donderdag 10 september 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 512: Dood / 10 september 2015 / Lee Carroll


512: Dood
10 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Kryon, ik loop hier al een tijdje mee rond. Beslissen wij hoe en wanneer wij overlijden voordat wij naar deze wereld komen? Is dit de reden waarom sommige mensen een lang en gezond leven hebben terwijl anderen vroegtijdig overlijden door een ongeluk of op jonge leeftijd? Heeft dit iets te maken met onze vorige levens?

ANTWOORD: De menselijke dood wordt aan deze kant van de sluier als niets anders gezien dan een overgang van energie en een verfrissing van expressie. Dit is voor jullie moeilijk te begrijpen om dat dood voor jullie pijn betekent, lijden en verdriet. Kunnen jullie misschien een beetje begrijpen waarom dit zo is opgezet? Wij zien dit als een deel van het “Spel van de Aarde.” In elk toneelspel komt zelfs de man met een mes in zijn borst als het doek is gezakt, na afloop bij alle medespelers voor een party. Alle spelers weten dat het avontuur in het spel geen werkelijkheid is. Maar in het spel van de Aarde zegt jullie realiteit dat het leven alles is dat er is.

Daarom wordt het voor “blijvers” gespeeld. Zo moet het zijn om de uitdaging en de test……..eerlijk te maken.

Ja, jullie hebben allemaal een begincontract waarin jullie opgang (dood) is gepland. Soms gaat het om het faciliteren van een ander (zoals de diepgaande energie die wordt geschapen door de dood van een kind of door zelfmoord) Het kan dus een onderdeel zijn van een overeenkomst waar grote energie omheen is, of een enkelvoudig potentieel om te gaan wanneer het tijd is. Elk geval is anders, en ja, het wordt vaak getemperd door een balans van ervaringen uit vorige levens. Het is ook helemaal tijdelijk en het wacht erop om herschreven te worden!

Dit alles verandert grotelijks. Met de nieuwe energie komt er een verandering in het systeem van leven en dood op Aarde. Er komen Indigokinderen naar de planeet zonder attributen van vorige levens. Zij zijn “schoon” van dit karma en hebben ook een andere opzet. Zij hebben nog steeds een potentiële levenslijn en dragen informatie met zich mee uit vorige levenservaringen en hebben de wijsheid van wat zij hebben geleerd, maar zij zijn zich er ook van bewust dat zij een verandering kunnen maken in dit begincontract. Dit is het grootste verschil tussen de mens van de oude en de nieuwe energie. De mens van de oude energie voelt op de een of andere manier dat het nergens door veranderd kan worden. Hij probeert dit tijdelijke begincontract te volgen tot zijn bestemming. Dit is informatie die de meesten van jullie moeten afleren. Het kind? Het weet beter. Het kan alles doen!

Hebben jullie zijn gedrag bestudeerd? Het komt en is er klaar voor om te scheppen en te manifesteren. Het is gefrustreerd omdat jullie de potentiëlen niet zien of dat jullie rondwentelen in een of ander lineair systeem of dat jullie een oude opzet proberen te volgen. Hebben jullie dit gemerkt? Dit is allemaal onderdeel van het nieuwe scenario van het menselijk leven.

Waar het plan van oud geschapen leven de cirkel van leven en dood in een karmisch vehikel van lessen is – scheppen om de Aarde te helpen – is dit nu nietig verklaard. 

Het nieuwe systeem is er een dat aanmoedigt om een contract te wijzigen, inclusief de datum van overlijden, leeftijd en zelfs levenslessen. Het is een verrassende verandering en het brengt een nieuwe betekenis over de dood in de nieuwe energie.

Dit feit is er ook: Wij vertelden jullie in 1989 dat er een groot aantal mensen snel zou moeten gaan vertrekken in deze tijden om de nieuwe energie zich te kunnen laten manifesteren. Jullie zien dit nu gebeuren. Door oorlog en ziekte worden deze aantallen snel gehaald. Wat betekent dit? Het betekent dat velen de overeenkomst hadden om in deze tijd over te gaan als de Aarde een vibratie-opwaardering had gehad. Dit gebeurde en het proces begon.

Wat is de reden hiervoor? Hoewel jullie kunnen denken dat het te droevig is om erover te praten, geven wij jullie de waarheid: De nieuwe indigokleur van de mens zal het op de planeet veel beter doen dan die van een veel oudere energie.

Dit zal veel sneller dan wat dan ook zorgen voor vrede op Aarde.

Kryon