donderdag 8 oktober 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 534: Sars/Aids/Vernietiging van bossen. /8 oktober 2015 / Lee Carroll


534: Sars/Aids/Vernietiging van bossen.
8 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Omdat ik al lang fan van Kryon ben kan ik mij herinneren dat ik informatie heb gelezen over komende epidemieën.

Ik zou graag iets van jou willen horen over SARS. Wat is de betekenis hiervan? Hoe heeft het zich ontwikkeld? Wat kunnen wij ervan leren? Moeten wij ons er tegen beschermen of moeten wij erop vertrouwen dat ons immuunsysteem ermee om zal kunnen gaan?

VRAAG: Lieve Kryon: Kan jij ons iets vertellen over het nieuwe SARS-virus, de oorsprong ervan en of er een remedie voor gevonden zal worden?

Het lijkt erop dat het in Azië (en vele andere landen) grote problemen schept en wij hopen dat de situatie snel zal verbeteren.

ANTWOORD:  SARS is niet anders dan AIDS in die zin dat het gevonden zal worden binnen de vernietiging van jullie natuurlijke bronnen. Hoewel dit nu een beetje obscuur mag lijken zal dit op een dag blijken en zal SARS als oorsprong ook de gebieden hebben waar de wouden worden weggevaagd.

Als de mens niet met toenemende moeilijkheden wil vechten tegen nieuwe ziekten en grote menselijke opofferingen moet hij begrijpen dat er in de (oer)wouden van de Aarde een balans is die onaangetast dient te blijven. Deze gebieden hadden al een gebalanceerd systeem lang voordat de mensen hier kwamen en het zou geen kwaad kunnen als zij met rust gelaten zouden worden.

Als jullie echter toch deze heiligdommen van de ecologie binnendringen zullen virussen die eonenlang in balans zijn geweest, nu de mensen ontdekken.  

Kan het genezen worden? Ja. En dit geldt ook voor AIDS. Maar zelfs nadat het geheeld is zal elk virus een verrassing zijn en zal er overal onderzoek naar gedaan worden.

Zou het niet beter zijn om de wouden met rust te laten en hen te eren?

Kryon