zaterdag 12 september 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 514: Verdwijnende gaven / 12 september 2015 / Lee Carroll


514: Verdwijnende gaven
12 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben altijd in staat geweest om de emoties van mensen te voelen en hen te relateren aan een emotioneel niveau. Afgelopen jaar begon ik andere energieën en entiteiten te zien, maar langzaamaan is dit allemaal verdwenen. Ik weet dat ik als persoon enorm ben gegroeid – spiritueel, emotioneel en mentaal. Kan jij mij helpen om uit te zoeken waarom deze gaven zijn verdwenen?

ANTWOORD: Ja! Jij ervaart wat vele lichtwerkers al weten. Jouw “gaven” werden gelinkt aan de metafoor van een ouder radiostation.

Toen dit radiostation werd vernieuwd veranderde het zijn uitzendfrequentie naar een nieuwe en hogere frequentie.

Degenen die zich blijven “afstemmen” op het oude station zullen daar weinig meer vinden. Degenen die het nieuwe station en de nieuwe frequentie zoeken zullen vernieuwde en toegenomen kracht vinden!

Ga dus zoeken naar het nieuwe station. Hoe? Begin met het zoeken naar nieuwe spirituele wegen. Verander jouw meditatietechnieken. Ga Spirit vragen om begeleiding bij het zoeken naar de nieuwe energie.

Jij ben hierbij niet in het donker. Als jij met dit proces begint zal er antwoord komen.   

Er komt altijd antwoord voor degenen die vragen: “Lieve God,  vertel mij wat ik moet weten.” Zoek naar antwoorden die je niet zou verwachten. Gooi je vooroordelen weg over wat jij “denkt” dat Gods antwoord zal zijn of wat jij “denkt” dat gezien zou moeten worden als het antwoord in jouw realiteit. Laat de energie naar jou toe stromen op manieren waarvan je nooit hebt gedacht dat zij dit konden.

Kryon