zondag 30 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 502: Het verleden veranderen door wat je Nu doet? / 30 augustus 2015 / Lee Carroll


502: Het verleden veranderen door wat je Nu doet?
30 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik kom uit Nederland en ik begrijp een van de leringen van Lee niet helemaal. Als in feite alles in het NU gebeurt – het verleden, het heden en de toekomst – is het dan zelfs mogelijk om in een andere dimensie (als dit het juiste woord is) het verleden te veranderen?

Misschien zelfs niet alleen voor onszelf (in dit leven) maar bijvoorbeeld voor de Aarde?

ANTWOORD: Lieverd, Jij stelt de: “vraag der vragen.” Het korte antwoord is JA….. voor jou en voor de Aarde. Al meer dan een jaar brengen wij deze niet-lineaire, inter-dimensionale informatie.

Het is voor jullie niet mogelijk om het geheel te begrijpen omdat jullie alleen maar denken dat jullie tijd en realiteit begrijpen. Jullie denken dat het verleden het verleden is en de toekomst onbekend is. Jullie begrijpen niet dat zij als Een samen zijn en toch variabel zijn…… allemaal!

Opeens stellen jullie wetenschappers de vraag: “Als een mens er niet is om iets te observeren, gebeurt het dan wel?” Dit is het soort esoterische vragen die gesteld wordt op een feestje….. geen echte vraag. Maar de realiteit van de natuurkunde kruipt langzaam omhoog bij de beste denkers die jullie op de planeet hebben en de vragen worden reëel en belangrijk.

Zou jullie menselijke realiteit variabel kunnen zijn en alles beïnvloeden dat jullie zien en doen? Het antwoord is altijd JA geweest. Het begrijpen hiervan is bijna onmogelijk zolang jullie rondlopen in een lineaire 4D-wereld.

Denk eens aan de cirkel van de realiteit. Jullie belopen die cirkel. Het verleden is waar jullie hebben gelopen, maar de toekomst hebben jullie ook belopen (van de cirkel). Hoewel de toekomst voor jullie onbekend is, staan de potentiëlen ervan voor jullie op de rails omdat jullie daar eerder overheen liepen en jullie energie daar nog steeds is en moduleert en beïnvloedt wat “zou kunnen zijn.”


Als jullie stoppen en beslissen om de andere kant op te lopen (wat heel goed mogelijk is in de NU-tijd) veranderen de potentiëlen waar jullie zojuist hebben gewandeld (een schijnbare omkering van wat wij zojuist vertelden). Er zijn dichotomieën en raadsels die jullie tegenkomen als jullie hiernaar kijken in lineaire tijd. In de NU-tijd echter is er gewoon een andere realiteit die ervaren kan worden.

Weet dit: Wat jullie vandaag doen en de beslissingen die jullie in het verleden hebben genomen, hebben de toekomst van de Aarde al gevormd. Door dit te doen is het verleden ook veranderd. Niet in de geschiedenisboeken maar in de energie van wat er schijnbaar werd gepresenteerd en werd gedaan. Wat betekent dit voor jullie en waar leidt dit toe?

In de ene realiteit leidde het tot Armageddon. In jullie huidige realiteit leidt het naar oplossing! Vertel mij nu eens…… wat veranderde er?
Het antwoord? Zowel heden, verleden en toekomst!

Denk hier eens aan als je jezelf weer vertelt dat “het verleden het verleden” is. 

Kryon