt dat zij er nooit voor zou hebben gekozen om niet in staat te zijn om te lopen. Wie heeft er gelijk?

ANTWOORD 1:  Jullie hebben allebei gelijk. Zij koos haar omstandigheden maar zij koos er ook voor om naar de Aarde te komen in een tijd waarin dit veranderd kan worden. Het is geen toeval dat zij nu hier is nu er zulke nieuwe mogelijkheden voor haar zijn.

Moedig haar aan om haar lichaam te veranderen. Er worden energieën op deze planeet ontwikkeld die zullen overeenstemmen met haar intentie. Elk pad is verschillend maar geen enkel wezen van God werd hier naar toe gezonden om te lijden. In plaats daarvan werden zij hierheen gestuurd om te kijken wat zij zouden kunnen doen.

ANTWOORD 2:  Lieverd, er zijn sommige dingen die jou in dit leven zijn gegeven en die zoveel deel van jou uitmaken dat alleen een complete levens-opwaardering hen zou kunnen veranderen.

Het is aan jou om uiteindelijk veel meer over jezelf te leren dan alleen maar het helen. Heb jij het verleden opgeschoond? Heb jij God verteld dat wat er ook gebeurt, het wat jou betreft goed is? Heb jij echt voor jouw spiritualiteit gezorgd? Het is tijd om aan de gehele mens te werken.

Jij bent gefrustreerd dat je alleen maar wat jij noemt “symptoomverlichting” hebt, maar toch is alleen al dit feit een teken dat jouw cellen erop reageerden en jij verder kunt gaan. Jouw cellulaire structuur zit niet vast in het MS-model! Maar nu is het tijd om van het fysieke naar de andere delen te gaan die niet volledig werken.

Deze boodschap is in liefde gegeven.

Kryon