vrijdag 16 oktober 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 541: Groepen en individuen./ 16 oktober 2015 / Lee Carr


541: Groepen en individuen.
16 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: In een channelling die op de website is gezet, vertelde jij dat als een familielid overlijdt hij/zij een deel wordt van zijn/haar kinderen. Als dit kind overlijdt wordt hij/zij een deel van zijn/haar kinderen …… enzovoorts, enzovoorts. Mijn vraag is tweevoudig:

Ten eerste: wat gebeurt er als de broer of zus van iemand zonder kinderen overlijdt? Wordt die broer of zus een deel van zijn/haar broers of zusters? Of gaat die ergens anders heen?

Ten tweede: wat is de dynamiek als een ouder overlijdt en een deel van zijn/haar kind wordt maar de ouder tegengesteld gedrag vertoonde ten opzichte van dit kind, het misbruikte etc.?

Gaat dit kind nu een deel in zichzelf krijgen dat in oorlog zal zijn met zijn/haar andere delen?

ANTWOORD: Lieverd, probeer deze inter-dimensionale concepten niet in 4D-dozen te stoppen. Dit zal jou nooit bevallen. De hele channeling onthulde een concept dat jullie een groep zijn. De groep beweegt om jullie karmische groep heen en als zij vertrekken blijft een deel van jullie actief.


Dit deel is bij kinderen en ouders, broers en zusters en zelfs bij goede vrienden.

Onthoud dat karmisch gezien, jullie ouders en kinderen allemaal in jullie groep zitten en dat het veel verder gaat dan jullie denken over wat ouders en kinderen zijn. Probeer ook verder te denken dan wat de mensen denken over andere mensen toen die hier waren of als zij heen zijn gegaan.

Begrijp jij dat als je bent overgegaan en een engel bent geworden, jij de geest van God hebt?

Misbruikende vaders zullen samen zijn met hun dochters…..precies zoals zij hadden afgesproken voordat zij kwamen. Als zij beiden naar de andere kant van de sluier gaan kunnen zij zelfs besluiten om van rol te verwisselen en weer terug te gaan!

Aan de andere kant van de sluier is het niet meer dan een spel. Als het spel voorbij is gaan jullie naar het feestje van de spelers en kiezen een andere rol.

“Voel” dus degenen die zijn overgegaan en waarvan jullie hebben gehouden. Voel de vriend, de ouder, de broer of de zus, en ja……..het kind. Zij zijn altijd bij jullie en zij zijn een deel van de opmaak van een inter-dimensionaal systeem dat familie is.

Het plaatsen van hen in een fysieke vorm en organisatiekaarten (stamboom) maken over wie wie is en hoe zij over alles moe(s)ten denken is allemaal heel erg een 4D-oefening!

Kryon