zaterdag 26 september 2015

kryon: Vraag en Antwoord 525: Ouderenzorg in tehuizen. / 26 september 2015 / Lee Carroll


525: Ouderenzorg in tehuizen.
26 september 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben verpleegster die met mensen werkt die dement zijn. Een van mijn taken is om uit te zoeken welke medicijnen ervoor zorgen dat zij zich comfortabel voelen in hun lichaam en hen veilig en rustig houden zodat anderen voor hen kunnen zorgen.

Deze medicijnen zijn giftig en hebben neveneffecten. Ik heb de intentie dat de medicijnen die ik voorschrijf voor het hoogste goed van de ontvanger zijn, maar op de een of andere manier lijkt dit niet genoeg te zijn.

Dit doet het personeel dat voor deze mensen zorgt vaak pijn en de persoon met deze ziekte lijkt hier ook onder te lijden. Help mij alsjeblieft te begrijpen hoe ik hen op een betere manier kan helpen.

ANTWOORD: Jouw intentie strekt jou tot eer, maar jij kunt dit niet voor een ander doen. Met andere woorden, jouw intentie om de substantie hen niet te laten beschadigen is niet genoeg. Het dient HUN intentie te zijn, maar ongelukkigerwijs zijn zij door hun mentale omstandigheden niet in staat om met dit probleem te werken.

Het lijkt oneerlijk maar het grotere plaatje laat spirituele redenen zien: hun ziel werkt een leven van uitdagingen uit en dit is gepast op niveaus die verder gaan dan jouw begrip.

Er zijn substanties die hen kunnen helpen en die geen neveneffecten hebben. Er zijn ook energiesystemen die kunnen helpen maar die kunnen jullie hen in jullie instituut niet geven. En dit is nog een frustratie voor jou erbij! Maar jij bent erbij om hen te helpen de energie van dit alles vast te houden en licht te brengen in een anders onhoudbare situatie.

Geloof mij, jij bent waardevol waar jij bent en degenen die niet lijken te weten waar zij zijn kunnen nog steeds jouw verzorgende en in balans brengende energie voelen. Dit helpt hen.

Op een dag zijn jullie misschien in staat om hen de krachtige kruiden te geven die de Ouden hiervoor gebruikten en hen ook helpen door energie te balanceren. De substanties werden gebruikt door de Amerikaanse Indianen en het is heel goed mogelijk dat zij niet wettelijk zijn in jullie cultuur door een verkeerd inzicht in hun werking.

Kryon