vrijdag 11 september 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 513: Moedeloos / 11 september 2015 / Lee Carroll


513: Moedeloos
11 september  2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik voel dat er over mijn hele leven een donkere wolk hangt. Wat ik ook doe of hoeveel ik ook probeer om een verandering mede te scheppen, het lijkt alsof ik in cirkels rondloop en ik er niet uit kan komen.

Ik wil van spoor verwisselen in mijn realiteit maar blijkbaar is er iets dat ik verkeerd doe. Kan jij mij alsjeblieft vertellen wat ik het beste kan doen?

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben lichtwerker en mijn voornaamste ideaal is  vrijheid voor mijzelf en voor iedereen. Ik claim mijn kracht om elke dag te manifesteren, maar er lijkt niets te werken in mijn leven. Wat doe ik verkeerd, lieve vriend?

ANTWOORD: Het is tijd om met proberen te stoppen en gewoon te gaan “doen.”

Velen van jullie zijn op de planeet geboren met een hoge energie maar in de lage vibratie van de Aarde. In dit scenario is er niets dat werkt. Velen van jullie zijn in deze situatie zodat jullie, als deze nieuwe energie gaat werken, die zullen herkennen en een zucht van verlichting slaken. Jullie zullen het als “van jullie” zien en ermee beginnen te werken. Als jullie echter voelen dat er geen hoop is zullen jullie nooit manifesteren binnen de energie waar jullie op hebben gewacht.

Jullie kunnen geen vredig mens scheppen in het lichaam van iemand die ervan overtuigd is dat hij waardeloos is. Begin dus met het scheppen van een houding van iemand die dit niet denkt. Verklaar jezelf openlijk vrij van de vloek van dit leven.

Wat er ook om jullie heen gebeurt of wat jullie voelen dat er niet gebeurt, begin je nieuwe realiteit te scheppen door aan te kondigen bij Spirit en de energie van de Aarde dat jullie zijn “aangekomen” en nu compleet zijn.

Het kan jullie komisch lijken als de oude realiteit om jullie heen vast lijkt te zitten, maar dit is de zaad-planning die jullie in staat stelt om langzaam te gaan bewegen.

Het gigantische schip heeft jaren vastgezeten in de modder en het zal nu een moeilijke tijd hebben om zichzelf te bevrijden, hoe groot de machines ook zullen worden. Maar eenmaal bevrijd, dan gaat het als de brandweer!

Kryon