donderdag 15 oktober 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 540: Hebben wij de tempel van verjonging nu? /15 oktober 2015 / Lee Carroll


540: Hebben wij de tempel van verjonging nu?
15 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik ben gewoon nieuwsgierig over de Tempel van Verjonging in de wereld van vandaag. Bestaat hij?

Antwoord: Lieverd, het antwoord kan jou verrassen. Ja! Maar het is geen gebouw en dit zal het ook nooit worden. De Tempel van Verjonging zoals deze is beschreven in onze boodschappen uit het verleden is de blauwdruk voor de mogelijkheid van de mensen om hun DNA te veranderen met de door een nieuwe rastersysteem  geschonken vaardigheden en een nieuwe spirituele realiteit op Aarde.

Dit alles werd gepresenteerd als onderliggend in de teksten van het verleden en is nu individueel intuïtief mogelijk voor elk menselijk wezen.

Heling en langer leven zijn het onderwerp en persoonlijke controle over beide zijn de nieuwe geschenken van Spirit.

Er zit kosmische humor hierin. Wij spreken daar zelden over, maar in het proces van het scheppen van deze dingen binnen jullie inter-dimensionaal DNA zullen jullie feitelijk de tape van de menselijke geschiedenis her-opwinden en zorgen voor een levensspanne en een gezondheidspatroon waarvoor jullie oorspronkelijk waren ontworpen, maar dat vele jaren geleden werd veranderd om jullie dualiteit een scherpere betekenis te geven.

Er zit veel eer in wat er nu op jullie planeet gebeurt. De sluier wordt langzaam opgetild en zorgt voor een beter inzicht in wat “leven” nu eigenlijk betekent en het geeft ook toestemming voor een wijsheid die zich ook in de massa’s zal vestigen.

Kryon