donderdag 17 september 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 518: DNA 2 / 17 september 2015 / Lee Carroll


518: DNA 2
17 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een boek genaamd DE KRACHT VAN DE TWAALF dat geschreven is door Anne Brewer en dit zette mijn voorstellingsvermogen aan het werk.

Hoeveel van deze DNA-hercodering is werkelijk waar? Zij spreekt over verschillende niveaus, over genetische ingenieurs, over Galactische Raden en over hun werk aan onze astrale lichamen. Stel ik overbodige vragen als ik graag wat meer informatie wil hebben over DNA?

ANTWOORD: Spiritueel gezien: Wij hebben jullie vele jaren geleden verteld dat jullie DNA is veranderd door buitenaardse energieën. Het zat op schema en wij vertelden jullie zelfs wanneer dit in jullie menselijke geschiedenis gebeurde. Jullie antropologen weten van de anomalieën van de menselijke ontwikkeling en……. vragen zich af waarom de evolutie zo’n grote variëteit aan soorten ontwikkelde, behalve bij de mens! Zij kunnen zelfs aangeven wanneer het gebeurde (het einde van de variatie)*

Deze historische feiten duiden allemaal op een waarheid die wij jullie eerder hebben gegeven: Jullie hadden hulp en die kwam uit het deel van de hemel dat jullie de “Zeven Zusters” noemen.

Kryon

*Scientific American, Januari 2000, Volume 282, Nummer 1

*Kryon Boek Acht, Het merkteken voorbij gaan, Bladzijden 367–69